امروز نمایندگی اصلی پاناسونیک در شیراز بودم رفتم ببینیم واقعا قیمتها چقدر فرق کردهنقل قول:
گفت VT30 42inch قیمت 2800 !!!
50 اینچم نداریم تا 2-3روز دیگه میاد از تهران(بانیان) با قیمت جدید.:18:
Printable View
امروز نمایندگی اصلی پاناسونیک در شیراز بودم رفتم ببینیم واقعا قیمتها چقدر فرق کردهنقل قول:
گفت VT30 42inch قیمت 2800 !!!
50 اینچم نداریم تا 2-3روز دیگه میاد از تهران(بانیان) با قیمت جدید.:18:
من دارم ایمان میارم که فروشنده ی با انصاف تو این مملکت وجود نداره!عملآ! دزد!امشب قصد کردیم وی تی سی رو بگیریم!یه جا که از همه با انصاف تر بود-توی کرج-قسمتش رو بهمون نشون داد فکسی که نمایندگی بهشون داده بود که شده 2990 یعنی 90 تومن زیاد شده بود قیمتش و آخرش هم گفت اصلاً موجودی نداریم!نقل قول:
دو جا دیگه رو سر زدیم،به زور طرف می خواست وی تی 20 رو بکنه تو پاچمون 3250 که اصلاً وی تی 30 چیکار می خوای این اصل جنسه هر چیم دلیل براش میاوردم یه چرت و پرتایی می گفت که کی گفته این واس 2010؟؟؟این ژاپنیه کل دنیا اینو دارن!!!!ملت رو گیر آوردن دیگه حالا ژاپنی بودن رو اینا روش سوار میشن هر چی می خوان پشتش می بندن ولی اس تی سی رو می گفت 2350!...
رفتیم پیش یکی دیگشون می گفت وی تی سی 3600!گفتم تو یه هفته 700 تومن گرون شد؟ترسید نکنه اومدیم خفتش کنیم زد تو فاز اینکه هیچ فروشنده ای به قیمت پایین تر نمیده!شرکت هم خودش می خواد ببره بالا ...هر چیم گفتیم مگه برده بالا هنوز؟می گفت نه ولی از هفته ی دیگه میره بالا...
کاری نداریم...
فقط من به این فکر می کنم : تلویزیون از نون شب واجب تر نیست که آدم بخواد چیزی رو بگیره که هفته ی قبلش 700 تومن ارزون تر بوده...مثل چی دروغ می گ این فروشنده ها،بخدا خیلی بی وجدان شدن ملت،خیلی!
دوست گلم تا اندازه ای حرف شما صحیحه و واقعا متاسفم که خریدتون با این نا بسامانی ارز مواجه شدنقل قول:
اما یه چیزی رو هم باید قبول کنید
قیمت این تی وی قبل از گرانی بوده 3049 که با احتساب دلار 1200 تومنیه سابق میشه 2540 دلار تقریبا
حالا دلار چند شده؟ نگیم 1700 دلال ها 1500 شده دیگه؟ قبول؟ میشه 3810 تومن!!
حالا کی از سود بدش میاد؟اونیکه 100تا تی وی توی انبار داشته از قبل وقتی میبینه اگه امروز بخواد این تی وی رو بخره باید 3810 پول بده ، تی وی های قبل رو با قیمت روز میده
من اصلا قصد دفاع از مغازه دارها رو ندارم و دلی خوشی هم از بازاری جماعت ندارم(البته بعضی هاشون مستثنا هستند)
اما اینجور اجناس رو اگه شخصی بخواد ارزون بده کل بازار رو بهم میریزه خصوصا در شهرهای نسبتا کوچک
فرض کنید کسی خرید قبل داشته باشه و بخواد تی وی 3800 رو 3000 بده اونجاست که تمام هم صنفاش میریزن سرش که بازار رو به گند کشیدی و بین همکارها بی اعتبار میشه و فردا اگه جنس امانی خواست بهش نمیدن و...
عزیزم مشکل از جای دیگست مشکل اینه که ریال(پول ملی) بشدت بی ارزش شده.:41:
از کدوم نمایندگی پرسیدی تو کدوم خیابان؟نقل قول:
نمایندگی اصلیش تو سینما سعدیه از اون پرسیدی؟
لعنت به این انگلیس.......نقل قول:
نقل قول:خیلی ممنون دوستان که منو روشن کردید اما ای کاش خودتون هم یه پیشنهادی میدادید که چه برندی خوبه برای هم فیلم هم بازی و هم دکستاپنقل قول:
کارت گرافیکم hdmi ساپورت نیست vga استفاده میکنم برام ساپورت رزولوشن خیلی مهمه
بله اما یه چیز رو شما در نظر نمی گیری،این ها به اسم وارد کننده ی انحصاری دارند وارد می کنند یعنی دلارشون 1700 تومن نیست،معامله ایه که فروشنده های یه جا با هم می کنند...بعد اینکه من خودم دو هفته پیش 2900 دیدم اما خوب اون موقع بنابه دلایلی نتونستیم بگیریم!دیشب هم جدیدترین قیمتش رو باز به وسیله ی همون فکسی که از طرف بانیان براشون می شه دیدم : 2990 یعنی همون موقعش هم باز زدو بند صنفی بود که خیلی جاها 3490 یا 3050 می فروختن دلیلش هم این بود که تقریباً به طور متوسط 50 تا 150 تومن کارت تخفیف در میومد و فروشنده ها ضرری نمی کردند!نقل قول:
ادامه ی حرفتون رو کاملاً قبول دارم که کار صنفی!
متأسفانه وقتی نظارت نباشه همین میشه!نظارت صنفی درست و حسابی نیست،وارد کننده نظارت نمی کنه بگیر برو تا بالا بالاها...همه دستشون تو دست هم تا ملت رو سر کیسه کنند!
نقل قول:
(من دارم ایمان میارم که فروشنده ی با انصاف تو این مملکت وجود نداره!عملآ! دزد!امشب قصد کردیم وی تی سی رو بگیریم!یه جا که از همه با انصاف تر بود-توی کرج-قسمتش رو بهمون نشون داد فکسی که نمایندگی بهشون داده بود که شده 2990 یعنی 90 تومن زیاد شده بود قیمتش و آخرش هم گفت اصلاً موجودی نداریم!
دو جا دیگه رو سر زدیم،به زور طرف می خواست وی تی 20 رو بکنه تو پاچمون 3250 که اصلاً وی تی 30 چیکار می خوای این اصل جنسه هر چیم دلیل براش میاوردم یه چرت و پرتایی می گفت که کی گفته این واس 2010؟؟؟این ژاپنیه کل دنیا اینو دارن!!!!ملت رو گیر آوردن دیگه حالا ژاپنی بودن رو اینا روش سوار میشن هر چی می خوان پشتش می بندن ولی اس تی سی رو می گفت 2350!...
رفتیم پیش یکی دیگشون می گفت وی تی سی 3600!گفتم تو یه هفته 700 تومن گرون شد؟ترسید نکنه اومدیم خفتش کنیم زد تو فاز اینکه هیچ فروشنده ای به قیمت پایین تر نمیده!شرکت هم خودش می خواد ببره بالا ...هر چیم گفتیم مگه برده بالا هنوز؟می گفت نه ولی از هفته ی دیگه میره بالا...
کاری نداریم...
فقط من به این فکر می کنم : تلویزیون از نون شب واجب تر نیست که آدم بخواد چیزی رو بگیره که هفته ی قبلش 700 تومن ارزون تر بوده...مثل چی دروغ می گ این فروشنده ها،بخدا خیلی بی وجدان شدن ملت،خیلی!
فروشگاه اینترنتی البسکو الان داره vt30 رو با قیمتهای سابق می فروشه هر کی می خواد زودتر اقدام کنه.
آخر معلوم نشد کدوم مدل دانگل وایرلس به VT30 میخوره؟ کسی اطلاع داره تو رلیزهای خارجی که رو خودش دانگل wifi هست چه مدلی بوده؟ DY-WL10 هماهنگه؟
سیامک جان Dy-wl10 هماهنگه و ظاهرا روی خودش هستنقل قول:
توی ایران پیدا نمیکنی مگر اینکه کسی برات ازون ور بیاره
سایت ebuy دست دومش پیدا میشه که معلوم نیست سالم باشه یا نه بین 30 تا 50 دلار
به یکی از اشناها گفتم از استرالیا اگه تونست بیاره قیمت گرفت اونجا 80 دلار هست
3 میلیون دادیم تی وی یه وای فای داخلی نداره به کی بگی این درد رو؟:41:
---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
خیابان توحید(داریوش سابق)نقل قول: