یکی از دوستان که تست سرعت هارد my passport رو گزاشته بودنقل قول:
سرعت read حدود 86.12MB/Sec
سرعت write حدود 54.95MB/Sec
به خوبی یبیشتر بودن سرعت هاردهای آداپتوردار معلوم هست .
Printable View
یکی از دوستان که تست سرعت هارد my passport رو گزاشته بودنقل قول:
سرعت read حدود 86.12MB/Sec
سرعت write حدود 54.95MB/Sec
به خوبی یبیشتر بودن سرعت هاردهای آداپتوردار معلوم هست .
سلام من قصد خرید هارد اکسترنال WD My Passport Essential دارم قیمتش الان چقدره؟ و اسم دقیق مدلش چیه؟ میشه بگید که باید دقیقا وقتی میخوام برم بخرم باید به چه چیرایی دقت کنم؟ تاریخ گارتنی از وقتی خربدم شروع میشه؟ تصویری از هارد الان موجوده که ببینم؟( با لینکی از خود سایت Western Digital) آیا کیف هم لازمه؟ اگه لازمه چجوریشو بخرم؟ نمایندگی های سازگار ارقام تو تهران کجاها هست؟ ت
سلامنقل قول:
اگر قصد خرید هارد پرتابل وسترن رو دارید پیشنهادم اینه که مدل جدید یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخرید ، در بازار بیشتر 2 و 1 ترابایت موجوده (2 ترابایت هم 450 هزارتومنه) . مدل قدیمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست (حداکثر حجم این مدل یکترابایت هست) .
تاریخ اتمام گارانتی هم روی کارت گارانتی نوشته میشه و ربطی به زمان خرید نداره . برای محافظت از هارد هم بهتره کیف هم بخرید . برای خرید هم میتونید از پاساژ مرکز کامپیوتر ایران اقدام کنید .
دوستان یه سوال
این که به هاردهای دسکتاپی میگند آداپتوری یعنی یه اداپتور داره باید بزنیش به برق؟
یکی از دوستام میگفت اینجوری نیست و فقط شکل کابلش فرق داره
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
من1 ترا میخوام تفاوتشون تو چیه مگه؟ وقتی میخوام برم بخرم باید به چه چیرایی دقت کنم؟ قیمت دقیق 1 ترا هر مدل الان چنده(هم قدیمه هم جدیده)؟ آدرس پاساژه کجاست دقیقا؟ کدوم مغازه دقیقا نمایندگیشه؟
سلام
راجع به سری book essential هارد های وسترن یک سری اطلاعات می خواستم. من قیمت مدل 3 ترابایتی اش رو 320 هزار تومان دیدم
می خواستم بپرسم این مدل ها چه فرقی با مدل های پاسپورت یو اس بی دارش دارند؟ (به غیر از ابعاد) و اینکه چرا قیمتشون بسیار مناسب تره.
عملکرد این هارد ها چطوره؟ تو پست اول این صفحه من دیدم سرعت خواندن و نوشتنشون حتی بیشتر هم هست. از نظر مقایسه سایر موارد چگونه اند.
با تشکر
نمایی از هارد آداپتوردارنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمایی از هارد پرتابل بدون آداپتور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جزء حجم هارد (و در نتیجه وزن و اندازه) و همچنین شکل ظاهری و احیاناً نرم افزار فکر نمیکنم فرق چندانی بین این دو مدل وجود داشته باشه . مدل جدید My Passport بدنه مات دارد و در نتیجه خط و خش کمتر دیده میشود در صورتیکه مدل قدیمی بدنه کاملا براقی دارد که به راحتی خط و خش و اثر انگشت دیده میشود .نقل قول:
آدرس پاساژ : پاینتر از میدان ولیعصر - پایینتر از سفارت عراق یا خیابان ولیعصر بالاتر از طالقانی مرکز کامپیوتر ایران
نمایندگی سازگار هم زیر طبقه همکف هست به اسم زیتون .
یک دسته دورگه:) هم هست علاوه بر اون دو دستهنقل قول:
هاردهای بدون آداپتور ولی با اشغال یک USB اضافه برای جریان توان...
فکر میکنم اشتباه دوستتون از اینجا منجر میشه که اونها رو آداپتوری منظور کرده..
ولی بهرحال آداپتوری همونه که در تصویر دوم عطا گذاشتن.
این هاردها میتونند از نظر سرعت و پشتیبانی از طول بلندای کابل میتونند مابین تک کابلهای بدون آداپتور و آداپتوریها قرار بگیرند:
من توی خود سایت wd دیدم که یه جا نوشته بود برای مدل مدل جدید My Passport ویژگی Automatic backup. یعنی مدل قدیمیه همچین ویژگیی نداره؟ از قیمتاشون خبر ندارین؟