نقل قول:کد:http://shatel.ir/content/view/528/128/lang,fa_IR/
Printable View
نقل قول:کد:http://shatel.ir/content/view/528/128/lang,fa_IR/
بگو چرا همه هي بهم پيام ميدادن كه من كارت دارم از من بگير بگو جريان چيه
حالا يه سوال اينقدر كه تعريف ميكنيد يه نمونه از دانتون بذاريد ببينيم چجوريه(يه عكس از سرعت دانتون بذاريد)
ممنون
بابا سرعت این تاپیک یه چیز تو مایه های نوره ...
آره دوست من اشتباه لپی بود ... کاش کیفیت آرت رو اکو هم داشت ...
سیا تو دیگه چرا ؟؟ داتک هم یه خبرایی شده بوده انگار ... می خواسته محدود کنه ... بعد از عید فکر کنم بکنه ... :5:
هیچی شاتل نمیشه ... همه هم برن اهریمن و من شاتلی باقی می مونیم .... :10: :8:
سیامک یه فیلم داره که ثابت رو 21.3 سرعتش رو نشون میده ... سیا جون فیلم رو بزار ملت کف کنند :21:نقل قول:
نقل قول:
ماااااااااااااااااااااااا اااااا ahriman جون تو از کجا فهمیدی میخوام از صبا بگیرم :18::34:
نه من من نه از شاتل خسته شدم و نه نا راضیم اون مشکل هم که تا الان حل شده مشکلی نیست من برا تنوع میخوام یه مدت هم برم رو صبا نت ببینم ای 1 مگ ش چطوره همین :14:
چون رفیقم داره تو همین مرکز مخابراتی خودم عاطف خدایی از تابستون که گرفت تا الان هیچ مشکلی نداشته اون موقع که 512 بود سرعتش هیچ افتی نداشته الان هم که 1 مگ شده سرعتش از 110 ت 126 هست صبانت به قول خودش به این مرکز عاطف بیشتر میرسه فکر کنم فامیلاش اینجان :5:
من دیدم پارس آنلاین داشتم شاتلم گرفتم حالا یه مدتی برم رو صبا نت بدم یه جا دیگه میخوام ببینم بین اینا کدوم راضی کننده تر بوده :27::27:
کلی خندیدم:31:نقل قول:
بهتره بگی دوستانی که توی مرکز شما هستن عکس از سرعت دانلودشان بگذارن! چون بستگی به ترافیک مرکز مخابرات هم داره!
فعلا هم برای بعضی از دوستان توپه برای بعضی ها خوبه! بعضی ها بد نیست! بعضی ها بده :31:
برای من خوبه بد نیست! ولی ترافیک مرکز مخابراتم بالاست با این حال بد نیست خوبه!
اره مثل چی پست می خوره!:31:نقل قول:
من هم بعد از عید دیگه نیستم( دارم می رم فضا:31:) که اینترنت داشته باشم احتمالا دیگه به همین خاطر سرویس نگیرم مگر این که خانواده اینترنت لازم داشته باشن!
علم غیب دارم!:31:نقل قول:
کاری به مرکز مخابراتی نداره! شانسی هست! و خیلی کم اتفاق می افته که سرویسش خوب از اب در بیاد! من خودم قبل از شاتل صبا داشتم اون موقع خوب بود تازه داشت خراب می شد! که امدم شاتل! حالا برو یک تست کن ببینم پشیمان میشی یا نه!:27::21:
نقل قول:
شما مگه صبانت هم داری که میگی برا شما خوبه بد نیست
عکس نمیخواد خودم از رو برو دیدم یه فایل 32 مگی رو تو 3:48 دقیقه دان کرد:20:
نه من جواب دوستمون gamemaster را دادم در باره شاتل!نقل قول:
اون دوستمان در مورد شاتل صحبت کرده نه صبا!
اره اگه شانست بزنه سرویس خوب از اب در بیاد خوبه! برای صبا
نقل قول:
کلی خندیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره بگی دوستانی که توی مرکز شما هستن عکس از سرعت دانلودشان بگذارن! چون بستگی به ترافیک مرکز مخابرات هم داره!
فعلا هم برای بعضی از دوستان توپه برای بعضی ها خوبه! بعضی ها بد نیست! بعضی ها بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من خوبه بد نیست! ولی ترافیک مرکز مخابراتم بالاست با این حال بد نیست خوبه!
فكر نكنم جايي جوك نوشتم كه شما بخندي
دوستان ديگه چي ؟شماها يه تكوني بدين ثواب داره
دوست عزير isbn اون فايل مستقيم بود يا نه؟
بعد سرويس طرف چند بوده؟