برای هر تلفن باید یه نویز گیر وصل باشه !!!نقل قول:
و گوشی بیسیم هم فقط برای مودم های دارای وای فای مشکل ایجاد میکنه ولی به وصل شدنش ربطی نداره و فقط به کیفیت انتن دهی تاثیر میزاره
Printable View
برای هر تلفن باید یه نویز گیر وصل باشه !!!نقل قول:
و گوشی بیسیم هم فقط برای مودم های دارای وای فای مشکل ایجاد میکنه ولی به وصل شدنش ربطی نداره و فقط به کیفیت انتن دهی تاثیر میزاره
درود
دوستان من 6 ساله که مودم adsl ام asus am602 دارم و مشکلی باهاش نداشتم.2 هفته است به خصوص این 3 روز اخیر چه روز چه شب که بشدت قطعی دارم یعنی کانکت هستم اما دریافت و ارسال بعد از چند دقیقه قطع میشه
چراغ adsl ثابت است
پشتیبانی adsl میگه ما 200 یوزر تو مرکز مخابراتیت داریم و اونا مشکلی ندارند
.بنظرتون چیکار کنم؟
میتونه از سیستم عامل باشه در واقع یه چیزی از درون ویندوز مانع ارسال دیتا بشه؟
چطوری میشه 1 پورت لن مودم رو موقتا از کار انداخت یا اینترنتش رو قطع کرد؟مودم من الان GoldWeb W812N/ND هستش... اصلا مودم های معمولی چنین قابلیتی رو دارند؟
منظور از چراغ ADSL همون چراغ لینک هست ؟نقل قول:
یه عکس از نویز خطتون قرار میدید؟
یه سری از ویروس ها هستن که اینجوری برنامه ریزی میشن تا اینترنت رو قطع و وصل کنن ولی خیلی کم این مورد پیش میاد
فکر نکنم همچین امکانی تو مودم ها وجود داشته باشه !!! اگر هم داره من اطلاعی ندارمنقل قول:
این عکس ها را ببینید فقط:
خطم من به جای اینکه مستقیم به نت وصل بشه به یه مودم در مخابرات وصل میشه که روی حالت dhcp گذاشتن.
نتم رو در حالت خودکار ppoe در داخل مودم تنظیم کردم اگر در حالت bridge بزارم اصلا آن مودمی که وصل کردن به خطم بعدش بهش نت دادن میاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم خودم در حالت ppoe در داخل مودم:
عکس از مودمی که در حالت کانکشن در ویندوز 7 میاد با آیپی 192.168.1.1
این تریس ایپی رو چطوری گرفتید؟؟؟؟نقل قول:
خطم من به جای اینکه مستقیم به نت وصل بشه به یه مودم در مخابرات وصل میشه که روی حالت dhcp گذاشتن.
میتونم منم بررسی بکنم که شاید خطم مشکل داشته باشه که اینجوری شده؟؟ (PPPOE) وصل نمیشه وفقط باید کانکشن داشته باشم؟؟؟؟
سلام دوستان خسته نباشین
ممنون میشم منو راهنمایی کنین
من تو خرید مودم یکم مشکل دارم ...من میخوام یه مودم 2 انتنه دی لینک بخرم ...ولی مطمئن نیستم که بردش به 100 متر میرسه یا نه ...چون میخوام واسه همسایمون هم امواجش برسه ..بین خونه ی همسایه و خونمون حدود 100 متر یا کمتر فاصله هست ...یه خونه هم بینمون هست ..ولی اپارتمانی نیست و ویلایی و کوتاهه ....بنظرتون یه مودم سری N و دو انتنه واسه این مسافت جواب میده؟ خواهشا راهنمایی کنید چون اگه جواب نده میخام یه مودم تک انته و ارزون تر بخرم و دوبرابر خرج نکنم ..خیلی ممنون میشم جواب بدین ...کارم خیلی گیره .فروشنده که میگه احتمالا جواب میده ولی چون فروشنده ها ققط میخوان جنسشونو بفروشن زیاد اطمینان ندارم به حرفشون ...تورو خدا جواب بدین منتظرم
شما بار اولی که به نت وصل شدید با بریج وصل شده بودید یا pppoe?نقل قول:
برای 100 متر فکر نکنم جواب بده !!! حتی اگر 2 انتن هم بخرید جوابگو نیست !!! مگر در یه حالت :نقل قول:
شما همون 2 انتن رو بخرید ولی با قدرت انتن دهی بیشتر
از اونطرف هم کارت شبکه قدرتمند از بازار بخرید که بتونن با هم مچ بشن و کیفیت اینترنت دریافتی خیلی ضعیف نباشه
در غیر این صورت توصیه میکنم همون مودم معمولی بخرید
اخه همسایمون میخواد با لپ تاپ وصل بشه ....وایرلس لپ تاپ چی جواب نمیده؟نقل قول:
مودم دو انتنه قدرت انت هاش چقدر باید باشه تا جواب بده؟ 5 ؟ 7؟ یا 9؟ بنظرتون جواب میده؟ یا سرمو درد نیارم و معمولی بخرم؟ ممنون
سرتو درد نیار:n02:نقل قول:
اگر بخواد با خود لپ تاپ وصل بشه به نظرم خودتو تو دردسر و هزینه الکی نندازی بهتره :دینقل قول:
باوشه :n02:نقل قول:
حالا اگه بخوایم به اون مسافت برسونیم چه کارایی باید بکنیم و چه هزینه ای برمیداره؟ میشه بگی داداش؟:n13:
مثلا باید چه مدمی بخرم؟ با چه هزینه ای؟ و چه وسایل جانبی ای؟ بگی ممنون میشم
خخخ ممنون :n02:نقل قول:
حالا واقعا نمیشه یکاری کرد که بشه؟ با چه هزینه ای؟
سلام دوستان
من مودم shuttel 920 WM سری n دارم . هیج موقع خاموشش نمیکردم و همیشه بصورت بی سیم با لب تاب و گوشی میرفتم نت ، تا اینکه یک ماه پیش به خاطر اینکه میخواسم پسورد وایرلسم رو عوض کنم مودم رو رریست کردم ، خوب از اون روز چند بار تلاش کردم مودم رو تنظیم کنم از طریق ای پی و اینا که نشد و وصل نت نمیشد بعد با کمک سی دی که داخل جعبه مودم بود تنظیم کردم و درست شد و وصل شد .
تنظیم شد و نت هم میرفت ولی بعد چند ساعت فهمیدم این مشکل رو داره ، صبح که میخوام اینترنت وصل بشم ، با گوشی که نمیره و میزنه نت مشکل داره ، لب تاب هم کنار کانکشن وایرلس علامت اخطار زرد رنگ میزنه و هیج سایتی باز نمیکنه ، چراغ های مودم هم همگی سبز هستن ، وقتی مودم رو در این حالت خاموش و روشن میکنم ، بعد از جند ثانیه که لود میشه کامل مودم مشکل حل میشه و میتونم ازش استفاده کنم ، حالا دوباره ظهر ( حدود 6 ساعت بعدش ) که میخوام استفاده کنم مجدد این مشکل رو دارم و باید مودم رو خاموش روشن کنم تا بتونم برم نت ! منم حوصله این کار رو ندارم
با کابل هم که وصل لب تاب میکنم بازم علامت زرد رنگ اخطار کنار کانکشن هست و تا مودم رو خاموش روشن نکنم درست نمیشه
تو رو خدا اساتید بگین دلیل این مشکل چیه به نظرتون و چطوری میشه این مشکل رو حل کرد ؟!؟!؟ این یه ماه عصبیم کرده
یعنی فقط صبح ها مشکل داره؟نقل قول:
نه فقط صبح ها ، وقتی خاموش روشن میکنم تا چند ساعت خوبه ( حدودا 6 ساعت ) بعد همجنان چراغهای مودم سبزه و به ظاهر وصله اما نه با لب تاب نه با گوشی هیج سایتی نمیشه رفت تا وقتی که مودم رو خاموش روشن کنم بعدش درست میشه ، ینی صبح باید خاموش روشن کنم ، بعد از ظهر همینطور دوباره شب همینطور و ...نقل قول:
مثلا ساعت هشت صبح مودم رو خاموش روشن میکنم و میتنوم برم نت میرم بیرون برمیگردم ظهر ساعت 2 دوباره باید مودم رو خاموش روشن کنم تا ساعت 5 درسته حدودا دوباره باید ساعت 5 خاموش روشنش کنم و ... در حالیکه قبلا ماه به ماه خاموشش نمیکردم و مشکلی نداشتم اما حالا علارغم اینکه جراغ های مودم سبزه و به ظاهر وصله ولی هیج سایتی باز نمیشه با چندتا گوشی هم تست کردم تا مودم رو خاموش روشن نکنم درست نمیشه !
اینم عکسی از تنظیمات مودمم
وقتی مودم دیگه اینترنت ندادنقل قول:
یک پینگ بگیر تا ببینیم پینگ میده یا نه
چطوری پینگ بگیرم ؟نقل قول:
از توی cmd ? دستورش چیه ؟
Cmdنقل قول:
Ping 8.8.8.8
بین پینگ و عدد فاصله هست
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
نه همیشه با pppoe وصل میشدم ولی الان مجبورم که از بریج استفاده بکنم :(نقل قول:
شما بار اولی که به نت وصل شدید با بریج وصل شده بودید یا pppoe?
در ادامه پست 16418
داداش گفتی موقعی که وصل نمشیه پینگ بگیرم خوب من این کار رو انجام دادم
امروز صبح طبق معمول وصل نمیشد ، عکس براتون میزارم :
بعد از خاموش روشن کردن مودم :
نهنقل قول:
مودم رو پینگ کن
IP مودم
همونی شماره یا آدرسی که وارد تنظیمات مودم می شی
اتفاقا مودم هم پینگ کردم ، 192.168.1.1 هم قبل خاموش روشن کردن هم بعد خاموش روشن کردن مودم ، Reply داد ، دیگه عکس نگرفتمنقل قول:
سلام
من میخام یه مودم TP-LINK TD-W8951ND بخرم ...واسه خونمون میخام ..مودمه خوبیه؟ کاراییش چطوره؟ قیمتش هم 79 تومن ...
پس ظاهرا ارتباط مودم قطع میشهنقل قول:
باید ببینید مشکل از کجاست
کابل ها مشکل ندارن؟
اگه کابل ها مشکل دارن پس چرا بعد از خاموش روشن کردم مودم ، بلافاصله بعد از یک دقیقه که طول میکشه تا مودم لود بشه کامل ، مشکل حل میشه و وصل میشه !!!نقل قول:
به نظرم من یه قلقی داره در تنظیمات خاصی از مودم که این مشکل مربوط به اونه ! چون تلفن من هم همیشه وصله ، امروز صبحم تا خاموش روشنش نکردم نتونسم بیام نت
تنظیمات مودم رو به طور دقیق یه بار دیگه نگاه کنیدنقل قول:
شاید گزینه ای باشه که نباید فعال باشه
پروفایلو Edit کن. عکسشو بذار ببینیم چه گزینه هایی دارهنقل قول:
البته از قسمتهای دیگه هم عکس بگیری بهتر میشه راهنمایی کرد مثلا Advanced و ...
D-Link به نظر من از Tp-Link خیلی بهترهنقل قول:
دی لینک 2730 هم همون قیمته حدود 80-85 خوشگل و با کارایی بهتر
کسی نمیخواد جواب مارو بده؟مام ادمیم بخدانقل قول:
جمال عزیز مودم خوبیه و اگه از مارک دلینک هم خوشت میاد 2730 از 76 تا80 هست و انتنش یوخده از اون تی پی بهتره.من جفتشو دارم از دلینکه راضی تر هستم.گرچه تیپی لینک اپدیت بیشتر میده برون.نقل قول:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
شرمنده خیلی دیر جواب میدم چون یه مدت نبودمنقل قول:
برای این کار باید یه مودم 2 انتن بگیری با قدرت انتن دهی خوب (حالا هر مارکی)
بعدشم به جای وایرلس لپ تاپ باید حتما از یه کارت شبکه بی سیم خوب استفاده کنی که مشکل قطع و وصلی بی سیم رو نداشته باشی
فکر کنم با حدود 300 تومن میشه این کار رو کرد
چرا تو تنظیم مودم شما vpi & vci 0-59 هستش؟نقل قول:
کدوم شرکت هستش؟
با ریستارت کردن مودم اون فرق نمیکنه ؟
مودمت آپدیت هستش؟
سلام دوستان
کسی راهی میدونه که چطور میتونم مودمم رو مثلا هر نیم ساعت ریستارت کنم؟!
چون واسه دانلود شبانه رایگان میخوام استفاده کنم، این آسیا تک هر چند دقیقه قطع میکنه و باید حتما ریستارت کنم مودم رو با دکمه پشتش!
جالبیش اینه که وقتی این قطعی به وجود میاد با دستور telent اصلا ریستارت نمیشه ، انگار آی پی نمیگیره!
دوستان اگه راهی به ذهنشون میرسه کمک کنن! از دانلود افتادیم این چند وقتی که از این شرکت سرویس گرفتیم! :n03:
شما نیاز نیست که مودم رو ریستارت کنیدنقل قول:
میتونید بذارید روی بریج و با نرم افزار به سیستم دستور بدید تا هر چند دقیقه که دلتون خواست این کار رو انجام بده
سلام خسته نباشید
من امروز واسه اینترنت ثبت نام کردم...مودم رو ه بردم واسم تنظیم کرد ...ولی منه پخمه نمیدونستم که نباید دیگه دست به تنظیماتش بزنم ..فکر میکردم باید خودمم اون سی دی مودم رو نصب کنم ..واسه همین چندین و چند بار خواستم نصب کنم اخرس ارور 020 داد ...بعد اخرش زنگ زدم به اون نمایندگیش اونم گفت اخه چرا پس مودمو اووردی تنظیم کنیم؟ چرا سی دی رو نصب کردی؟ کی گفت نصب کنی؟ منم تو دلم گفتم کسی ام نگفت نکنم خخخ ..بعد هیچی گفت که باید بیاری دوباره تنظیم کنیم! با روش های تو نت هم بجایی نرسیدم! فردا هم که تعطیله و باید صبر کنم تا پس فردا!
دو تا سوال داشتم! اولیش اینکه وقتی تنظیم کرد اون طرف دیگه فقط باید سیمارو وصل کنمو وصل بشم به اینترنت ؟ تمام؟
بعدش نمیشه خودم تنظیم کنم؟ اخه حوصله ندارم تا دوروز صبر کنم ...اخه میخاستم دانلود کنم ....میشه راهنمایی کنین؟ یا راهی نداره و باید بدم خودشون تنظیم کنن؟
مرسی داداش ممنون ..همون مدلی که گفتم رو خردیم ...نقل قول:
دشمن شرمنده داداش این حرفا چیه ...نقل قول:
کاش زودتر میومدی دادا ...من رفتم یه مودم تک انتنه گرفتم و کلا بیخیاله قضیه شدم ..چون به گفته ی شما با گیرنده ی لپ تاپ نمیشه و باید کارت شبکه بگیرم ..اونم قیمتش زیاده و نمیشه!
ممنون