اينم جواب بديد بد نيست : دينقل قول:
Printable View
اينم جواب بديد بد نيست : دينقل قول:
تو پست قبلی جواب دادمنقل قول:
اگه از مداد فشاری 0.7 استفاده کنیم اشکالی که نداره؟؟
جدی میگی؟؟ :18: مگه جنس نوک اتود با مداد فرق داره؟؟:31: مگه جفتشون گرافیت نیست؟ راستی یه سوال. تو گرافیت هر اتم کربن به چند اتم کربن دیگه وصله؟ آرایشش چی؟ سه ضلعی مسطحه؟ یا چهار وجهی منتظم؟ راستی یه سوال دیگه الان یادم اومد. وقتی میگن چهار وجهی منتظم، یعنی حتما باید قاعدش مثلث باشه؟ آره دیگه چون اگه اینجوری نباشه که منتظم نیست. یه چی دیگه! فرمول حجم هرم منتظم با استفاده از ضرب خرجی، یه یک شیشم داشت درسته؟ حالا اگه ضرب خارجی کردیم صفر شد چی؟ سه بردار هم صفحه میشن؟ ... نه ببخشید اگه ضرب a.(b*c)z صفر شد، سه بردار هم صفحه هستن. حال کردین! یه جا سه تا کتابو براتون یادآوری کردم!!!!نقل قول:
یه نکته تو احتمال میخوام بگم شاید تو کنکور 90 اومد. (به نقل از کتاب گاج، تالیف علی منصف شکری مشابه تمرین کتاب):
دو قطعه چوب به طول های L1 , L2 داریم و L2>L1 . چوب دارزتر رو به دو قسمت تقسیم میکنیم. چقدر احتمال داره که این سه قطعه چوبی که الآن داریم، اضلاع مثلث باشن؟
جواب : L1/L2 (طول چوب کوتاهتر تقسیم بر طول چوب بلندتر)
(فکر نکنید من یه تختم کمه هاااا. گفتم فضا عوض شه!)
ببین هر شیرینی میبری فقط چیزی نبر که یه وقتقند های ساده مثل گلوکز داشته باشه چون یهو انسولین ترشح میشه قندتو بر عکس میاره پایین مثلا توت خشک ببرنقل قول:
البته من قبلن بچه ها میدونن تجربی بودم ولی یحو تغییر رشته دادم امدم ریاضی
راستی انسولین از جزایر لانگرهانس ترشح میشه دیدی هنوز رگ تجربی دارم:27::10::11::31:
خوش باشی فعلا خدا نگهدار
دیگه اخرش وا ی ی ی ی ی ازادی داریم نزدیک میشیم فقط بی استرس چون هر چی دیگه قراره بشه میشه پس....
ایول راحت ا سوده به خواب ...چی چی بلند شو بابا کنکور داری گرفتی راحت خوابیدی؟
بلند شو ......
شوخی منو میبینید؟ دایورت کردم دیگه راحت راحتم :31:
فعلا قربونه همتون فعلا خدا ن.گ.ه.د.ا.ر:46:
دقیقا منم پارسال، شب کنکور فقط 1 ساعت خوابیدم(شاید هم کمتر !) :31:نقل قول:
در کل خیلی وحشتناک بود! :31:
همش هم به خاطر جوهایی که وارد می کردن(دوستان،خانواده،رسانه ها..نت،مخصوصا تاپیک کنکور پارسال!!:31:)
نه بابا این حرفا چیه ..مگه می خوای چی کار کنی؟!...برو صفا کن با دوستات فقط زیادی انرژی مصرف نکن که سر جلسه انرژی کم نیاری و درست بتونی تمرکز کنی. :46:نقل قول:
آره اندازه برگ ورود به جلسه همونه...ما هم خودمونو بهش چسبوندیم رفتیم سر جلسه!:27::31:نقل قول:
فکر نکنم مشکلی باشه...نقل قول:
اما اگه از مداد استفاده کنی خیلی بهتره،به خاطر نوک پهن مداد سریع خونه ها رو میشه پر کرد...
با اتود ممکنه پاسخ برگ سوراخ بشه و هم اینکه وقتت رو میگیره.
به نظرم واسه عمومیا از مداد آزمون استفاده کنید بهتر باشه(سریع هست).
ولی در کل از هرکدوم که راحتی استفاده کن.:46:
---------
یادش بخیر پارسال این موقع تاپیک کنکور89 صفحه های 800-900 بود! الان نصف اونم جلو نرفته...معلوم میشه که امسال همگی خوندنشون رو چند برابر کردن و خیز برداشتن واسه کنکور و قورت دادنش!:31:
امیدوارم همه دوستان کنکور رو با موفقیت پشت سر بزارن...
یا علی... موفق باشی کنکوری:11:
به بـــــــــــــــه !
بکس نود ! ایشالا همتون میترکونین .... به اونی که حقتونه میرسین ....
من فقط یه چی بگم درباره این خواب شب کنکور !
به احتمال خییییلی زیاد نمیتونین زیاد بخوابین !! جو نمیدما ! همینه ...چون من خودم که ادعای ریلکسیم میشه 4اینا خوابم برد ....اگه خوابیدین چه بهتر ... ولی اگه نشد به خدا اصصصصصصلا مهم نیس !! از بیخوابی کسی نمرده ! 4ساعت بشینین قشنگ جواب بدین بعدش 3ماه میاین میخوابین ! :دی
چون خودم خیــــــلی با این مساله درگیر شدم الکی روز کنکور گفتم بگم ..... شایدم اصن مهم نباشه ! فقط واسه من پیش اومده باشه ! : دی
ولی...
اره دیگه ..... پس فردا این موقع راحتین ! ریاضیا ...
فردا این موقع هم باید بخوابین ! : دی
من نمیفهمم مداد مداده چه فرقی میکنه که میگین اتود رو نمیخونه؟؟نقل قول:
من فکر میکنم گزینه ها باید طوری پر بشه که اعداد داخلش اصلا دیده نشه دیگه مشکلی نیست
[QUOTE=omnia.2008;6218008]ببین هر شیرینی میبری فقط چیزی نبر که یه وقتقند های ساده مثل گلوکز داشته باشه چون یهو انسولین ترشح میشه قندتو بر عکس میاره پایین مثلا توت خشک ببر
البته من قبلن بچه ها میدونن تجربی بودم ولی یحو تغییر رشته دادم امدم ریاضی
راستی انسولین از جزایر لانگرهانس ترشح میشه دیدی هنوز رگ تجربی دارم:27::10::11::31:
مرسی خیلی روحیه بود به امید موفقیت
راستی من کم کم می خورم قندم نیاد پایین نشدم جزایر لانگرهاسو یه مدت غرقش می کنم زمان کنکور.پس گلوکاگون چیکارست?
خیلی ممنون ولی توت که نمیشه ریخت برد سر ازمون فکر می کنن پیکنیکه شایدم گیر بدن.
راستی راسته میگن اوتد نمیزارن پارسالو من یادم نیست گیر میدادن یا نه
کنکور ازادم ۱۶ ۱۷ هستش ساعت ۱۱ هم کارتاش میاد رو سایت.اینارو تو روزنامه دیدم نوشته بود.
ارزوی موفقیت