فوریواسه ترجمه و تعریب عربی کتاب خیلی خوبی هست که تو این مدت بدردم بخوره؟کسی هندسه کم حجم و مقوی سبزو دیده ؟چجوریه؟
فوریواسه ترجمه و تعریب عربی کتاب خیلی خوبی هست که تو این مدت بدردم بخوره؟کسی هندسه کم حجم و مقوی سبزو دیده ؟چجوریه؟
دوست عزیز مثل اینکه با فیزیکای انتشارات فار آشنایی نداری ! مولفش آقای سبز میدانی البته چند نفر دیگه هم هستن ولی فکر کنم مسوول دپارتمان فیزیک اندیشه سازان همین آقای سبز میدانی بود(ولی مطمئن نیستم!):13:نقل قول:
من پارسال عاشق مقدمه های فرهاد میثمی شده بودم تو کتابفروشی ها مقدمه هاشو میخوندم اصلا با بقیه خیلی فرق میکرد خیلی خاص بود! یادمه حتی آخر کتابش از چاپخونه ای که کتابارو چاپ میکرد تشکر کرده بود!!! حتی پارسال بچه های اینجا خیلی سراغ دکتر میثمی میگرفتن یه سری گفتن یه پول قلمبه از مبتکران گرفته الان خارج کشور داره حال میکنه:13: یه سری گفتن شایعه است و دکتر میثمی تو میدان انقلاب نمیدونم چیکار میکنه!!!
خلاصه الان خیلی دوست دارم بدونم واقعا دکتر میثمی کجاست و چیکار میکنه ؟!!
ممنون از راهنماییت:40:نقل قول:
کلک رو دارم کتاب خوبیه گفتم شاید بهتر از این هم باشه .
قرابت معنایی دکتر سبطی رو گرفتم البته به سختی گیرم اومد.
اما زبان فارسی دکتر سبطی رو چند جا رفتم اما گیرم نیومد(شیراز) مجبور شدم زبان فارسی کتاب سبز بگیرم. چطور کتابیه؟؟؟؟؟؟
راستی کتاب ریدینگ کتاب سبز چطوره؟ دارمش میخوام بدونم کتاب خوبیه ؟؟؟:11:
بازم ممنون.
منم عاشقشم!یه بارم واسش نامه نوشتم ولی پولِ صندوق پستیشونو نداده بودن صندوقشون مسدود بود نامه برگشت خورد!نقل قول:
خلاصه الان خیلی دوست دارم بدونم واقعا دکتر میثمی کجاست و چیکار میکنه ؟!!
خواهش میکنم عزیز:46:نقل قول:
راستی میشه بین کلک و قرابت معنایی دکترسبطی به مقایسه کنی؟
واقعیتش من واسه زبان فارسی 4 تا کتاب عوض کردم رمزینه ، همگامان ، خیلی سبز و آخر سر زبان فارسی دکتر سبطی با کتاب دکتر سبطی واقعا درک میکنم و میفهمم زبان فارسی یعنی چی دکتر سبطی زبان فارسی کاملا مفهومی کار کرده برخلاف کتابای دیگه که بیشتر نکته دارن!!! ولی واقعیتش هیچکدوم از کتابارو(رمزینه-همگامان-خیلی سبز) خوب نخوندم!!!:31: همش فکرم پیش زبان فارسی دکتر سبطی بود و وقتی جلد 1 اومد رفتم گرفتم و دیروز هم که جلد 2 گرفتم شاید این علاقه که به کتابای دکتر سبطی دارم باعث شد کتابای دیگرو نخونم!!ببین واقعیتش اینه که من قرابت معناییم صفر بود و با کتاب قرابت دکتر سبطی پیشرفت فوق العاده ای تو قرابت کردم به خاطر همین هم به قلم دکتر سبطی تقریبا عادت کردم و همه کتاباشو هم دارم بخاطر همین علاقه هم اصلا نمیتونستم کتاب دیگه ای بخونم و فقط پول اضافی خرج کتابا میکردم!!!ولی در عوض یکی از اول با کتابای خیلی سبز ادبیات خونده با قلم آقای براری حال میکنه در کل کتاب یه چیز کاملا سلیقه ایه این به خودم اثبات شده شاید خیلی ها با کتاب خاصی نتیجه میگرن ولی من حتی نمیفهمم اون کتاب در مورد چی حرف میزنه و بالعکس! خودت خیلی سبز بخون ببین میتونی تست های کنکور بزنی یا نه اگه میتونی بزنی به نظر خودت دلیل خاصی داره کتاب عوض کنی؟ ولی انصافا خیلی سبز هم خیلی کتاب خوبیه و نکات جالبی داره راستی یه مثال دیگه مثلن تو با قرابت کلک معلم کنار اومدی ولی من مطمئنم امکان نداره بتونم یه صفحه اشو هم بخونم!!!:31:
ردینگ منم خیلی سبز دارم فعلا نخوندمش مبتکران هم یه کتاب واسه ردینگ داره با اسم درک مطلب به زبان ساده به قلم دکتر شهاب اناری که اینم خیلی ازش تعریف میکنن من که ندارمش نمیدونم کتاب خوبیه یا نه فقط در همین حد میدونم که تمام نکاتی که تو ردینگ خیلی سبز هست قبلن تو کتاب زبان پیش1 و پیش2 مبتکران دیدم (مولف پیش1و2 دکتر شهاب اناری و چند نفر دیگه!) حالا نمیدونم درک مطلب مبتکران نکات بیشتری داره یا نه!!!
من که با همین خیلی سبز ردینگ جمع و جور میکنم خلاصه بهتر از هیچیه! :46:
پیمان جون تو کی نامه نوشتی؟ به همون آدرس اندیشه سازان فرستادی؟؟؟نقل قول:
منم عاشقشم!یه بارم واسش نامه نوشتم ولی پولِ صندوق پستیشونو نداده بودن صندوقشون مسدود بود نامه برگشت خورد!
بجه ها کسی معنی شعرهای ادبیات پیش 2 رو داره ؟!
لازم دارم.
تو نسخه موبایلی که دارم تا " پیش از تو " تو این هست!
خوان هشتم رو میخوام! بازم اگه شعر هست :دی
قرابت معنایی دکتر سبطی واقعا سرتر هست از کلک 30 صفحه اولش رو خوندم واقعا عالیه بخصوص که شیوه ی خوندن رو کامل توضیح داده :10:نقل قول:
اما کلک فقط بیت داده معنی کرده گفته با چنتا بیت زیر قرابت معنایی داره :31:
بازم ممنون از راهنماییت:40:
گفتم شاید بعضی از دوستان که نمیتونن کتاب ببینن و پستی کتاب میخرن خلاصه به سه سری اطلاعات نیاز دارن به خاطر همین یه سری توضیحات در مورد جلد دوم زبان فارسی دریافت میدم
خوب دوستانی که جلد اول گرفتن میدونن که دکتر سبطی درسارو به چند بخش تقسیم میکنه(اوصولا بخش ها با هم ارتباط دارن!) و تو هر بخش هم با این روش جلو میره که:
1- گام اول ، پرسش و پاسخ(خوب تو این کتاب برخلاف سایر کتاب با روش پرسش و پاسخ مفاهیم آموزش داده میشه که باعث میشه دانش آموز خودش هم روی مباحث فکر کنه)
2- گام دوم ، تستهای آموزشی(تستهای آموزشی هم بدون زمان میزنید و پاسخ تشریحی هم همونجا با یه سری نکات میخونید تا رو مفاهیم گام اول مسلط بشید)
3- دوره ی نکته های پرکاربرد(نکته های پرکاربرد آخر گام دوم تو چند صفحه خلاصه وار نوشته که حال میده واسه مرور سریع!:31:)
4- گام سوم ، آزمون( آخر هر بخش هم یک یا دو آزمون در زمانی معینی از خودتون میگیرید و بعد هم پاسخ های تشریحی!)
جلد دوم زبان فارسی دریافت چهار بخش داره (که هر بخش با چهار مرحله بالا آموزش میده!) :
بخش اول: درس نهم (جمله ساده و اجزای آن)
بخش دوم:درسهای دهم تا دوازدهم
بخش سوم:درسهای سیزدهم تا شانزدهم(گروه اسمی)
بخش چهارم: درس های هفدهم تا بیست و چهارم(ساختمان واژه ها)
کتاب هم همونطور که قبلن گفتم 201 صفحه داره قیمتش هم 6000 تومان!
به نظرم دوستانی که از الان هم شروع کنن و کتاب دریافت بخونن میتونن خیلی راحت تستهای زبان فارسی بزنن:46:
نمیدونم باید توضیح دیگه ای هم بدم یا نه ؟! خلاصه اگه سوالی بود در خدمتم:46:
بچه ها امروز يه چيزي شنيدم كه فك پوم شدم !!!!!
راست ميگن كه شعبان بي مخ كتاب هاي تستي ( فيزيك و شيمي ) براي كنكور نوشته ؟
اگه اينطور باشه كه اين كتابها خيلي قديمي هستند از كجا ميشه تهيشون كرد ؟