به نظر من صبر کنید تا htc one m8 eye معرفی بشه حدود 16 مهر معرفی میشه اون دوربینشم عالیه شکل و قیاف و... شبیه همین ام 8 هست.نقل قول:
فعلا صب کنید تا اون موقع بعد اونو بخرید.:n06:
بین این 3 تا هم ام 8 بهتره.
Printable View
به نظر من صبر کنید تا htc one m8 eye معرفی بشه حدود 16 مهر معرفی میشه اون دوربینشم عالیه شکل و قیاف و... شبیه همین ام 8 هست.نقل قول:
فعلا صب کنید تا اون موقع بعد اونو بخرید.:n06:
بین این 3 تا هم ام 8 بهتره.
بهترین گوشی پرچم دار چیه؟ برای کارهای سنگین مثل بازی و نصب نرم افزار زیاد یعنی اینکه زیاد برنامه بزنم کند نشه
از بین g3 و one m8 و z2
هیچ کدوم از اینایی که نوشتید با هیچ بازیی کند نمیشن !!!!
منظورم اینکه بازی و برنامه زیاد نصب کنم کند نشه و هنگ و لگ نکنهنقل قول:
100% اچ تی سی وان ام 8:n06:نقل قول:
زد 2 و جی 3 از نظر سرعت خیلی از ام 8 عقب ترن.
حتی نوت 4 هم تو سرعت از ام 8 کم میاره.
فیلمش هست تو آپارات.
خودم یک ساله ام 7 دارم بیش از 400 تا برنامه و بازی روش دارم ولی کند نشده.:n05:
بهتون ام 8 رو پیشنهاد می دم.:n16:
منم دقیقا منظورم همین بود !!!نقل قول:
این غول هایی که نام بردید به این راحتی ها کند نمیشن !
شما که 1 ساله m7 دارید به من بگید که چطوری میزان صدا در هنگام مکالمه را کم کنمنقل قول:
آخه وقتی دارم صحبت مبکنم صدای اون طرف را بقیه میشنوند و هر دفعه با روکر صدا مجبورم کم کنم
ولی دوباره با یک تماس دیگه باز همان مشکل باقیه و مجددا صدا بلند هست
البته من گوشیم m8 هست ولی فکر نکنم فرقی با هم داشته باشند
راستش منم هر کار کردم کم نشد متاسفانه مشکل تو همشون هست.
send by my HTC one m9 :)
سلام
چند وقت پیش درخواست مشاوره برای خرید گوشی گرفتم با بودجه 1 میلیون برای موزیک
حالا بودجه رو بردم بالاتر تا 2 میلیون...
اول از همه تحقیق کردم در مورد بیشترین حجم صدای خروجی هدفون پوشی های مختلف که نتیجه این شد که HTC One M8 قوی ترین خروجی رو داره بین گوشی های اندرویدی
تقریبا" مطمئن بودم برای خرید این گوشی که ناگهان یاد یکی از قابلیت های Apple افتادم: Gapless Playback
این قابلیت برای من خیلی مهمه... البته با نرم افزار های جانبی میشه این قابلیت رو به گوشی اضافه کرد اما سوال من اینه که Gapless Playback رو چه مدلهایی پشتیبانی میکنند؟ مثلا" با کمی سرچ متوجه شدم Z3 Compact پشتیبانی نمیکند!
یکم بیش تر در موردش توضیح بدید همچنین این رو هم بگم که وان ام ۸ بهترین گوشی هستش.
send by my HTC one m9 :)