اگه چیزی هست که نمیدونم بگو چون امشب میخوام بخرمنقل قول:
اگه چیزی هست که نمیدونم بگو چون امشب میخوام بخرمنقل قول:
نه برو راحت بخرنقل قول:
---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------
سلام یکی از دوستام یه سوال پرسید که نتونستم جواب بدم اگه کسی میدونه بگه ممنون میشم
پرسید که:میشه ایکس باکس360با گارانتی خرید وکپی خورش کررد بدون اینکه گارانتی بپره
هرکی جواب بده واقعا گله:31:
گارانتی به چه دردت میخوره؟؟
فروشنده ها چون میدونن خرابی 360 هایی که محصول 2009 به بالا هستند خیلی خیلی خیلی خیلی کمه و حتی اصلا ممکنه خراب نشه عمدا گارانتی میکنن و 60 تومن هم رو قیمت میارن.بعد میگن گارانتی داره خیالت راحت.درصورتیکه طرف اگه بدون گارانتی هم بخره خیالش راحته
سلام.نقل قول:
سلام یکی از دوستام یه سوال پرسید که نتونستم جواب بدم اگه کسی میدونه بگه ممنون میشم
پرسید که:میشه ایکس باکس360با گارانتی خرید وکپی خورش کررد بدون اینکه گارانتی بپره
هرکی جواب بده واقعا گله
چه گارانتییه؟ اگه منظورتون گارانتی اصلی هست وقتی پلم خود دستگاه باز میشه دیگه گارانتی نیست
:10:سلام دوستان.:10:
نمیدونم اینجا باید بگم یا نه ولی جای دیگه پیدا نکردم...:8:
من با جستجو که کردم به این نتیجه رسیدم که فعلا خرید Xbox-360 به صرف تره. :8:
پس از دوستان کمک میخوام که راهنمایی کنن و یه مدلی که داغ نمیکنه... نمیسوزه خراب نمیشه و از همه مهم تر اگه اصل و فرع داره اصلشو بخرم.:8:
1) میگن الان که تابستونه گرون شده. کی بخرم که ارزون باشه ؟:8:
2) چه مدلی بگیرم که کامل باشه و مناسب و 2 تا دسته بیسیم میخوام.:8:
3)و در کل چقد باید هزینه کنم ؟:8:
4) اگه چیزه بهتری تو راه و ارزش صبر کردن داره بگین...:8:
TNX
new xbox 360 داره میاد ولی اصلا ارزش نداره براش صبر کنی ،اگه خیلی عجله برای خرید داری
یا میخوای تو همین تابستون بازی کنی،بهت 360 الیت و پیشنهاد میکنم.الان هم قیمتش 365 تومن+45 تومن هم دسته.
با 410 تومن میتونی یه 360 بخری.
من خودم از میثم (joykiller360-پست بالاییت) خریدم.پسر کاردرست و باحالیه.کارش هم واقعا ردیفه
میخوای باهاش یه مشورتی کن .
به نظرم بخرو تو تابستون یه حال اساسی بکن
راستش الان نمیخوتم. فلن با پی سی سر میکنم تا بده تابستون. چجوری ازشون خریدی ؟؟؟ انترنتی یا حضوری ؟ الیت چه مضایایی داره ؟
حضوری خریدمنقل قول:
مزایای الیت:120 گیگ هارد-هدست-کابل Av-کابل اترنت-رنگ :مشکی-تبدیل av به تلویزیونهای قدیمی
بعد با xbox 360 هم میشه انلاین بازی کرد ؟ اگه این قابلیت رو داره به چی نیاز داره و چوریه ؟
بله میشه آنلاین بازی کردنقل قول:
به اینترنت نیاز داره ولی چجوری بودنشو بلد نیستم چون خودمم تازه 360 گرفتم و تا اوایل مرداد هم سرم شلوغه.ان شا ا.... تو هفته ی دوم مرداد میرم دنبالش و یاد میگرم
بله میشه برو تو این لینک کامل توضیح دادهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشکلی داشتی هم بپرس جواب میدم
سلام . xbox من هیچ ویدئویی غیر از wmv پخش نمیکنه ! تا اونجایی که میدونستم باید mpg و mp4 و avi و divx هم پخش کنه . ولی مال من پخش نمیکنه . آپدیت پاییز 2009 بود ، آپدیت آپریل 2010 رو هم روش ریختم ولی بازم پخش نمی کنه . (وقتی میزنم اجرا کنه میگه آپدیت مدیا نیاز داره !!) باید چیکار کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلام
چرا من نمیتونم کدک هارو از لایو گیرم؟ ارور میده
سلام. شما باید برید لایو کدک ها رو دانلود تا فرمت دیگه رو پخش کنه.نقل قول:
سلام . xbox من هیچ ویدئویی غیر از wmv پخش نمیکنه ! تا اونجایی که میدونستم باید mpg و mp4 و avi و divx هم پخش کنه . ولی مال من پخش نمیکنه . آپدیت پاییز 2009 بود ، آپدیت آپریل 2010 رو هم روش ریختم ولی بازم پخش نمی کنه . (وقتی میزنم اجرا کنه میگه آپدیت مدیا نیاز داره !!) باید چیکار کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
آقا چه کار کنم که در شروع کار مستقیما به داشبورد پروفایل برم نه ساین این پروفایل(ها) ؟
سلام
میترسم برم لایو چه جور آپدیت کنم کنسولو با کامپیوتر میشه
سلام.نقل قول:
آقا چه کار کنم که در شروع کار مستقیما به داشبورد پروفایل برم نه ساین این پروفایل(ها) ؟
باید اون پرو فایلی که میخواهید اتو ساین کنید.
سلام بله ....نقل قول:
سلام
میترسم برم لایو چه جور آپدیت کنم کنسولو با کامپیوتر میشه
این لینک تاپیک...
اینم لینک اخرین اپدیت....کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=273165
http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate_9199.zip
سلام ریجین بازی هاوکنسول های ایرانی چیه واز کجا میشه بدون باز کردن قوطی فهمید که ریجین اش چیه راستی برد جاس پر رو بدون باز گردن قوطی ایکس باکس میشه تشخیص داد
سلام
من اگه خدا بخواد 5 شنبه میخوام یه الایت با یه دسته ی اضافی بگیرم.
به احتمال 99.99% از آقا میثم میگیرم.فقط یه سوال از آقا میٍثم دارم:دسته ی ایکس باکسشون %100اصله؟
روز اول که خریدم نمی تونم 6 ساعت باهاش بازی کنم؟آخه من همین پول رو به زور جمع کردم اگه بسوزه دیگه نمی تونم یکی دیگه بخرم:41::11:
عزیز جان، خیالت راااااااااااااحت باشه!
من صبح تا شب بازی می کنم، داداشم شب تا صبح!
فوقش وسطش 4-5 ساعت استراحت کنه!
ولی آخ نگفته!
می خواستم بدونم سرعت درایو نصب بازی روی فلش چقدر است . چون من یک فلش 16GB خریدم بازی دیر نصب میشه ...
نام فلش هم takems mem-drive easy هست سرعتشم 4/20MB/s رایت است ؟ حالا نظرهتون چیه ...
اگر فلش شما USB2 رو پشتیبانی که احتمالا میکنه ، سرعتش تقریبا با هارد برابر هست .نقل قول:
ريجن از روي جعبه ايكس باكس بالا سمت راست قابل تشخيصه.توي يه مستطيل كوچيك نوشته.نقل قول:
ريجن كنسول ها هم توي ايران به احتمال 90% پال هست.بازي ها هم اكثرا پال هستند يا Free.
برد جاسپر هم از روي تاريخ ميشه تشخيص داد كه بايد 2009 به بعد باشه.از آداپتور هم ميشه تشخيص داد كه بايد 150w باشه.چند تا راه ديگه هم براي تشخيص برد هاي جاسپر وجود داره.
موفق باشيد.
یعنی شما میگی xbox از usb 2 پشتیبانی می کنه ؟نقل قول:
الان من USB 2 دارم اما سرعتش با هارد برابری نمیکنه ! در ضمن ایشون نوشته بودن که سرعتش حدوداً 4 مگ بر ثانیه هست ولی سرعت هارد های PC خیلی بیشتر از این هاست. سرعت هارد xbox چنده ؟
یکم اگه میشه بیشتر توضیح بدی ممنون میشم :11:
360 از USB2 پشتیبانی میکنه .نقل قول:
سرعت هارد 360 از یک دیوایس USB خیلی خیلی بیشتره چونکه از پورت SATA استفاده میکنه و البته بافر حد اکثر 8 مگ و دور موتور بالا و خیلی چیز های دیگه .
ولی درایوی که بازی رو میخونه سرعتش از یک دیوایس USB2 خیلی پایین تره . برای همین اگر فلش USB2 رو پشتیبانی کنه چون سرعتش نوشتن و خواندنش از سرعت خواندن درایو دستگاه بیشتره پس نصب بازی زمانش با نصب بازی روی هارد دستگاه برابر میشه . البته فقط توی نصب بازی نه اجرای اون . و سوال دوستمون هم در مورد نصب بازی بود .
اطلاعات بیشتر در مورد هارد های 360 :
کد:http://xboxdrives.x-pec.com/?p=list
سلام بچه ها خوبید
میگم میلاد این اطلاعات هارد یه خورده مشکوک نیست
اخه الان دیگه هارد 2 مگ نمیزنن که بعدش اینکه بعضی هاردا که 5400 بودن من که نفهمیدم یعنی همش در حال عوض کردن برند هارد این ماکروسافت >؟
نمیدونم چی بگم یعنی این کنسول های جدیدم هی هارداش عوض میشه سیگت وسترن مکستور سامسونگ
2 مگ 4 مک 8 مگ
7200 درو 5400 دور
سرم گیج رفت !!!
خوب این از همون اول هر چی هارد برای 360 و Xbox اومده و همین طور هارد هایی که باهاش سازگاری دارند رو لیست کرده . مثل درایو هاش که هی عوض شده .نقل قول:
با سلام
بچه ها من تصمیم به خرید این کنسول گرفتم نمی دونم اینجا جاش هست که بپرسم یا نه؟
اما خواهش دارم که جواب بدین
من الان 260 قیمت دارم می دونم گرون شده و 230 بوده
با این وضع شما می گید بخرم یا اینکه صبر کنم ارزون بشه (اصلا میشه؟)
این دستگاه ارزش خریدن رو داره یا نه من بیشتر می خوام بخرم که وقتی از کار خسته هستم به جای اینکه با لپ تاپم بازی کنم با این بازی کنم
آیا بازی کردن باهاش به جذابی کامپیوتر هست ؟
دی وی دی های گیمش چند هست و همه ی بازیها رو اجرا می کنه ؟
از نظر کیفیت بکامپیوتر برابر یا پائین تر ؟
نقل قول:
1.به نظر من بخر.بخوای صبر کنی باید تا آبان صبر کنی فقط به خاطر 30 تومن.اون موقع خودت رو 3 ماه از داشتن این دستگاه محروم کردید.
2.کاملا.به نظر من 2 تا 3 برابر pc لذت داره و خستگیت کاملا رفع میشه.
3.بین 2 تا 5 تومن.
4.تا حالا من چیزی ندیدم.اگه بیشتر نباشه کمتر نیست.ولی تلویزیون full hd یادت نره تا بتونی نهایت لذت رو ببری.
موفق باشی
مرسی از راهنمائیتنقل قول:
چند تا سئوال دیگه هم دارم
شنیدم XBOX هر بازی رو اجرا نمی کنه
NTSC و PAL داره اینها چیه ؟
دستگاه تک دسته هست اگرمن بخوام 2 تا دسته اورجینتال اش رو داشته باشم امکانش هست ؟
بله درسته ولی این فقط واسه ایکس باکس نیست و تقریبا همه ی کنسول هانقل قول:
ntscوpalرجین هستند که ماله هر منطقه ست بیشتر تو ایرانpalهست دقت کن که ایکس باک خریدنی رجین اش palباشه ولی بیشتر بازی های جدید برای همه ی رجین ها هستند بازی خریدنی هم باید دقت کنی ببینی رجینش چیه یا به خود فروشنده بگی میفهمه
بله میتونی حتی سه دسته اورجینال روش داشته باشی +اونی که با خود کنسول بهت میدن
اگه باز سوالی بود در خدمتیم
---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
خیلی لطف کردی بزرگوارنقل قول:
یه سئوال دیگه هم داشتم
اینو ببینین لطفا
آیا با کمک این کابل میشه xbox رو به lcd عادی کامپیوتر وصل کرد ؟
lcd tv منظورم نیست منظورم lcd عادی کامپیوتر هستش
اگر جواب آره هست تکلیف صدا چی میشه ؟
نقل قول:
میشه بگی سرعت هارد xbox حداکثر چقدره ؟
این کابل بیشتر برای اتصال به مانیتور هایی هست که فقط ورودی VGA دارننقل قول:
اگه LCD شما ورودی DVI داره از HDMI To DVI استفاده کن
اگه از همین کابل بخوای استفاده کنی هم خوب برای صدا همون 2 فیش صدا که تو عکس هست میخوره به Speaker که اگه مدل speaker تون از اینهاست که amplifier داره مستقیم میخوره بهش و اگه نداره با یک دونه تبدیل 2 به 1 حله
نقل قول:
عزیز lcd من اینه
فقط و فقط ورودی crt داره من از همو کابلی که عکسش گذاشتم می تونم استفاده کنم ؟
بله اگه فقط d-sub داره مشکلی نیست و از همون کابل باید استفاده کنینقل قول:
وای تقلبی در این حد !!!:18:
چند وقت پیش رفته بودم از این شارژر های مخصوص دسته Xbox بخرم ... از دور دیدمش داد میزد که که تقلبیه !!!
روی جعبش نوشته بود Charger for X-360
به فروشنده روک گفتم این که داد میزنه تقلبیه ... گفت الان بیشتر لوازم جانبی داره به سوی تقلبی شدن میره !!!
قیمتش هم 15 تومن بود !!! آخر از همین باتری های انرجایزر شارژی خریدم 12 تومن !!!
میخواستم اینو بگم که موقع خرید لوازم جانبی Xbox حواستون باشه که این لوازم بینشون تقلبی زیاده !!!
آقا چرا بیچاره رو میپیچونید بیا این جا همه چیز رو توضیح دادهنقل قول:
بازم سوالی بود در خدمتم
نقل قول:
مرسی بزرگوار
اما خروجی صدا رو چیکر کنم ؟
خوشگل صفحه اول لینک رو بخون کاملا توضیح دادهنقل قول: