چرا جدیدا" اینجوری شده شبانه؟!
10 دقیقه با 30 دانلود میکنه 5 دقیقه با 230 ! :|
Printable View
چرا جدیدا" اینجوری شده شبانه؟!
10 دقیقه با 30 دانلود میکنه 5 دقیقه با 230 ! :|
البته همیشه حالت اول اتفاق میوفته یعنی سرعت از داخلی کم از خارجی هم کمنرنقل قول:
سلام
دوستان من میخام از آسیا تک سرویس بگیرم میشه راهنمایی کلی کنید که سرعت چطوره؟ترافیک پایه به دوره های بعد قابل انتقاله؟برای سرویس بالاتر از 128 مدرک میخواد؟امکان تغییر سرویس ها از طریق سایت و به راحتی وجود داره
ممنون میشم.:n01:
پیشنهاد نمیشه.شرکتهای بهتر از اسیاتک هستند!نقل قول:
خیر
نمی دونم
بله در پایان دوره
میخواستم از پارس و شاتل بگیرم متاسفاه این دو تو مرکز مخابراتی من سرویس نمیدن شنقل قول:
شما کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید به جز این دو؟؟؟
بستگی به مرکز مخابراتت و شهرت دارهنقل قول:
اگه محدود بگیری(با محدودیت حجم) سرعتش خوبهنقل قول:
ولی نامحدود سرعتش اش..ال هست
ترافیک اگه اضافه بیاد و بخوای دوره ی بعد رو تمدید کنی و واردش بشی میسوزه
مدرک هم فکر نکنم بخواد(میخوای مطمئن بشی زنگ بزن از اسیا تک بپرس)
اره سرویستو از طریق سایت میتونی تغییر بدی-من که خودم میتونم-(البته من یه حرفی شنیدم از صحتش اطمینان ندارم که میگن رانژه روی سرعت درخواست داده شده اعمال میشه)که اینو هم توی همین فروم پی 30 بگردی به احتمال بالا جوابتو پیدا میکنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آسیاتک هرچیش گند باشه سایتش با کلاسه ! هم سایت خودش هم این ساب دومینش :n09:
من خیلی وقته اینجا نیومده بودم ، این آسیاتر درست بشو نیست ، فقط منتظرم تا دوره شش ماهه ام تموم بشه از این " آشغالدونی " سریع تر بزنم بیرون !
اره درست بشو نیست!نقل قول:
خط من که فیبر هست فقط اسیاتک ساپورت میکنه!:n14:
دوستان سلام کمک فوری لطفا یک نفر بگه سرعت 4 مگ نامحدود برنزی چند هست ؟ منتظرم الان
منتظر جوابم همچنان
نامحدود اصلا توصیه نمیشه! چون محدودیت حجم و سرعت دارهنقل قول:
50 گیگ تبادل در 4 مگ نامحدود برنزی یعنی چند مگ سرعت در روز بالاست؟
به نظرم از صبا نت بگیری بهترهنقل قول:
من 128 نامحدود دارم گفتن تا 15 برای هرماه سرعت بالاست که حدوداً 300 است بعد اون پایین میاد.
سرعت رایگان تو این دو روز گذشته داغون شده بود:n21:
خدا نکنه این آسیاتر باز خواب جدیدی برای ما دیده باشه:n28::n28:کسی دیگه ای هم متوجه شده؟؟؟؟؟:n13::n15:
......................
برای ما که مثل قبل قانونی هست و فرقی نکرده!نقل قول:
اسیا تک :n07::n02::n24::n19:
وضعیت ساعت رایگان هنوز افتضاحه:n21:
دوستان من اینترنتم شبانم راس ساعت ۱:۵۹ بامداد قطع میشه و بعد هم وصل نمیشه و باید مودم رو ریست کنم٬شما همچین مشکلی دارید ؟
افتضاح یعنی چنده سرعت دانلود؟ همون قانونی دیگه؟نقل قول:
خیرنقل قول:
دوستان من سرعت 512 برنزی دارم سرعت بعضی اوقات رو 50 هست بیشتر وقت ها روی 30 یا 20 قرار داره
ایا با خرید نقره ای سرعت میره بالا؟:n22:
فقط مدت زمان رو 50 بودنت ی مقدار بیشتر میشه در روز بعد دوباره میاد رو 20-30نقل قول:
من به این نتیجه رسیدم یک مگ مخابرات بگیرم والا من الان دارم 45 میدم برا دومگ ده گیگش روزانش که هیچی شباشم ی چتد شب رو 450 بود بعد دوباره اومد رو همون 120 که میشه شبی 3گیگ خب ادم مخابرات میگیره 24 ساعت حالا نه ولی 20 ساعت رو 120 دانلود میکنی خودش میشه 9-10گیگ در روز.اونم همون قیمت.خب مگه مغز... خورده ادم بمونه رواین اسیا..ک
نمیدونم دیگه چی بگم
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
دمت گرم خیلی با حال نوشتی نامحدود آسیاتک محدودیت حجم داره !!! صد در صد درستهنقل قول:
بلهنقل قول:
ما هم نماینده فروش آسیاتک در استان فارس شدیم:n02:
کسی در استان فارس و سایر استان ها سرویس خواست در خدمتیم
روی خطوط PCM هم سرویس میدیم .در واقع اگر امکانات در مرکز باشه خط PCM را به خط معمولی تبدیل میکنیم
ویرایش ! اشتباه شد
آقا شما ک نفوذ داری قربون دستت شیر فلکه اینترنت مارو باز کن :n02: تهرانم :n02:نقل قول:
نه جون من!!!!!!نقل قول:
راس میگی؟؟؟
عجب شوخی وحشتناکی:n08:
شما که تو پنل ما نیستی.دی:نقل قول:
ارهنقل قول:
البته ظاهرا پهنای باند از جای دیگه تامین میشه
سلامنقل قول:
داداش میشه در مورد این بن تخفیف اسیاتک که روی مودم ها هست توضیح بدی من دو تا مودم خریدم بن تخفیف روش هست چطور میتونم استفاده کنم؟ فقط موقع ثبت نام سرویس جدید روی خط جدید میشه ازش استفاده کرد؟
برای رانژه شدن خط با ثبت نام از قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه احتیاجی به ثبت نام حضوری هم هست؟
وقتی تو سایتشون ثبتنام کنی و مدارک و پول رو واریز کنی مشکل پیش نمیاد خودشون به صورت اتوماسیون برای مرکز نامه رانژه رو میفرستن البته بستگی به مرکز داره که از این سیستمان آشنایی داشته باشن و باهاش کار کنن مرکزمون که فقط با نامه های دستی کار میکنه و اتوماسیون رو بیخیال شدهنقل قول:
اره برای مشترکین جدید هست/برای تشویق به خرید سرویس های اسیاتکنقل قول:
احتیاجی به ثبت نام حضوری نیست شما شمارتون+هزینه رابدید براتون رانژه میکنیم و سرویس میدیم ما
شماره تماس:09107900090
اقا کنجکاو شدیم . چجوری یه خط pcm رو به معمولی تغییر میدی؟ خیلی جالبه بدونم اگه امکان داره توضیحی بدهنقل قول:
شركت مخابرات با استفاده از يك كابل تلفن ثابت اقدام به واگذاري ٤ يا ٨ خط تلفن مي كند كه فقط قادر به برقراري ارتباط صوتي است. ما نامه میزنیم به مخابرات و مخابرات در صورت داشتن کابل مسی یا فیبر نوری خالی در منطقه شما خط شما را از روی PCM به روی خط مسی یا فیبر نوری میارهنقل قول:
دوست عزیز شما که وارد هستین این data rate خط رو کی تعیین میکنه برا من رو 600 بسته بودن از چند روز پیش شده 400:n21:نقل قول:
منظورتون از 600 همون 6مگ هست؟نقل قول:
سرویستون چی هست؟!
بستن سرعت ها فکر میکنم کلی باشه برای همه و از تهران باشه
سلام
خط من SNR Margin اش 9 هست و Line Attenuation هم روی 54 هست. (مربوط به down stream)
قبلا رو 7 و 55 بود، بعد که به پشتیبانی زنگ زدم ، سرعت رو کم کردن و به 9 و 54 رسوندن.(دستشون درد نکنه!!!)
همچین کیفیتی روی خط خیلی کمه. از سره خط هم چک کردم، همینه.
پشتیبانی هم خیلی زنگ زدم و جوابگو نیستن. تقریبا به من گفتن "همینه که هست!"
به نظر دوستان چکار کنم؟ تلفنی یا جای دیگه نیست زنگ بزنم یا شکایت کنم؟
SNR حداقل باید 10 باشه و Line Attenuation هم حداکثر 50نقل قول:
الان مشکلی دارید؟لینکتون میپره؟
توی کوچه کابل تلفن از کنار برق رد نشده؟
زنگ بزنید خرابی تلفن 117
ماله من اس ان ار رو 15 و اونیکی رو 30 خطمم رو 4مگ بستن سرعت دانلودم در روز روی 450 (دومگ حجمی) میخوام بدونم بااین شرایط خط میتونم تقاضا بدم سرعت روزانمو ببرم بالا مثلا اگه رو 6مگ ببندن امکانش هست سرعت روزانه دانلودم بره بالا؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk