تلویزیون دارای دو پورت hdmi هست وقتی که وصل می کنم لپ تاپ تلویزیون را می شناسدنقل قول:
ولی زمانی که با کلیدهای Fn+F8 اجرا می کنم تصویر از لپ تاپ می ره ولی روی تلویزیون نمی آید
Printable View
تلویزیون دارای دو پورت hdmi هست وقتی که وصل می کنم لپ تاپ تلویزیون را می شناسدنقل قول:
ولی زمانی که با کلیدهای Fn+F8 اجرا می کنم تصویر از لپ تاپ می ره ولی روی تلویزیون نمی آید
نقل قول:
من که هر وقت اینکارو میکنم تصویر هم روی مانیتور هست هم تلوزیون
کلیدهای Fn+F8 هم تا حالا دست نزدم
شما برو اینجا:
ببین Display رو کدومه و تصویر روی کدوم پخش میشهکد:Control Panel\All Control Panel Items\Display\Screen Resolution
وصل کردن لپتاپ به TV خیلی راحته و معمولا هیچ تنظیمی لازم نداره پس ممکنه کابل خراب باشه یا یه مشکلی شبیه این
سلام
میشه یکی به ما توضیح بده این چیه و برای چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدبخت شدم رفت :41:
دیروز اومدم در لپ تاپ رو باز کنم، بیشتر از 30 درجه باز نکرده بودم که یه صدا داد !
فک کردم چیزی نشده،یکم آوردم بالاتر دیدم درب لپ تاپ از یه طرف خمیده شد رو به پایین،نگاه کردم دیدم بله ! لولای آهنی شکست !!!
اینم عکسش |:
در جا پاشدم رفتم امرتات،گفتن به هیچ وجه گارانتی قبولش نمیکنه، و باید خودتون هزینه بدین،حالا گذاشتم اونجا ببینم چقد میتیغن منو !
شانسو میبینین توروخدا ؟ تازه یکم پول جمعکرده بودم،خدا میدونه چقدر پیادم کنن
سلام رفیق
امیدوارم که لپتاپت هرچه زودتر درست شه .
من خودم هیچ وقت در لپتاپ رو نمیبندم و همیشه باز میذارم . اینطوری برای کاهش استهلاک لولا خیلی مفیده .
یعنی حتی وقتی لپتاپ خاموشه lid رو نمیبندم .
سلام فکر نکنم خیلی هزینش بشه به هر حال انشاا... که با هزینه کم درستش میکنن.
دوست عزیز نگفتن کی تحویل میدن؟
خدا کنه...نقل قول:
اینم فکر خوبیه،منتها من به خاطر اینکه گرد و خاک نره توش این کار رو میکردم ،اما انگار منم کار شما رو بکنم بهتره
نقل قول:
امیدوارم بیشتر از 40 تومن این طورا نشه،واقعا زور داره ...
این کار سخت افزاریه،خیلی هم خاص هستش،میگفت تا حالا رو اسوس اینجور مسئله ای نداشتیم !
امیدوارم زود هم بدن،چیزی هم نگفت که کی میدیم،اما پیش بینی خودم 5 شنبس،
2 شنبه دادم دیگه،ببینم کی میدنش ...:41:
---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
من تا حالا اینجور کیسی ندیده بودم،شما دیدین ؟
خیلی مشکل خفنیه ؟؟؟
اگر شما نگران گرد و خاک هستید خیلی راحت میتونین از کاورهای ژله ای که روی کیبرد میزارن استفاده کنین و هر چند وقت یه بار کاور رو با آب شستشو بدین .نقل قول:
سلام پوریا جان بالاخره چی شد لپ تابت درست شد؟ چقدر هزینش شد؟:10:
سلامنقل قول:
فعلا که همونجاس
اعلام هزینه هم نکردن هنوز :(
امروز زنگ زدم گفت شاید لولاش پیدا نشه و مجبور شن قاب رو عوض کنن :41:
بد حالم گرفتس