خودم چند باز زنگیدم اما قبول نکردن ! :n15:نقل قول:
Printable View
خودم چند باز زنگیدم اما قبول نکردن ! :n15:نقل قول:
من فکر کردم شبانه هم محدود می کنننقل قول:
ممنون دوست عزیز
خط تلفنم با تغییر noisemargin از 100% به 300%
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط تلفنم بدون دستکاری
یه چیز عجیبی من با پشتیبانی تماس گرفتم همون آقاهه گوشی رو بلند کرد که قبلا تو پشتیبانی اکسین بود تعجب کردم نمیدونم من منتقل شدم اکسین یا پشتیبانی جاشو عوض کرده!:n13:نقل قول:
قبلا تو پشتیبانی یه آقایی بود خیلی خوب دان استریمو تنظیم میکرد یه جوری تنظیم میکرد که سرعتو کاملو بده ولی چند باریه که تماس میگیرم دیگه اون گوشی رو بلند نمیکنه نمیدونم شاید منتقل شده یه اپراتور دیگه شاید منتقل شده باشه اکسین چون این که باهاش صحبت کردم قبلا اکسین بود
میشه بگین منظورتون با تغییر noisemargin از 100% به 300% ؟!!نقل قول:
میشه بگین چکار کردین؟!
با استفاده از DMT که مخصوص مودم های چیپست برودکام هست noisemargin رو بالا بردم که باعث افزایش snr میشهنقل قول:
من مودمم تی پی لینکه میشه از اینی که گفتی استفاده کنم ؟نقل قول:
من فردا میخوام نت بگیرم 10 مگ
اسباب کشی کردیم خونه جدید و افتتاح اینترنتشه :دی
به نظرتون از اواسیس بگیرم خوبه؟
سلام دوستان
اخرش متوجه نشدیم مخابرات تایم رایگان داره یا نه :n13::n13:
ضمن من زیاد دانلود میکنم مخابرات جوابگو هست حداقل ماهی 100گیگ میشه دانلود کرد پولش مهم نیست
یکی میگی مخابرات خوبه یکی میگه بده ما هم حسابی گیج شدیم:n04:
دوستان بصورت شفاف تر توضیح میدن
با تشکر
چیپست برودکام باشه مشکلی نیستنقل قول:
هنوز اطمینانی نیست بهش یدفعه از پارس تخلیه کنی معطلی و هزینه رانژه بعدش مخابرات شبانه رو حذف کنهنقل قول:
از وقتی دان استریممو بردن بالا سرعت تک کانکشنم افتضاح شده اصلا با موبایل خیلی دیر صفحاتو باز میکنه مگه کم شدن snr تو سرعت تاثیر داره؟
خیلی وضعش خرابه هم پینگ و هم سرعت
فرشاد چه جوری باید بفهمم چیپستش برودکامه یا نه ؟
نرم افزار DMT رو از کجا باید دانلود کنم ؟
دوست عزیزی که گفتی آخر ماه نامحدود میاد خبرت 100 درصده ؟ من میخوام تخلیه کنم ! اگر خبری نیست دیگه الگی تا سر ماه صبر نکنم ! توی همین ماه نزدیک 60 تومن پول نت دادم و مثل بنز ترافیک میخوره در صورتی که همین الان وایرلس هست توی شهرمون 512 نامحدود ماهی 60 تومن با ضریب اشتراک 1 به 4 و پینگ مشابه مخابرات ! یک بار 300 هزار تومن پول بدم آنتن وایرلس بخرم خیلی به صرفه تره تا بخوام این طوری پول خرج این نت کنم که اصلا هم استفاده نکردم توی طول روز . 4 تا پیج که باز می کنی تمام ترافیک دود میشه میره ! :n21: لطفا بی اطلاع نذار ! تشکر .
