بچه ها من gta رو از نسخه 2 دارم بازی میکنم ..
هنوز این نسخه جدید رو نگرفتم چون ترسیدم... اینجا هر کی بازی رو خریده نصبش کرده به نحوی مشکل داشته... این ضعف ساخت بازی هست ؟؟؟
بگریم یا نگیرم؟؟ :دی
Printable View
هنوز این نسخه جدید رو نگرفتم چون ترسیدم... اینجا هر کی بازی رو خریده نصبش کرده به نحوی مشکل داشته... این ضعف ساخت بازی هست ؟؟؟
بگریم یا نگیرم؟؟ :دی
سلام لطفا هر کی تا هر جا gta را بازی کرده سیو شو بزاره ما هم بازی کنیم
شما با توجه به نكات جانبي بگير :نقل قول:
بگریم یا نگیرم؟؟
- سيستمت بهش بخوره
- برنامه هاي جانبي از جمله فريم ورك 3 رو نصب كرده باشي
- ويستا سرويس پك 1 يا ايكس پي سرويس پك 3 داشته باشي (ترجيحا اگر ويستا 64 بيتي داري ، روش نريزي بهتره )
بقيش هم مورد نداره ، نهايتا كركت مورد داشته باشه كه اونم دانلود مي كني حل ميشه ...
راستي بازي هم 4 دي وي دي باشه .
پست راهنما رو هم نگاه كن
خودمونیم ولی این راکستار پوست ملتو کنده
چرا 64 نباشه بهتره ؟ در ضمن نگفتین your system is incompatible with ./.p یعنی چی؟
دوستانی که میگن این بازی از Geforce Physx پشتیبانی میکنه ، از رو چه منبعی میگن ؟
تو لیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود nVIDIA که اثری ازش نیست !
خودم هم شخصا تست کردم ، تاثیری ندیدم !
Physic Processing این بازی توسط CPU انجام میشه .
بچه ها من بازم ميگم جي تي اي به ويستاي 64 بيتي نميخوره !!
من چهار بار امتحان كردم، نشد كه بشه.
حالا هركي تونست اجرا كنه به ما هم ياد بده ... ولي مطمئن هستم كه روي 64 بيتي اجرا نميشه.
ولي روي 32 بيت اجرا ميشه.
راستي يه كي گفته بود كه چه جوري ميشه GPS Speach رو برداشت، توي option قسمت Audio ميشه اين كار رو انجام داد.
دقیقا اصلا این بازی Physix ساپورت نیست که تاثیری در بازی داشته باشه !نقل قول:
درستهنقل قول:
کی همچین حرفی زده؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!! (از geforce physx پشتیبانی میکنه رو میگم؟:18:)
پردازش فیزیک فعلا بر عهده cpu هست
خوب عزیزم نگفتی تو این ورژن چجوری میشه آهنگای خودمونو گوش بدیم ؟! هیچ کانالی با این نام یه شبیهش وجود نداره ...نقل قول: