واسه من شرقه :n14:نقل قول:
شرق و غرب با هم فرقی نمیکنن به خدا راست میگم :n03:
بیا اکانت من رو بخر پلیز پلیز:n03:
Printable View
واسه من شرقه :n14:نقل قول:
اولا که زمین تا آسمون فرق داره :n10:نقل قول:
واسه من شرقه :n14:
دوما تو کرده بودی 65 تومان دوباره کردیش 100 تومان :n08: ناقلا
- - - Updated - - -
اولا که زمین تا آسمون فرق داره :n10:نقل قول:
واسه من شرقه :n14:
دوما تو کرده بودی 65 تومان دوباره کردیش 100 تومان :n08: ناقلا
چندتا از دوستان هستن میگن eune بهتر از west ـه . یعنی اومدن west میگن چقدر اشغاله :n04:نقل قول:
راستی دوستان یه چیزی . من تو همین یه ماهه دو سه تا اکانت ساختم واسه تست و هر کدوم رو تا لول های بالای 10 بردم ببینم چجوریاست اوضاع .
جالبه که اون سوالی که اولش در مورد تجربه ات با بازی های moba میپرسه رو من هر بار یه چیزی جواب دادم . و جالب بود که بر اساس اون هم تیمی هات رو انتخاب میکرد .
اولین اکانتم گزینه expert رو زدم و دیدم از همون اول منو با حرفه ای ها و smurf و ... میندازه . اکانت دیگه veteran رو زدم چنان نوبهایی بهم انداخت که بازی با bot رو هم میباختن شدید . گزینه دومی رو که زدم کلا دیگه هیچی . همون اول ادامه ندادم اکانت رو .
شاید کسایی که میان اکانت میسازن تو سرور های دیگه اون انتخاب رو اشتباه میزنن که واسشون بازیکنهای اینطوری میاره . حداقل فکر کنم تا لول 30 براساس اون انتخابت بهت تیم میده . شایدم بیشتر . در کل توی eune پر از روسی هست که به شدت رو اعصبابن و سطح یه ذره پایینتره .
من واسه اینکه اکانتم رو بفروشم نمیگم ولی غرب تنها فرقش با شرق اینه که توی شرق بچه ها با گرامر اشتباه فحاشی میکنن ولی توی غرب با گرامر درست فحاشی میکنن :V26:نقل قول:
اگه میخوای معنی واقعی ادم حروم زاده و eloo hell رو بفهمی بیا EUWنقل قول:
هردو عینه همن فقط توی سطح diamond به بالا euw کمی بهترهنقل قول:
- - - Updated - - -
هردو عینه همن فقط توی سطح diamond به بالا euw کمی بهترهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیزم
به اطلاعتون میرسانم که سایت گیم سرویس با هدف بهبود کیفیت اینترنت در انجام بازی ایجاد شده است، تمامی سرور ها اختصاصی و با بهترین کیفیت میباشند، میتوانید خرید کنید و به صورت آنی اطلاعات اکانت را دریافت کنید. دوستانی که مایل به همکاری هستند بخش همکاری در فروش را مطالعه کنند پورسانت 10% برای هر مشتری که خرید کند و زیر مجموعه شما باشد.
- - - Updated - - -
با سلام خدمت دوستان عزیزم
به اطلاعتون میرسانم که سایت گیم سرویس با هدف بهبود کیفیت اینترنت در انجام بازی ایجاد شده است، تمامی سرور ها اختصاصی و با بهترین کیفیت میباشند، میتوانید خرید کنید و به صورت آنی اطلاعات اکانت را دریافت کنید. دوستانی که مایل به همکاری هستند بخش همکاری در فروش را مطالعه کنند پورسانت 10% برای هر مشتری که خرید کند و زیر مجموعه شما باشد.
یک خبر فوق العاده برای بچه های سایت
آپدیت سگی اومده :n08:
برای من روی 4 5 مگ شیره. و شات اسپات رو روشن کردم بین 100 تا 215 اینا داره دانلود می کنه. ولی بدون شات اسپات سرعتش زیر 50 60 بود
تا من شروع کردم به جینکس بازی کردن نرف شد
بعد شروع کردم به وارویک بازی کردن نرف شد
بعد شروع کردم به ویگار و رایون اونها هم نرف شدن :n08:
بچه ها اگر چمپی دوست دارید نرف بشه بگید پلیز
پارت اول 286
پارت دوم 36
خیلی اتفاق خاصی هم نیفتاده ولی بیخودی این همه آپدیت
حجم کلی که لانچر دانلود میکنه چند گیگه ؟ دیشب 5 گیگ دانلود کرده الان لانچر رو باز میکنم زده step 1/2 update interface 280 mb این الان چقد دیگش مونده ؟ اگه کمه بزنم دانلود شه اگه نه شب بذارم دانلود رایگان .
اقا امروز پینگ مالی نیست
ماله شما هم اینجوریه؟ زده 136 ولی تو مایه های 250 به بالاست :n21:
وارویک هنوز Op هست خفن shyv هم خفن قویه riven هنوز نتونستم کری کنم باهاش سخته ویگار خب باید فارم کنی باهاش safe باشی لول شیش شد بری جلو head shot بزنینقل قول:
ممنون از دوستی که گفت dns رو تغییر بدم کلینت دیگه میاد بالا تشکر یه عالمه آپدیت کردم امروز دوباره باز اپدیت اومد :/
نمیدونم چرا از دیشب همینطوری شده . پینگ زده 160 ولی وسط بازی خیلی تاخیر داره . اصلا قابل بازی نیست . دیگه از دیشب بازی نکردم . حالا برم یه تست بکنم .نقل قول:
راستی گفتی ویگار رو نرف کردن ؟ :n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش : الان نگاه کردم دیدم خیلی هم بد نشده . یه ذره بیس q و W اش کم شده . برعکس واسه من بهتر شده که واسه فارم اول یه w میزنم بعد با q . قبلا اگه اول بازی فید میشدی یه w میزدی فارم در جا میمرد اما حالا فکر کنم یه ذره خون تهش بمونه واسه q کردن .
riot حرومی هم که ضررش رو میرسونه الان یه گیم بوردم 8 lp داد واسه اینکه مشکل داشته سرور ها . بازیکنای دشمن هم lose pervenment خوردن .....
game بعدی رفتم باختم 16 تا کم کرد
چرا با کاهش پینگ سرعت آپدیت بیشتر میشه ؟؟؟
من قبل کاهش پینگ سرعت اپدیتم بین 15 تا 30 بود بعد کاهش پینگ زدم شد 300 تا !
مگه شما کاهش پینگهاتون حجمش مجانیه که ازش واسه اپدیت کردن استفاده میکنید ؟نقل قول:
این همون قضیه شات اسپاتهنقل قول:
چرا با کاهش پینگ سرعت آپدیت بیشتر میشه ؟؟؟
من قبل کاهش پینگ سرعت اپدیتم بین 15 تا 30 بود بعد کاهش پینگ زدم شد 300 تا !
شما با کاهش پینگ از یک کشور اروپایی یا امریکایی وصل میشی و الویتت برای پهنای باند بیشتر داشتن بیشتر میشه و سرعت دانلود میره بالا
صبح ها ب نظرم سرعت بهتره برا اپدیت
خوب بعد از اینکه به مقام س 5 رسیدم. تونستم به لطف خدا به سیلور 2 برگردم. اگر بتونم تو این 10 روز گلد شم خوبه
خدا رو شکر :n09:
دوستان من تازه کارم قبلا دوتا 2 بازی کردم . چه چمپیون هایی برا من خوبه ؟
- - - Updated - - -
باید ببینی چی حال می کنی و با چی می تونی بازی کنی؟ ولی من تو همه لاین ها چندتا معرفی می کنم که اپی هستند و می تونی باهاشون کرری کنی ( اگر تیمت خوب باشه )نقل قول:
ADC
kaliska vayne jinx Trsitana draven
البته بهرتینش کالیسکا جینکس وین
dariush garen jax riven nasus irela gnar Chogat Kayle Vladmir Fiora Shen Trymndmare
اسون و اپی گارن داریوش جکس
MID
yasu annie diana katarina lux anivia viegar fizz Talon eblanc Ekoo Rize Hemirziggs brand ahri velkoz azir
اسون اننیه زیگز
JUNGLER
Amumu shyvana master yi Rengar Shaco Elise Udyr voli vi xin j4 khazix
من امو شیو یی رو ترجیج میدم و شاکو اگر به چمپ غیبی علاقه داری و رو مخ ملت رفتن
Sup
Leona barum tahm tresh natilus
تو ساپورت ملت همیشه رو تانک فوکوس میدن حتی دیاموند . من اسپک کردم دیدم. و 4تاشون خوبن. مخصوصا لئونا و تهم و ترش
اقا پینگ شماهام بالا رفته ؟
دیدی به من ندادی دموت شدی :)نقل قول:
فروش اکانت GOLD
109 تا champ
26 تا اسکین
9تا page runs
runs کامل
قیمت توافقی
نه پینگ به نظر خوبه تو 4.2.2.4 که خوبه
پینگ نه ولی تو بازی که میری انگار پینگ یه جورایی زیادتر از اونیه که نشون میده . چند روزیه بیشتر تایم اوت زیاد شده .نقل قول:
خوب برا شما مثل اینکه پینگت با سرور های لول بالا رفته در حالی که ماها همیشه پینگ گوگل رو میگیرم مثل 8.8.8.8 .
برا من 8.8.8.8 هم بالا رفته بود که الان درست شد
همه ساکت بودن ناگهان صبا دز گفت؟نقل قول:
پینگ نه ولی تو بازی که میری انگار پینگ یه جورایی زیادتر از اونیه که نشون میده . چند روزیه بیشتر تایم اوت زیاد شده .
روی وین سریز بودم که صبادز مخالفت خودش رو اغاز کرد و چنان تایم اوتی بهم داد که خود اکs پکه هم نمیتونست بازی کنه و بازی رو....
مرسی صبا دز
برای شما ها هم تایم اوته
به نظر سراسریه :n24:
جالبه 2تا بازی بدم 17 دونه ای
یک باخت 21 ؟
گاد بلیس یو ریوت اوکی ؟ خیلی دیگه خارجی
خدایا واقعا تا کی ما باید این اینترنت رو تحمل کنیم . بس نیست این همه عذاب کشیدن از اینترنت ؟
میری تو بازی میبینی نتت خرابه . یعنی باید 40 دقیقه فقط فید کنی تا یه وقت بن نشی به خاطر afk . بازی رو ساختن واسه لذت بردن . ما باید حرص بخوریم و بازی کنیم .
شبا تایم اوت در حدی شده که تو بازی حتی نمیفهمی کی کشتت . یه روحی میاد میکشه و در میره :n02:
برای کسایی که euw بازی میکنن 185.40.64.65 یکی از آی پی های سرور بازی هست اون عدد آخر رو میتونید تغییر بدید مشتقات euw هست چون هر دفعه که یه گیم میرید احتمالا به یه سرور جدید وصل میشید. مثل 185.40.64.69
برای eune هم 162.249.73.142
نمونه ی دیگه هم مثل 162.249.73.173
این منظورت برای پینگ گرفتن هستش؟ :n33:نقل قول:
برای کسایی که euw بازی میکنن 185.40.64.65 یکی از آی پی های سرور بازی هست اون عدد آخر رو میتونید تغییر بدید مشتقات euw هست چون هر دفعه که یه گیم میرید احتمالا به یه سرور جدید وصل میشید. مثل 185.40.64.69
برای eune هم 162.249.73.142
نمونه ی دیگه هم مثل 162.249.73.173
یا علی من با janna رسیدم به دیاموند janna اگر بلد باشی همه ی ساپورت هارو میخوره jannaهیچ کانتری هم ندارهنقل قول:
+1نقل قول:
jana کلا highe elo supp هستش .
الان اولین challnger euW جانا پلیره.در کل ساپورت بازی میکنه
من تو زندگیم فقط یک جانا حرفه ای دیدم که بنده خدا پاک شد از ادلیستم به دلایلینقل قول:
یا علی من با janna رسیدم به دیاموند janna اگر بلد باشی همه ی ساپورت هارو میخوره jannaهیچ کانتری هم نداره
ولی روی این الو جانا خیلی جواب نمیده. چون بازی لیت هستش
و سیلور گلد برنز مخصوصا روی تانک ساپ مثل ناتیلوس بیلتز لئونا باروم ترش و.... فوکوس می کنند
و تیم راحت میتونه دشمن رو بکشه. هرچی هم میگی بابا مثلا علی التی می کنه 70% دمیج نمیخوره. از اون طرف ارمر هم داره میشه 80 90% فوکوس نکنید گوش نمیدن
در مورد چمپ هم فقط نیاز به تیم خوب داری تا بری بالا
اسمش شانسه شما میگی اسکیل و تیم ورک. اوکی تو خوبی
من حوصله بحث ندارم. الان یک بازی ای که می تونستیم دقیقه 15 ببریم به علت یک افک باروم در تایم 4 5 بازی باختیم
این اسمش اسکیل و تیم ورکه؟ فیلم هندی که نیست. هرچی زور زدیم جلو بودیم بازی اونها یکی بیشتر هستند و 5 - 4 = 1
1
1
1
1
1
و
1
- - - Updated - - -
من تو زندگیم فقط یک جانا حرفه ای دیدم که بنده خدا پاک شد از ادلیستم به دلایلینقل قول:
یا علی من با janna رسیدم به دیاموند janna اگر بلد باشی همه ی ساپورت هارو میخوره jannaهیچ کانتری هم نداره
ولی روی این الو جانا خیلی جواب نمیده. چون بازی لیت هستش
و سیلور گلد برنز مخصوصا روی تانک ساپ مثل ناتیلوس بیلتز لئونا باروم ترش و.... فوکوس می کنند
و تیم راحت میتونه دشمن رو بکشه. هرچی هم میگی بابا مثلا علی التی می کنه 70% دمیج نمیخوره. از اون طرف ارمر هم داره میشه 80 90% فوکوس نکنید گوش نمیدن
در مورد چمپ هم فقط نیاز به تیم خوب داری تا بری بالا
اسمش شانسه شما میگی اسکیل و تیم ورک. اوکی تو خوبی
من حوصله بحث ندارم. الان یک بازی ای که می تونستیم دقیقه 15 ببریم به علت یک افک باروم در تایم 4 5 بازی باختیم
این اسمش اسکیل و تیم ورکه؟ فیلم هندی که نیست. هرچی زور زدیم جلو بودیم بازی اونها یکی بیشتر هستند و 5 - 4 = 1
1
1
1
1
1
و
1
نقل قول:
janna اون 50+X دمیجی که اضافه به ADC میکنه رو دسته کم نگیری وگرنه اشتباه بزرگی میکنی خیلی زیاده اون 50 تا دمیج
janna اتقاقا late game فوق العاده ای داره میخوای بیا یه بازی کنیم من جانا میشم ببین چجوری میرم البته اکانت یکی از دوستان هست runes خیلی خوبی نداره
بهترین PEEL او بازی رو داره راحت champ های ADC کش مثل rengar talon zed رو ناکام میکنه بشدت
البته البته اگر یکی از هم تیمی هاتون به یه سری چمپ ها مثل RIVEN ZED TALON LEBLANC فید بدن نه با جانا نمیشه کاری کرد که هیچ faker هم نمیتونه کاری کنه
در مورد چمپ نه ولی در مورد ساپورت تنها چیزی که نیازه که پلات یا دیاموند بشی همین شانسه
اقا شما هم امروز قطعی و تایم اوت داشتین؟
dc داشتم . صبح هم پینگم بالا بودنقل قول:
نقل قول:
اون 50+X دمیجی که اضافه به ADC میکنه رو دسته کم نگیری وگرنه اشتباه بزرگی میکنی خیلی زیاده اون 50 تا دمیج
janna اتقاقا late game فوق العاده ای داره میخوای بیا یه بازی کنیم من جانا میشم ببین چجوری میرم البته اکانت یکی از دوستان هست runes خیلی خوبی نداره
بهترین PEEL او بازی رو داره راحت champ های ADC کش مثل rengar talon zed رو ناکام میکنه بشدت
البته البته اگر یکی از هم تیمی هاتون به یه سری چمپ ها مثل RIVEN ZED TALON LEBLANC فید بدن نه با جانا نمیشه کاری کرد که هیچ faker هم نمیتونه کاری کنه
از بس از جانا همیشه متنفر بودم هیچ وقت این 50 تا رو ندیده بودم. جانا منو ببخش :n11:
اره اون که اره. کلا تیم خوب نباشه که هیچکی کاری نمی تونه بکنی. اول از همه یک تیم خوب نیازه برای برد
ولی این رفیق سابقم جانا بازی می کرد من تو این 2 3 سال ندیده بودم. میومد بالا گنک میکرد برام =))
اقا امروز انترنت خیلی باحاله. رفتم کاستوم رفیقم تو چمپ سلکت هستش من 20 ثانیه بعد تازه به چمپ سلکت وارد میشم =)) :n08:
دوستان شما با پینگ بالای 150 میتونید با Ali کمبوی Q < W اش رو برید ؟ من هر چی به این خارجی ها میگم حالیشون نمیشه . با فلش Q میکنم میخندن :n02:
جالبه اتفاقا منم به همین دلیل تا حالا اون 50 رو ندیده بودم :n08:نقل قول:
از ساپورت های زن به شدت متنفرم :n09:
با سلام خدمت دوستان
ببخشید الان از چه سروری شما برای این بازی استفاده میکنین؟
مرسی:n40:
یک سری بچه ها اروپای شرقن یک سری غربنقل قول:
با سلام خدمت دوستان
ولی الان بعضی از شرقی ها هم با ما غربی ها پیوستند
پس شما هم بیا غرب
- - - Updated - - -
یک سری بچه ها اروپای شرقن یک سری غربنقل قول:
با سلام خدمت دوستان
ولی الان بعضی از شرقی ها هم با ما غربی ها پیوستند
پس شما هم بیا غرب
TSM Doublelift
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با توجه به مسائلی که توی فصل پیش ، پیش اومد انتظار می رفت که WildTurtle از TSM بره، شنیده ها حاکی از اینه که WildTurtle رفته توی خونه CLG و احتمالا پلیر فصل بعد CLG اه
فقط مساله اینه که الان TSM = ADC + MidLaner، باید دید توی بقیه رول ها کیارو می گیره