یه تنویی دادم تا فردا ظهر دیگه فکر کنم دانلودش تموم بشه 8 گیگ :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
یه تنویی دادم تا فردا ظهر دیگه فکر کنم دانلودش تموم بشه 8 گیگ :n02:
اوه داداش 7 گیگ داری میگیری 10 ساعته؟ من از ظهر دارم یه فایل 1و نیم گیگی میگیرم هنوز تموم نشده (12ساعتی شده):n03:نقل قول:
ای بابا من از غروب تا الان یه 6 گیگی بیشتر زدم .
ضد حاله که نشه یه 1 نیم را تا الان نگیری ؟ :n28:
به نظرم باید محدود بخری 2048 حداقل شبش صفا کنی . روز هم وب گردی با سرعت بالا و قیمت کم
یا پول بیشتر بدی 1024 نامحدود بخری .
نقل قول:
آره واقعا ضد حاله :n03:محدود به دردم نمیخوره هرکاری کنم بازم گیگ کم میارمو فایده نداره 1مگ میگیرمنقل قول:
همین الان از ضحی کیش اومدنقل قول:
گفتم 1 مگ بدید گفتن نکنی بهتره مشکل پهنای باند داریم شدید
بعدش شما بگیری اون چیزی رو که می خوای بهت نمی ده بعدش ما شرمنده می شیم
برای همین فعلا همون 512 رو وکی کردم البته گفت ه مشخص نیست .لی باید هر چه زودتر درستش کنن(از تهران ) چون احتمالا داره یه بو هایی می یا که یه عده دارن جمع آوری می کنن
پسره که اینجوری گفت گفت اگه این کار رونکنن خوب مشتری هاشون می ره برای همین مجبورا این کار رو بکنن
راستی گفت ضحی کیش داره از مازندران می ره راست و دروغش با خودش
یعنی 1مگ هم بخوایم بهمون نمیدن فرقی با 512 الان نداره یعنی؟ آدرسشون کجاست؟ واقعا شرکت بی درو پیکریهنقل قول:
نقل قول:
میدونید چرا به تفاهم نمیرسیم ؟
واسه اینکه شما حقایق فنی رو با ترفندهای رقابت تو بازار مقایسه میکنید
من در مورد حقایق فنی قضیه حرف میزنم شما در مورد اینکه فلان شرکت چه سرعتی میده
وقتی هم شکایتی انجام بشه ملاک رسیدگی حقایق فنی هست نه روشهای رقابتی شرکتهای مختلف
حقیقت فنی این هست که سرویس ADSL بصورت 1 به 1 ارائه نمیشه (در هیچ جای دنیا) همه سرویس دهنده ها از کلمات "تا" و یا "حداکثر سرعت" برای تعریف این سرویس استفاده میکنن و خود سرویسهای ADSL هم به دو دسته خونگی و تجاری تنظیم میشه که تفاوتشون در نسبت شیرینگ و مقدار استفاده مجاز حجمی هست.
اگر در این مورد موافقین من بحث فنی و تجاریش رو ادامه بدم
اینکه نمی ده نه ممکنه بده ولی وقتی به من اینجوری گفتت خودم پشیمون شدم پول الکی بدم
آدرس از فلکه گلسار به سمت ایستگاه ازلی نرسیده به پل هوایی فنی و حرفه ای ساختمان بغل MRI نگاه زیر ساختمونش یه لوازم بهداشتی خونه هست وان و جکوزی و از این چیزا اسم ساختمونش پدر هست رفتی تو انتهای راهرو سمت راست یه اسانسور هست اونو بزن برو واحد 3 از درش اومدی برون سمت راست نوشته واحد 1 فکر کنم اینو دقیق یادم نیست :n02:
دوستان امروز وضعیت همه فوق ناجوره یا فقط از طرف اندیشه و منه !! وب گردی بد تر از دیال اپ !! یعنی فاجعه !! یه عکس لود نمیشه !! همین الان که دارم این پست رو مینویسم صفحه کامل لود نشده :n21:
+
قضیه موقته ! یا بحث کشتی و هشت پای انتخابات و این حرفاست !؟:n27:
برای من بیشتر سایت ها خوب میاد ...نقل قول:
ولی بعضی سایت ها در حد Offline :n03:
اندیشه
مخابرات مشکلی نداره عادی هستش
نقل قول:
دوستان همین الان از تنظیم مقررات باهام تماس گرفتن
در مورد سرعت کم شرکت مثل اینکه کاری نمیشه کرد
طرف برگشت گفت : خط شما عادیه و سرعت 18 عادی محسوب میشه
گفتم من پورت 256 دارم و باید حداقل سرعت 32 رو داشته باشم
طرف برگشت گفت طبق قانون تنظیم مقررات پورت باید بین 8 نفر به اشتراک گذاشته بشه و سرعت شما باید حداکثر 32 باشه :n04:
گفت : پورت داره بین 8 نفر به اشتراک گذاشته میشه پس در نتیجه 256 کیلوبیت اول بین 8 نفر تقسبم باید بشه که میشه 32 کیلوبیت
هر نفر رو این شبکه 8 نفری سرعت 32 کیلوبیت رو دارن
(( یعنی هر کس باید حداکثر سرعت 4 کیلوبایت رو داشته باشه ؟؟ :n04: ))
گفت الان سرعت 18 هست یعنی اون 7 نفری که تو شبکه هستن دارن هیچ استفاده ای نمیکنن :n04:
//////////////
دوستان اگه اینجوری باشه که اوضاع خرابه !!!!!!!!!!!
