بچه ها پورت pptp و l2tp و sstp برای چیز پی ان کدوم هاشون باز هستند ؟
پ-راک-سی فقط پورت 443 باز هست ؟
Printable View
بچه ها پورت pptp و l2tp و sstp برای چیز پی ان کدوم هاشون باز هستند ؟
پ-راک-سی فقط پورت 443 باز هست ؟
نقل قول:
بستگی به ISP داره
اگه Https باشه آرهنقل قول:
مرسی.ولی اینجا تاپیک مخابرات تهران هست و من هم از مخابرات تهران سرویس دارم.نقل قول:
سلامنقل قول:
خب من اول مودم رو خاموش کردم زنگ زدم از پشتیبانی طرف گفت که شما هنوز آی پی داری !!
بعدش یکسری جنگولک بازی دراورد و گفت واست رمز رو دوباره عوض میکنم ، منم بعدش رمز مودم رو عوض کردم , دوباره چند ساعت خوب بود ولی باز شروع شد به dc عجیب و غریب
دیگه باید چیکار کنم تا از شر این مزاحمین نوامیس مودم راحت شم ؟
چیز پی ان p.p...tp و ip...sec کار میکنه l..2t....p کارنمیکنه s...st....p هم امتحان نکردم ولی احتمال 99 درصد چون 443 بازه کار میکنهنقل قول:
س ..ا ک... س کار نمیکنه ولی htt....p...s با پورت 443 کار میکنه
نقل قول:
سلام
1. معمولا 2 روز کاری.
.
2.قطعی به مرکز مخابراتی مربوطه شاید براتون عجیب باشه من تا به حال قطعی نداشتم ( مرکز مخابرات هجرت ) .
.
3.سرعتها دقیقا تطابق دارن .... نه بیشتر و نه کمتر .. در هیچ زمانی هم فرق نمیکنه به غیر از این چند روزی که یه سری شکلات به وجود اومده بود.
.
4.خیر تا به حال همچین مشکلی برای بنده به وجود نیومذه..
دوستانی که سرعت بالا میخوان برن نمایشگاه الکامپ غرفه مخابرات درخواست بدن هیچ مدرکی هم نمیخواد.
با تشکر. من روز اول رفتم و غرفه مخابرات پیدا نکردم. شما میدونی که غرفه مخابرات تو چه سالنی هست؟ با توجه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نقشه در سالن 41A یک غرفه با نام "پیشگامان خدمات اول مخابراتتهران مبین (گروه خدمات اول)" هست. آیا این همون غرفه مخابراته؟نقل قول:
به روز رسانی:
با توجه به اطلاعات برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سالن 41A غرفه n41013 با نام "پیشگامان خدمات اول مخابراتتهران مبین (گروه خدمات اول)" غرفه مخابرات استان تهران هست.
دوستان من به یه مسئله عجیب برخوردم وقتی میخام با ftp فایلی آپلود کنم لحظه اول آپلود حدود 300-400 کیلوبایت آپلود میشه و به این ترتیب یه فایل 1 مگی تقریبا با 10 - 12 ثانیه زمان آپلود میشه اما رفته رفته سرعت کم میشه و به همون سرعت واقعی یک چهارم یعنی 16 میرسه! داستان این قضیه چیه ؟ من اگر چندین بار ارسال فایل رو قطع و وصل کنم هر بار حجم زیادی از فایل ارسال میشه و عملا سرعت آپلود چندین برابر میشه.
1 - مال من 24 ساعته وصل شد بار اول که سرویس 256 گرفتم بار بعد که تغییر سرویس دادم از 256 به 512 دو ساعته وصل شد ، دوستم دیروز رفت ثبت نام کرد 2 ساعته وصل شد .نقل قول:
2 - من الان حدود شیش ماه از مخابرات سرویس گرفتم تا حالا اصلا قطعی نداشتم فقط هفته پیش دو یا سه روز سرعتم یکم افت کرده بود.
3- من 512 دارم با Netlimiter چک میکنم میانگین ساعتی 220 مگ میگیرم.
4- من تا الان مشکلی نداشتم که بخوام با پشتیبانیش تماس بگیرم که ببینم چه جورین ، ولی یکی از دوستام یه بار یه مشکلی داشت دو بار زنگ زد بار سوم اونا خودشون بهش زنگ زدن ببینن مشکلش برطرف شده یا نه فکر نکنم پشتیبانیش زیادم داغون باشه
در کل من راضیم