نظرسنجی ایجاد کردم.نقل قول:
لطفاً شرکت کنید واسه اینکه ببینیم چه روزی بهتره!
میتونین چند گزینه انتخاب کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نظرسنجی ایجاد کردم.نقل قول:
لطفاً شرکت کنید واسه اینکه ببینیم چه روزی بهتره!
میتونین چند گزینه انتخاب کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
دوستان adsl تو گلدیس شاهین شهر راه اندازی نشده
یعنی شرکت ها اینجا رو ساپرت نمیکنن.
هیچ راهی نیست واسه گرفتنش؟من واقعا بهش نیاز دارم.
از اينترنت ايرلس مبين نت استفاده كننقل قول:
عزیزان فایده ای نداره !!
مخابرات اگه می خواست با نظر مردم پیش بره از همون اول می دونست چی کار کنه !
آخه چرا وقت و انرژی خودتونو هدر بدین و برین اونجا ( تازه نصف بیشتر کسانی که میگن میرن آخرش میزنن زیرش ) آخرشم هیچی
برای من جالبه بعضی ها چه اعصابی دارن؟
دوستان حالا یه چیزی بگن یکم بخندین :
من امروز میخواستم یه فیلم 600 مگی رو دانلود کنم ولی 50 مگ بیشتر شارژ نداشتم . رفتم یه گیگ شارژ کردم و ترافیکم شد 1050 مگ و بعد رفتم فیلم رو دانلود کردم . دانلود تا حدود 80 درصد رفت و بعدش قطع شد . بعد که رفتم تو پنل مخابرات دیدم شارژم تموم شده !!!!
صبر و تحمل کاربران اینترنت مخابرات واقعا قابل ستایشه .
دوستان من یک کانکشن pppoe ایجاد کردم اما وصل نمیشه و error 678 میزنه. ممنون میشم ما رو راه بندازید.
بعد از 45 روز اخر خطم رانژه شد دست گل مخابرات درد نکنه!!!
نقل قول:
خوش اومدی به جمع بد بختان.
دوستان من ئمیتونم بیام ولی اونایی که میرن من آدرس رو امشب میدم برین به من یه تک بزنین خودم باهاتون تماس میگیرم بعد باهاشون صحبت می کنم
یه زمانی صبانت سرورهاش امن نبود.یه دزدی میومد پسورد کاربران رو می دزدید و بعد از اعتبارشون استفاده می کرد.
ممکنه برای مخابرات هم همچین وضعیتی پیش اومده باشه.
من توصیه می کنم زود به زود پسوردتون رو عوض کنید و از پشتیبانی بخواین سرویستون رو روی مک آدرس مودمتون قفل کنه.شاید مشکلتون حل بشه
دوستان عزیز با عرض پوزش از تاخیر
یه مقداری سرم شلوغ شده
اولا که مشکلی که دوستمون گزارش دادن در مورد جزئیات شارژ و پرداخت و گزارش اتصالات چند روز پیش رفع شد.
دوما برای نمونه چند تا از تعرفه های شرکت های دیگر رو که روی بستر مخابرات سرویس میدن اینجا براتون میزارم
فقط توجه داشته باشید که اینا با قیمت های مخابرات سرویس نمیدن،باید تماس بگیرید بپرسید، چون حتی توی سیستم هم قیمت تعرفه ها صفر درج شده.
در واقع اینا یه پول ثابتی به مخابرات میدن و در ازاش تا حد مشخصی سرویس میفروشن اینکه از مشتری چقد میگیرن باور کنید من نمیدونم !
ولی روی هر خطی که مخابرات میتونه سرویس بدن اینام میتونن
نمونه
1- اینترنت 128 شرکت آریانا گستر اسپادانا شش ماهه 18 گیگ از ساعت 1 شب تا 7 صبح نیم بها
2- اینترنت 128 شرکت شبکیه سرویس عادی جدید از ساعت 12 شب تا 8 صبح رایگان ، از ساعت 12 ظهر تا 17 نیم بها
3- اینترنت 128 شبکیه سرویس نیمه نامحدود از ساعت 10 شب تا ساعت 10 صبح رایگان
این دو تا شرکت روی هم رفته نزدیک 50 تا تعرفه دارن.
در ضمن شبکیه تا 1024 و آریاناگستر اسپادانا تا 2048 مگابیت سرعت دارند.
سوالی هست من در خدمت دوستان هستم.