سامسونگ مخابرات اگه میخاست نامحدودا رو برگردونه که دیگه برنمیداشت .اگه هم دوباره بزاره قیمتش فضاییه .همون وایرلیس بگیری بهتره .علاف مخابرات نشو
سرچ كن تو گوگل ببين چيپست مودمت چيهنقل قول:
نظر باقی دوستان چیهنقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان،درحالی که رفته بودم واسه آشنا اول ثبتنام کنم، دیدم وایرلس اومده شهرستانمون،رفتم پرسیدم گفت از مخابرات مرکز سرویس میگیریم (طلوع رایانه گفت)،و سرویس ها ددیکیتد هستن،حالا بنظرتون میصرفه برم وایرلس بگیرم یا همون adsl ثبتنام کنم؟اگه راهنمایی کنید ممنون میشم دوستان
نمیدونم این دوستمون اومد همچین گفت خبر فوری و فلان که شک کردم ! حالا من که تا اخر ماه قرارداد دارم اگر اومد که بهتر نیومد میزنیم توی گوش یه آنتن وایرلس جهنم به ضرر :n02:نقل قول:
دستت طلا ! هر کس به اینا ضربه بزنه حکم جهاد رو داره ! نامردا بی انصاف حرام لقمه ... :n21:نقل قول:
بچه ها تو سایت اشنای اول نوشته ترافیک بیشتر از 10 گیگ هر گیگ 1600 حساب میکنه پ چرا تو پرتک 3900 زده همشو ؟
مديركل ارتباطات و فناوري اطلاعات خوزستان از آغاز اجراي طرح همكدسازي شمارههاي تلفن ثابت استان از 30 مهرماه امسال خبر داد و گفت: كليه شماره تلفنهاي ثابت استان از 7 رقم به 8 رقم تبديل شده و كد استان به 061 تغيير ميكند.
علیرضا ملكيجهان در حاشيه نشست مديريت بحران در حوزه مخابرات و ارتباطات، در جمع خبرنگاران اظهار كرد: بر اساس اين طرح در پايان مهرماه كليه شماره تلفنهاي استان تغيير ميكنند که ممکن است حدود اختلالاتي جزیی به میزان یکدرصد، در سيستم اداراتي همچون اورژانس، آتشنشاني، هواپيمايي و بانكي بهوجود آيد. وي افزود: از اين پس مشتركان تلفن ثابت براي برقراري تماس درون استاني و ثابت به ثابت ديگر نياز به گرفتن كد ندارند و كليه مشتركان استاني ميتوانند جهت اطلاع از وضعيت تلفن خود از طريق سامانه پيامگوي طرح ملي هم كدسازي استان به شماره 3112 اقدام كنند. مديركل ارتباطات و فناوري اطلاعات خوزستان عنوانكرد: مشتركان ميتوانند با شمارهگيري 3112 جهت اطلاع از وضعيت شماره جديد خود، عدد يك و جهت اطلاع از شماره ثابت جديد ديگران عدد 2 را شمارهگیری کنند. علاوه بر اين سامانه نيز مشتركان ميتوانند با مراجعه به سايت سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي و سايت شركت مخابرات ايران اطلاعات لازم درباره شمارهها را بهدست آورند. ملكيجهان گفت: بر اساس طرح همكدسازي، استان خوزستان به 3 ناحيه شامل ناحيه مركزي، شمالي و جنوبي تقسيم شده است. به تلفنهاي ناحيه مركزي شامل شهرهاي اهواز، دشتآزادگان، حميديه، شوشتر، باوي و گتوند پيش شماره 3 اضافه ميشود. ناحيه شمالي شامل دزفول، انديمشك، شوش، انديمشك، مسجدسليمان، لالي، ايذه، باغملك، رامهرمز، رامشير و هفتگل است كه پيش شماره 4 به تلفنهاي اين شهرها افزوده ميشود و به تلفنهاي منطقه جنوب نيز پيش شماره 5 اضافه ميشود كه اين ناحيه شامل شهرهاي آبادان، ماهشهر، سربندر، خرمشهر، شادگان، هنديجان، اميديه، بهبهان و آغاجري است. وي درباره نرخهاي تماس تلفن نیز اظهار كرد: تعرفه تماس هر دقيقه تلفن ثابت به ثابت درون استاني 30 ريال و برای تماس تلفنهای ثابت به ثابت برون استاني، هر دقيقه 330 ريال خواهد بود. هزینه هر دقيقه تماس تلفن ثابت به تلفن سيار و همراه نیز 625 ريال است. اين تعرفهها جهت برقراري عدالت و با هدف افزايش رضايتمندي مشتركان تعيين شده است.
بله یکی دیگه از بی قانونی هاشون همین عدم رعایت فروش پلکانی ترافیک هست که اگر 1000 گیگ هم بخری باید همون 3.900 بدی در صورتی که تعرفه ترافیک اول باید 3.600 باشه و فروش پلکانی هم رعایت بشه !نقل قول:
امروز ده مگ تمدید کردم شبانه حذف نشده بود
خب اون واسه شرکت کنندگان در جشنواره-ست :n01:نقل قول:
نقل قول:
نمیشه شکایت کرد به سازمان مقررات یا یه جای دیگه ؟ مثل این هست که یه نفر بیاد سیم کارت 5000 تومنی رو 20 هزار تومن بفروشه کسی هم چیزی بهش نگه مگه میشه اخه ؟
والا ما که ندیدیم کسی بیاد اینجا بگه کمتر از 3900 گرفتم.برای همون جشنواره ای ها هم 3900 حساب میکنهنقل قول:
اگه بخواد قوانين آشناي اولو اجرا كنه كه خيلي بد ميشه مثلا همين آشناي اول فقط برا جشنواره ها شبانه رايگان دارهنقل قول:
نه الان خیلی شبانه رایگان داره .یه روز کم میکنه یه روز نمیکنه.یه روز حذفشون میکنه یه روز برشون میگردونه .نقل قول:
خوش بحالتون
شهرما که نه5 مگ میده نه10 مگ
فقط دومگ 3-4ساعت در روزم قطعه و یا سرعت زیر20کیلو
التبه من خودم پارس انلاینم ک ابدا راضی نیستم
از وقتي ibsرو آپديت كردن ديگه از من شارژ نخورده فقط ساعت 2به بعد بايد يه بار مودم ريستارت بشهنقل قول:
سلام دوستان
اخرش متوجه نشدیم مخابرات تایم رایگان داره یا نه :n13::n13:
ضمن من زیاد دانلود میکنم مخابرات جوابگو هست حداقل ماهی 100گیگ میشه دانلود کرد پولش مهم نیست
یکی میگی مخابرات خوبه یکی میگه بده ما هم حسابی گیج شدیم:n04:
دوستان بصورت شفاف تر توضیح میدن
با تشکر
سرویس 5 و 10 مگ کلا از پرتک حذف شد !
يعني 5و10مگ سه ماهه و شش ماهه هم ديگه نميتونيد تمديد كنيد؟نقل قول:
سامي ميگم تو كه پورتت خراب بود موفق شدي واست عوضش كنن؟من پورتم خرابه ولي مركز مخابراتي عوض نميكنه ميگه همين كه اتصال برقراره كافيه حداقل كلا از كار نميفته كه عوضش كنن:n21:
يعني 5و10مگ سه ماهه و شش ماهه هم ديگه نميتونيد تمديد كنيد؟نقل قول:
اون که برا پارس بود دیشب دیدم خطم درست شده :n02:نقل قول:
کامل حذف شدننقل قول:
یه نرم افزاری هست به اسم trafic comperessor که ترافیک مصرفی رو تا یک چهارم کاهش میده .برای مخابرات خیلی مناسبه .شماها تاییدش میکنید ؟ یه وقت یوزر پسمون رو کش نره ؟
مگه همچین چیزی میشه ؟ یک چهارم ؟؟ :n04: اگر باشه که عالیه ولی باو بعید می دونم ! :n15:نقل قول: