چه فایده Frejlord که تموم شد :|
Printable View
چه فایده Frejlord که تموم شد :|
اینترنت ها از ساعت 11 امروز پکیده باز . به ما که گفتن مشکل سراسریه . ایندغعه مشکل اینه که همش packet lost داره . برا من که از ساعت 11 اینطوری شده . اصلا نه میشه بازی کرد نه کار دیگه .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخیشششششششششششششششششششششش شششششششششش :n05: :n05::n05::n05::n05::n05:
واسه من نت درس بود کلا این چند وقت از دیشب خراب شده
Sent from my GT-i9100 using Tapatalk 2
واسه منم از دیشب خراب شد.
سرعت دانلودم از 70 شده 20
دیروز بعد از ظهر تا ساعت 1 2 شب خوب بود همون موقع قطعی اتفاق افتاد و دوباره برگشت به حالت قبل البته از قبل یک کم بهتره ولی نمیشه درست بازی کرد.(مخابرات)
و خبر مهم اینکه چنتا سایت مربوط به یک شخصی بسته شد و امروز یه اتفاق خیلی عجیب افتاده تو وزارت ارتباطات کاش وقتی لول بسته میشد ما همچین کاری میکردیم:n02::n02:
خبرهای مهرنیوز رو دنبال کنید.
الحمد ال... مال من هنوز درست:n01:الان بازم بازی کردم احتمالا یا مال شما تا چند روز اینده درست میشه یا مال من خراب میشه:n06:اصلا بگو اینقدر لگ عین قبلش شده عالی عالی:n09:الحمدال... :n20:ماشاال.... :n20:ماشاال.....:n20:با اینکه درسته ولی پینگ منم گاهی وقتا میره رو 200:n27:
واسه منم بد نبود یکم لگ داشت. یه دست Aram رفتم بعد 2 سال با Kayle بازی کردم. (یه جا 10 ثانیه دیلی اومد فکر کردم مردم تموم شد دیدم با Auto attackش Triple زدم :n09:. بعد عمری لگ به یه دردی خورد :دی)
من که خدا رو شکر چشم نخورم لگ نداشتم.2تا رنک و یه نرمال بدون لگ رفتم.ولی دیشب ساعت 12:30 به بعد سایت خارجی باز نمیکرد
تو نورمال بیشتر لیگ احساس میشه ولی ARAM نه زیاد .... نمیدونم چرا ؟
لیگ من بیشتر به نظر برای تایم اوت