خیر اتفاقا شخصا خود من منتظرم منطقه مون بره تحت پوشش شاتل بپرم بیام رو شاتلنقل قول:
اگه به فکر شبانه اید که کلا دور صبانت خط بکش شبانه باید برید رو ایرانسل
پینگ افتضاح داره سرعت 12 مگ من تو بهترین حالت نصف هست
Printable View
خیر اتفاقا شخصا خود من منتظرم منطقه مون بره تحت پوشش شاتل بپرم بیام رو شاتلنقل قول:
اگه به فکر شبانه اید که کلا دور صبانت خط بکش شبانه باید برید رو ایرانسل
پینگ افتضاح داره سرعت 12 مگ من تو بهترین حالت نصف هست
معمولا به مناسبت های خاصی تخفیف میزارن ... ممکنه واسه شب یلدا بزارن ...نقل قول:
همین الانم 15 گیگ 9 روزه موجوده ...
از شهریور تا حالا که صبانت داشتم ... راستش تا حالا هیچ مشکلی نداشته ... تقریبا میشه گفت تو این مدت دوبار فقط قطع و وصلی داشتم ... شبانه هم طبق همون سرعتی که تعهد شده .. حدودا شبی 2.5 گیگ ... البته یکی از دوستان نزدیکم با سرعت 1.2 مگابایت دانلود میکنه:n19: و همچنان محدود نشده.:n16:
اگه کسی هر شب 2 گیگ نیاز داشته باشه چرا باید دورشو خط بکشه ؟نقل قول:
اتفاقا این طرح صبحانت خیلی خوب بود که برش داشتن متاسفانه
این شاتل هم اونقدرا خوب نیست اینقدر همه رفتن که اونم شلوغ شده کیفیتش اومده پایین
کجاست این ؟نقل قول:
همین الانم 15 گیگ 9 روزه موجوده ...
تو پنل موجوده از قسمت خرید حجمنقل قول:
بنظرتون پینگ Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Users\Mohammad Reza>ping 8.8.8.8 -t
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=564ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=587ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=690ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=557ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=612ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=469ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=582ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=579ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=628ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=591ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=694ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=703ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=527ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=675ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=710ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=691ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=602ms TTL=48
خوبه شما میتونید اینو تحمل کنید از سرور خارجی من 100 کیلوبایت و اینتستاگرام و تلگرام باز نمیتونم کنم
بعد این شاتل هیچی هیچی نباشه باز یخورده روزای تعطیل حجم اضافه مفت میده باز پینگش خوبه شاتلند هم که درسته درموداغونه اما باز بکار ادم میاد
دوستان کسی میدونه وایرلس صبانت خوبه یا نه ؟ میخوام وایرلس P2P بگیرم واسه پینگ پایین
من این حجمی که شما میگین رو تو قسمت حجم هام ندارم ! میخواین عکس هم بگیرم از پنلنقل قول:
والا پینگ من خوبه این تست الانه :
تنها مشکلی که دارم بعضی وقتا مخصوصا وقتی رنج ایپیم با 94 باشه بعضی سایت ها دفعه اول باز نمیشه و باید رفرش بزنم
و البته هنوز که هنوز مشکل باز شدن پنل رو بعضی وقتا دارم ولی با قیلتر ش.کن راحت باز میشه ! ( نمیدونم این چه مشکل مسخره ای هست ! )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:پینگ منم در همین حده
چند ماه اخیر حدود 4 بار یا بیشتر قطع شده البته من مشکلی نداشتم
در کل راضی بودم فقط کاش شبانه بیشتر میتونستیم دانلود کنیم..
راستی من صبح مودم ری استارت نکنم حجمم رو حساب میکنه؟دان رایگان 4 تا 10 صبحه
رفیق پینگ من شدیدا نوسان داره من موندم شما چطوری و چجوری این پینگ شما دارین!!!!!!نقل قول:
خیلی برای شما خوبه بعد سرعتتتون چطوریه؟ از داخل؟ پینگتون؟
این وضعیت من از داخله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] احتمالا مرکز مخابراتتیون خلوته اینطوریه منم اولین ماه که خریده بودم تا سه ماه اول خلوت بود بعد ازینکه تبلیغاتتش و نمایندگیش پخش شد تو محل این وضعیتم شد
اینم از شارژ 15 گیگ 9 روز
خط روی 12 مگ بسته شده ولی تا 10.5 مگ آپ میشه ...
نه نیازی به ریست مودم نیست من الان خودم چند ماهه که صبانت دارم هیچوقت ریست نکردم حجمی هم کم نشده :n01:نقل قول:
البته با بعضی ایپی ها پینگ میره رو حدود 200 ! ولی در کل مثل شما اینقدر نوسان نداره ،پینگ داخل هم روی 45-50 هست معمولا - سرعت داخل هم مثل شماستنقل قول:
عجیبه ! من این حجم رو ندارم اصلا تو پنلم ! مشکل چیه ؟
عه من دارمش!نقل قول:
با کامیپوتر برو
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
[QUOTE=kraiof3;8905315][CENTER]پ[B]
با کامپیوتر میرمنقل قول:
اینم عکس :
نقل قول:
من هیچ وقت تا حالا اصلا همچین چیزی تو پنلم ندیده بودم !
امکانش هست تو الان دارم از اون 6 تا بسته 15 گیگ استفاده میکنم برام نمیاد ؟
نه خودمم الان چند تا حجم 2.5 گیگ رزرو دارمنقل قول:
بله کاملا محتمله ... چونکه شهریور که یه مدت کوتاه ، این بسته 15 گیگ اضافه شد ... داخل یکی از کانالای صبانت خوندم که روی بعضی از سرویسها قابل استفاده نیست...نقل قول:
اقا از اسپید تست یه داخلی رو پینگ بگیرید بیند چطوریه چند تا سرعت دارین
دوم فیس بوک رو باز بستن که دیشب باز بود
نه هنوز بازهنقل قول:
خدوت شما :نقل قول:
البته خط من رو 4 مگ بسته شده اگه خط بیشتر باشه سرعت داخلی هم در حد همونی هست که بسته شده
شهرهای مختلف و مراکز مخابراتی مختلف فرق دارن، من از صبانت رشت سرویس گرفتم، پینگ داخلی همیشه زیر 15 هست. خارجی 90-120
سرویس هم 2 مگ هست، رو 4 مگ بسته بودن قبلا، با پشتیبانیش صحبت کردم برای کاهش نویز به 2 مگ کاهش داد.
صبانت هم قاطی کرده
قبلا پنل برام باز نمیشد از دیروز عکس های سایت دیجیکالا هم برام باز نمیشه !
ولی جالبه با قیلتر ش.کن راحت همه باز میشن
یک لطفی میکنید از لندن و آلمان ترجیحا فرانکفورت پینگ بگیرید؟نقل قول:
ممنون
خط روی 4 مگنقل قول:
البته پینگ با ریست مودم و تعویض رنج ایپی عوض میشه بعضی وقتا پینگ رو 250 هست با تعویض رنج ایپی میاد رو 100 !
ممنون من پینگ تا انگلیس خیلی برام مهمه این میشه زیر 110 ؟نقل قول:
مشکل دیجی کالا روی صبانت تنها نیست روی مخابرات برای مام هستنقل قول:
پنل این هفته کلا ازون هفته های بدون مشکل بود
به اینا نیست باید بدونید مرکز مخابراتیتون چطوریه خلوته صبانت روش چطوریهنقل قول:
من فرودین ماه ثبتنام کردم موقع ای که هیچ کس صبانت نداشت تو محل پینگم زیر 80 میومد از 8.8.8.8 پینگ از امریکا 210 بود پینگ از فرانکفورت سرور ودافون 100 میشد از امستردام 130 بود خیلی خیلی خوب بود اما یدفه پاچید
نت صبانت با کیفیته اما همه چیز به مرکز مخابراتتیونه پهنای باند خارجی خوبی صبانت داره خلاصه اینترنت هست نه اینترنت ملی اینم بگم فیس بو ک رو صبانت کلا بازه :n08:
الان دیجیکالا درست شد برام !نقل قول:
ولی پنل همون طور که گفتم خیلی وقتا باز نمیشه و باید 10-20 دقیقه صبر کنم و بارها رفرش تا باز بشه !
به خودشونم چند بار گفتم
اگه مشکل از سمت من هست چرا با قیلتر شک.ن راحت باز میشه !؟
اینم وضعیت پینگ از صبانت و پنل :
فرق میکنه بعضی وقتا بالای 200 هم هستنقل قول:
ممنون من پینگ تا انگلیس خیلی برام مهمه این میشه زیر 110 ؟
پنل مشکلی نداره ! کلا صبانت عجیب غریبه ما حجم 9 روزه داریم پنل ما مشکلی نداره شما این مشکلارو دارین ما پینگمون افتضاحهنقل قول:
ولی دیجی کالا من وقتی با نت همسایه وصل میشم بهش مخابرات هست میره رو یه صفحه سفید بدون هیچی با سرتب اسم error page دقیقا همینو نوشته و داخل صفحه خالی سفید هیمن اروور پیج رونوشته و دقیقا مال منم اینطوریه و برای من با کلیر کش کردن فایرفاکس درست میشه !
گاهی اوقات هم میرفت روی این صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته تاکید میکنم، من رشت هستم، کیفیت اینترنت شهر با شهر فرق داره، ممکنه اونجا که شما هستی پینگ خوب نباشه.
نقل قول:ما تا مرکز مخابراتی دوریم واسه همین میخوام اینترنت وایرلس صبانت رو بگیرم فکر میکنید پینگ وایرلسش خوبه ؟نقل قول:
پینگ رو وایرلس عالی هستش خیالتون تخت هیچ جا سرویس وایرلسش بد در نیومده فقط تو بحث وایرلس سرعت میاد رو کار همینطورم قیمتنقل قول:
یعنی پینگ کمتر از 110 میده تا انگلیس ؟نقل قول:
نقل قول:
ببینید شما میخواید adsl نگیرید که پینگتون نوسان داشته باشه یا به هر دلیلی قطعی افت سرعت مرکز مخابراتی درمو دافونو و ... میخواید قید مشکلات adsl رو بزنید و بستر انتقالتون از ارایه دهنده به کاربر رو عوض کنید
شما فقط دارید بستر انتقال رو عوض میکنید دارید یه چن درصد از عوامل تاثیر گذار رو پینگ بهبود میبخشید بیشترش مربوط به ارایه دهنده است که از کجا پهنای باند خودشو تامین میکنه و از کجا نتش رد میشه و چه تعداد روتر و hop سر مسیر قرار میگیره
صبانت از پهنای باند خوبی برخورداره وقتی رو adsl داره از لندن 109 پینگ میده مطمن باشید این پینگ روی وایرلس دو رقمی حدود 99 یا 98 باید باشه زیاد این تغیر نامحسوس نیست فقط شما دارید مشکلات adsl رو دور میزیند محدودیت سرعت اپلود و درموداغونی سیم های مسی و مرکز مخابراتی پاچیده رو درست میکنید اینجا شما باید تحقیقتون بیشتر رو ارایه دهنده ها باشه ببینید چه مقدار از خارج پینگ میده(مثلاصبانت شاید زیر 100 بده ولی یه شرکت دیگه زیر 80 هم پینگ داشته باشه) چقدر از داخل پینگ دارن ( این خیلی مهمه همه شرکت ها زیر 7 از داخل پینگ میدن رو وایرلس) چقدر هزینه میکنید چقدر اعتبار داره شرکت و چقد پشتیبانی داره و ...
خوب ببینید من انتخابم خیلی محدوده تو مشهد یکی شاتل هست که گفت خیلی دورین و باید دیش بذارین و اینا که میشه 2 میلیون فقط دیش و ..... یکی دیگه هم های وب هست که کلا اینترنتش آدم رو روانی میکنه بنابراین فقط میمونه صبانتنقل قول:
انتخاب با خودتونهنقل قول:
منم صبانت دارم کیفیتش خیلی خوب بود اما به بخاطر تبلیغای زیادش مرکز ما پاچید طوریه که پینگم ساعت 5 صبح میرسه به 80 90 شب میشه ساعت 9 700 تا میشه
صبانت تو تهران وايرلس ميفروشه؟
لينك صفحه ش رو بزاريد دوستان
سلام دوستان من یه سوال دارم
من دو ماه خدمت بودم سرعت دانلودم قبلا ۸۰۰kb بود الان شده ۳۰۰ .شما هم اینطورین؟
سرویس های خرید ۱۲ مگ داشتم الان فوقش ۲مگ شده برام قضیه چیه؟
سلام الان دو روزه نمیدونم دارن چیکار میکنن نت هر 3-4 دقیقه برای چند ثانیه قطع میشه همین الان دیدم اینطوری هست مودم رو 10 دقیقه خاموش کردم دوباره روشن کردم که درست شد کسی دیگه این مشکل براش پیش اومده؟
بله کیفت خرابتر قیمت بیشتر تا مرز 1kbنقل قول: