دوست خوبم مرسی برای راهنمایی و نظری که دادین . تنها یک نکته رو عرض کنم و اون هم اینکه من همین الان لپ تاپ سونی زیر دستم دارم و از همون روز اول این لپ تاپ ایراد پیدا کرده و من نتونستم مشکلش رو به هیچ شکلی حل بکنم . مدل لپ تاپ من هست sony vaio Fw490DEB از شما عاجزانه تقاضا و خواهش میکنم اگر که اطلاعی از مشکل من دارین بهم کمک کنین تا اون حلش کنم یکی از دلایل من برای خرید لپ تاپ جدید در واقع همین هست . مشکل اینه که بیشتر اوقات که لپ تاپ رو روشن میکنم مساله خاصی نداره و وسط های کار یهو صدای وززززززز ممتد از مانیتور شنیده میشه . وقتی که نور مانیتور رو به حداکثر میرسونم , صدا قطع میشه و زمانیکه کمش میکنم صدا در میاد . گاهی هم تا مدتها صدایی نداره و گاه مدام صدا داره . گاهی هم این صدا خود بخود قطع میشه و بعد یهو ظاهر میشه ! نکته بعد اینکه الان مدتیه که وقتی لپ تاپ رو روشن میکنم بوت نمیشه . باید چند بار ریست کنم و یا از برق بکشم و دوباره روشن کنم تا بیاد بالا . ویندوز اوریجینالش که ویستا بود رو پاک کردم و به جاش ویندوز هفت اوریجینال پروفشنونال ریختم . اصل میکروسافت که خریدمش ! 5 ماهی میشه این ویندوز روی دستگاه هست و یکماه و نیم هست که این مشکل ایجاد شده . میتونین در این خصوص منو راهنمایی کنید ؟
در ضمن اگر فکر میکنید با این کانفیگ لپ تاپ سونی بهتر از اچ پی وجود داره لطفن مدلش رو هم به من بگید . بینهایت از لطف و توجه شما تشکر میکنم . :40: