یه سره دانلود می کردی کلا دستگاه روشن بود؟ من منظورم بدونه استراحته خخخخنقل قول:
Printable View
یه سره دانلود می کردی کلا دستگاه روشن بود؟ من منظورم بدونه استراحته خخخخنقل قول:
سلام
سوالی دارین یا چیزی یادتون رفته بابت شاتل لند و ری موت کردن و مشکلاتش توی تاپیک قدیمیه خودش
با تشکرکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=711626
:n16::n16::n16::n16::n16::n16::n12::n12::n12:
نه ، اتفاقا یه سره هم دانلود نمیکردمنقل قول:
چون یه وقتایی سایتش قاط میزد ریموت نمیکرد یا سرعتش خیلی پایین بود
مدت زمانش به خاطر اینکه جشنواره تمدید شد بیشتر از یه ماه بود
سر فرصت دانلود هامو انجام دادم
سرویس های آرت هم میتونن استفاده بکنند؟:n13:نقل قول:
شدن که می شود ولی در صورت دانلود بیش از حد محدود می شویدنقل قول:
دوستان این قضیه محدود شدن چیه؟سرعت من یه مدت از 13 به 8 کم شده بود تمدید که کردم برای چند روز دوباره 13 بود الان دوباره اومده روی 8 البته سرویسی که گرفتم همون 8 هست ولی قبلا اینطور نبود همیشه رو 13 ثابت بود میدونید دلیل محدود شدن چیه؟
محدود شدن قاعده و قانون خاصی ندارد و در صورتی که سیستم تشخیص دهد بر روی سرویس ارسال و دریافت غیر معمول وجود دارد سرعت سرویس به صورت پلکانی کاسته می شوید. برای رفع اون می توانید به سرعت بالاتر ارتقا بدید و یا تا تمدید مجدد دوره صبر کنیدنقل قول:
ممنونم از جوابتون منظورتون از ارسال و دریافت غیر معمول چیه؟ مثلا هیتلر شکن؟ خودشون که جواب درست نمیدن که من بدونم چکار بکنم یا چکار نکنم در ضمن راهی جز تمدید نیست چون سرعت بالاتر از 8 ندارننقل قول:
سلام دوستان، شما میتونید با نماوا فیلم ببینید؟
برای من ارور میده!
خیر، منظور دانلود و آپلود است. برای ارتقا هم به فرض سرویس آرت یا اکو ۱ دارید محدود که شدید ارتقا میدید از پنل سایت my.shatel.ir به سرویس بالاتر ارتقا و از محدودیت خارج می شوید و در صورد تکرار افت سرعت به همین روش اقدام می کنید.نقل قول:
از سر دوره هم با تماس با فروش مجدد سرویس را به سرعت پایین تر انتقال می دهید.