پشتیبانی که میگفت سرعت رو باید واقعی کنیم و بشه 32
اینطوری که سازمان تنظیم گفت پورت باید بین 8 نفر تقسیم بشه
پس با این اوضاع هر کسی شکایت کنه معتبر نخواهد بود
چون گفت پورتای اگه اختصاصی باشه قیمت بیشتری داره
پورت ها باید در همه حالات بین8 نفر تقسیم بشن و پورت اختصاصی 8 برابر گرون تره :n04:
پس واسه همین هست هیچ کاری نمیشه کرد
چون طبق قانون پورت 1 به 1 رو هیچ شرکتی داره ارائه نمیده
و شما هر شکایتی هم بکنید جواب نمیگیرید
چون اصلا فروش اینترنتشون بر اساس 1 به 8 هست
/////////
یه 10 دقیقه هست همینجوری مات موندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا من هم سعی داشتم اینو بگمنقل قول:
خب ايكه معلومه همون اول ميخواي ثبت نام كني اگه بپرسي بهت ميگه كه بين 8 نفر ديگه تقسيم ميشه اون 256 كه شما استفاده ميكنيد بين 8 نفر ديگه تقسيم شده و سرعت شما بايد 32 باشه بيخيال شكايت شو اينا همه از يه دولتند مگه اينكه به سازمان حمايت از حقوق بشر شكايتشون رو بكني ربطي هم به 1به 10 نداره 128=16 256=32 512=64 1به 10 128=1.6 256=3.2 512=6.4
بد نیست به اینجا هم نیم نگاهی کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:آخه مکشل اینجاست مثلا اندیشه که هم 1 به 10 داره و هم سرویس بدون ضریبنقل قول:
هر 2 تا خطش بین 8 نفر شیر شده هست
یعنی 1 به 1 که داره مثلا 256 با قیمت 28 تومان میفروشه بین 8 نفر تقسیم شده (( حتی 1024 با ترافیک 2 گیگ به قیمت 20 تومان ))
بعد چطور هست که بین 8 نفر تقسیم شده ولی سرعتش ایقدر زیاده ؟؟:n13:
و ضمنا
الان اوضاع ضحی کیش همینجوری میمونه ؟؟:n13:
داداش دست شما دردنکنه حسابی کروکی کشیدی :n02: من زنگ زدم پشتیبانی گفت سرعت بین 95-100 که اگه مشکل پهنای باند نبود بیش از ایناست حالا این ماه میگیرم سرعت 100 خیلی بهتره از40 :n01:نقل قول:
:n10: نامحدود :n10:
اینم یه 10 گیگ هستش گذاشتیم دانلود
:n20:هورا هوا سفارش دانلود قبول میکنی شما؟نقل قول:
لینک بده فردا میدان گلسار تحویل بدیم :n02:
نقل قول:
دم شما گرمنقل قول:
اندیشه - ساعت 1 و 11 دقیقه صبح ( دانلود رایگان ) - قبل از 1:00 کاملاً وصل بود :
بعد از ساعت 2 درست شد :n03:
و این هم مدرک ؛ چند دقیقه قبل از ساعت 1 :
چند دقیقه بعد از موقعی که وصل شد ( شبانه ) :
آقا حدایش شما هم از این مخابرات سرویس داری ؟؟؟نقل قول:
پس چرا پسره به من گفت نگیر مشکل پهنای باند داریم ؟؟
شماره حساب 2020 رو از کدوم سایت میتونم پیدا کنم؟(تو حساب کاربریم نیست و برای سرویس1مگ بایدبرم بانک واریز کنم)
باید خودتون برید مرکز مخابراتی خودشون شماره حساب و شناسه واریز رو بهتون میدن
آره عزیز ؟ تو رشت مگه ما نامحدود چند تا داریم ؟ شاتل که محدود میکنه . نوین نت هم اصلا ساعت رایگان نداره . اندیشه هم افتضاح هستش فقط پینگش خوبه . فقط همین 2020 مونده اینجوری خدا شکر فعلا که داره حال میده
نقل قول:
از قدیم گفتن مفت باشه کوفت باشه :n20:
ایشالله دفعه بعد 3 تاش کنن :n02:
چرا نگفتی اون اوایل که گرفتم سرعت دانلود بالا بود.مگه اون موقع بین 8 نفر شیر نمیشد؟نقل قول:
آخه بحث سر اینه کار اون شرکت در حال حاضر طبق قانون هم مشکلی ندارهنقل قول:
اگه اون حرفی که شما گفتی رو میزدم مطمعا باش طرف میگفت در هر حال الان شرکت داره کار غیر قانونی نمیکنه
به هر حال من یه چیزی رو خوب فهمیدم
شرکت ارتباطات زیر ساخت و تمامی شرکت های ارائه دهنده adsl همشون یه راه فراری دارن
و اگه شما به هر نحوی شکایت کنید به طور حتم به نفع خودشون تموم میشه
قابل توجه دوست عزیز JABARSINK
ولی من یه شکایت دیگه هم کردم (( طرف گفت شکایت جدا بفرست پیگیری میکنم بهت زنگ میزنم ))
شکایت هم مبنی بر کم بودن تعداد روز های شارژ هست
الان منتظرم این شکایت هم جوابش بیاد ببینم از زیر این یکی میتونن در برن
اگه چیزی به ذهنتون میرسه بگید طرف زنگ زد جواب قاطعانه بدم :n02: مبنی بر دزد بودن ضحی کیش
ای کاش شما میگرفتی 1مگ رو اینا حرفاشون رو حساب کتاب نیست بهم یکی از پشتیبانا گفت 90 هس یکیی دیگه 130 تست کنم ببینم قضیه چجوریاس:n01:نقل قول:
حالا اینبار شما اول می گیری بعدش مننقل قول:
ببنیم چی می شه دیگه ولی امیدوارم بعداز این 24 خرداد سرعت ها خوب بشه که بعید می دونم
من که رسما ترکیدم....3ساعت پاش واستادم هنوز تموم نشده....:n03:
با سلام به دوستان منم گول خوردم رفتم از 2020 مخابرات گرفتم طرح نوروزی 1 ساله 1 مگ نامحدود سرعتش ماه اول فقط می رسید به زحمت به 110 الان به زحمت از 50 بالاتر میره همش بین 45 تا 55 هست خیلی افتضاحه تا الان که پیش شمام بالای 8 بار زنگ زدم نامه زدم 2 بار مشخصاتی رو که پشتیبانیشون گفت تست بگیر گرفتم براشون ایمیل کردم ولی هیچ که هیچ سرعتش واقعا پایینه پیجم خیلی کنده !
اینم تست اسپید :
من که دیروز درخواست جمع آوری دادم وضعه اینترنتشون افتضاحه آخه پولم اضافه نیست که 45 تومن ماهی بدم برات سرویس مثلا 1 مگ بعدا سرعتش اندازه 256 نامحدود اندیشست با قیمت 28 تومن ! الان 2 ماهه هی سر می دونن می گن می خوایم پهنای باندو زیاد کنیم یکم دیگه صبر کنین والا من که از صبر کردن خسته شدم هم از پول اضافه دادن از دوستان کی از ضحی کیش داره ؟ سرویسش چطوریاست ؟
سرویس 512 نامحدود دارم سرعتش دربهترین شرایط 40 با نوسان شدید میخوام این ماه 1مگ بگیرم الان شما هم میگید سرعت 45-55 پشتیبانیش زنگ زدم گفت سرعت 90-100 عجیبه واقعا منم مث ...پشیمونم فقط به خاطر محدودیت دانلود از شاتل جمع اوری کردم فقط ماه اول خوب بود الان 2-3هفته ای هست هی میگن مشکل پهنای باند داریم و از این حرفاااا والا خودمم موندم چی کنم کلاه بزرگی سر ما رفت:n03:نقل قول:
شما مرکز چندی؟
اینم تست امروز از سرور آلمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب جواب این یکی شکایت هم اومد
همین الان طرف زنگ زد و گفت شرکت در زمینه تعداد روز پورت داره کار غیر قانونی و انجام نمیده و مشکلی نیست
از 26 اردیبهشت تا 25 خرداد 31 روز حساب میشه و شرکت داره کار غیر قانونی انجام نمیده
من گفتم شرکت های دیگه روزی رو که شارژ رو فعال کردید حساب نمیکنن و از روز بعد محسوب میشه
طرف گفت درسته ولی این شرکت هم داره کار غیر قانونی انجام نمیده و کارش مشکلی نداره
کلا هر 2 شکایت رو رد کردن :n02:
////////////
در جواب اون دوست عزیز hosseyn199400
محدودیت 128 برای کاربران خانگی حذف نشده
همین جکله رو امروز از مسئولی که زنگ زد پرسیدم و گفت این محدیدت هنوز حذف نشده
دوستان الان 2020 چطوره بالاخره خوبه یا بده؟؟؟؟؟