بحث جمع و تفریق نیست اونجا تو عکس نوشته که اپلود غیررایگان ، پس چطوری قبلاً رایگان بوده؟نقل قول:
Printable View
بحث جمع و تفریق نیست اونجا تو عکس نوشته که اپلود غیررایگان ، پس چطوری قبلاً رایگان بوده؟نقل قول:
خوب اونجا نوشته غیر رایگان چون تعریف سیستمی رایگان دیگه آپلود شبانه براش تعریف شده نه طول روز به خاطر همین تا قبل از 5 اسفند رو توی غیر رایگان نوشته ولی از ترافیک کم نکرده، اگر میخواستن برای قبل از اون هم یه ستون دیگه اضافه کنن شلوغ میشده لابد دیگه بی خیالش شدننقل قول:
خلاصه دیگه اصلش اینه که الان دیگه رایگان نیست...
دوستان قیمت ترافیک پارس آنلاین چقدر هست؟قبلا تو سایتش زده بود الان هر چی میگردم پیدا نمیکنم
قیمت 30 گیگ،50هزار تومان بود
قیمت 60 گیگ،90 هزارتومان بود
الان هم همینه؟درست میگم؟
30 گیگ بدون مالیات وعوارض 604.000نقل قول:
50گیگ هم 904٬000
مخالفت قاطع نمایندگان مجلس با اخذ عوارض از اینترنت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان چند سال پارس آنلاين 2 مگ تمديد ميكنم هر ماه 430800 تومن ميشه
سالشو ديگه .....
من تازه رو خط بک اپ سرویس ویژه بازی برای تست و بررسی رفتم گرفتم. صبح زنگ زدن گفتن که سرعت رو میارن پایین تر رو 12 باسه بهتر کردن ارتباط ولی در رابطه با شرایط سرویس و کیفیتش توضیحات زیاد ندادند و عدم وجود اطلاعات کافی در رابطه با سرویس را بهشون گفتم.
ببینم چطوری باید فرقش رو متوجه بشیم که رو حالت عادی هست یا گیم؟:n13:
پ ن:
من نمی دونم چرا فکر می کردن هر کی این سرویس رو می گیره بی کار پشت سیستم از صبح تا شب نشسته بازی می کنه :n02: . می خواست 24 ساعته تایید کیفیت سرویس رو بگیره ولی بهش گفتم من الان یک استان دیگر هستم تعجب کرد:n09: فکر کنم انتظار این مدلی اش رو نداشت.:n31:
روی حالت گیم باید در قسمت mode بزنه fastنقل قول:
و در حالت عادی بزنه interleave
تو مودم من چنین بخشی در statistic نداره. می تونم بپرسم در مودم شما کدام بخش است؟ تصویر می تونید بدید؟:n01:نقل قول: