نقل قول:
من کسپر ورژن 8 (2009) استفاده می کنم نه فایر وال دیگه ایی رو سیستمم هست نه اینکه فایر وال ویندوزم روشنه.
Yahoo! Messenger و Internet Exploreram کند می شه.
Printable View
نقل قول:
من کسپر ورژن 8 (2009) استفاده می کنم نه فایر وال دیگه ایی رو سیستمم هست نه اینکه فایر وال ویندوزم روشنه.
Yahoo! Messenger و Internet Exploreram کند می شه.
سلام
من kaspersky internet security 2009
ورژن 8.0.0.454 دارم
وقتی میزارم آپدیت بشه تا حدود 66 درصد میره ولی جلوتر نمیره
آیا میشه فایلهای جدید آپدیت را از اینترنت گرفت بعد روی آنتی ویروس نصب کرد ؟؟؟؟
نحوه تنظیمات فایروال و آنتی ویروس را میخواستم
با تشکر
شما تصویری از About کسپرسکی بگذارید ( کافیه بر روی آیکن آن کلیک راست کرده و گزینه About را انتخاب کنید)نقل قول:
تصویری هم از بخش آپدیت کسپرسکی بگذارید
سپس وارد بخش Application Fil-tering شده و ببنید برنامه های فوق در پوشه Trusted قرار دارند یا خیر ؟
آپدیت اولیه کسپرسکی اندکی سنگینه و باید صبر کنید تا کاملا به روز بشهنقل قول:
البته جدیدا برخی ISP ها با سرورهای کسپرسکی مشکل دارند
که خب اگر مشکل از این بایت باشه با استفاده از فیلطرشکن مورد رو حل کنید
تنظیمات کسپرسکی رو هم در پست اول تاپیک لیست شده
[quote=majid20;3333449]شما ابتدا تاریخ سیستم خود را چک کنید تا کاملا صحیح باشد ( امروز 2009/01/01 است )
از یک Key معتبر دیگر برای فعالسازی کسپرسکی استفاده کنید ( البته قبلش Key های قبلی را پاک کنید )
اگر برنامه امنیتی دیگری هم دارید را پاک کنید
در صورت عدم رفع مشکل ، شما یکبار کسپرسکی را پاک کنید و سپس رجیستری بوسیله برنامه ای نظیر CCLeaner تمیز کنید
کسپرسکی را مجددا نصب کنبد ( حدالمقدور ورژن 8.0.0.506 )
اگر با تمام این اوصاف مشکل حل نشود پس احیانا ویندوز شما معیوب یا آلوده است و برای نسخه 2009 مشکل سازه
یا باید ویندوز را مجددا نصب کنید یا اینکه از نسخه 7 استفاده کنید[/quote
با عوض کردن ویندوز مشکل برطرف شد اما یه مشکل دیگه برام پیش اومد و اون اینکه من یه پوشه اپدیت درست کرده بودم مطابق راهنمایی قبل که تیک کپی رو تو تنظیمات زده بودم بدین ترتیب تمام اپدیتهایی که میگرفتم اینجا ذخیره میشد و هر با ویندوز عوض میکردم از این پوشه برای اپدیت افلاین استفاده میکردم بدین صورت که اونو به عنوان سرور به کاسپر معرفی میکردم حجمش رسیده بود به 44 مگ کا اولی اپدیتش هم خیلی وقت گرفت حالا مشکل اینجاست که با عوض کردن ویندوز دیگه کاسپر با این پوشه اپدیت نمیشه و من باید همه اپدیتها رو دوباره بگیرم که خیلی زوره به نظر شما پوشه اپدیت من اسیب دیده و باید چکار کنم در ضمن ورزن 8 506 رو هم دارم
دقیقا هنگام آپدیت چه اروری میده ؟ تنظیمات سرور رو چک کنید تا صرفا یک سرور تیک دار باشهنقل قول:
تاریخ سیستم را چک کنید ... تصویری از بخش آپدیت بگذارید
Key خود را هم چک کنید
سلام
من روی سیستمی که اکس پی سرویس پک سه داره ورژن kis8.0.0.454en رو نصب میکنم ولی اصلا اجر نمیشه ! چندین بار هم تست کردم !البته با یک فایل و همیشه اررور زیر رو میده !
چه کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم گزارش اون سیستم !
کد:http://gsi.kaspersky.fr/read.php?hl=fa&file=4431e3dec13f478454b6a0f89b86d992&Microsoft=0
آنچه مسلمه آلودگی سیستم شما به گونه ای از ویروس اوتوران سبب بروز این مشکل شده
hideproc.sys خودش یک ویروس نیست بلکه یه تروجان بسیار خطرناک برای ورود کد های مخرب دیگر هستش
شما در وهله اول سعی کنید از Safe Mode وارد شده و مراحل نصب و اسکن سیستم را در آنجا انجام دهید
اگر Safe Mode غیرفعال شده ، پس ابتدا کسپرسکی را کاملا پاک کنید
قاعده کار اینه که شما از دیسکت نجات کسپرسکی برای اسکن سیستم و رفع آلودگی آن استفاده کنید
اما اگر قادر به تهیه یا دانلود این محصول نیستید باید از راه دیگری وارد شوید
ابتدا سعی کن با استفاده از برنامه Process Explorer پروسه های مشکوک رو ببندی
اگه هنوز سیستم رو کاملا آلوده نکرده باشه با استفاده از SUPERAntiSpyware قادر به پاکسازی اون هستی
اگر آلودگی شدید باشه و به راحتی رفع نشه بهتره در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید
درضمن راه حل های تاپیک زیر را مطالعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته یه تست کن و ببین میتونی Bitdefender یا NOD32 را نصب کنید ( تا از طریق آنها پاکشون کنید)
بخاطر اینکه در سیستم های آلوده که امکان نصب یا فعالیت آنتی ویروس غیرفعال شده ، عملکر این دو بهتره
با سلامی دویاره. یه سوال دیگه داشتم.
اونم اینه که آیا نمیشه kav و kis رو همزمان روی یه سیستم نصب کرد؟
اگه فقط یکی از این دو تا رو میتونیم نصب کنیم ، اونوقت کدومش بهتره؟ آنتی ویروس یا اینترنت سکوریتی؟
آیا آنتی ویروس امنیت اینترنت ما رو هم تامین می کنه؟
و یا برعکس.
آیا اینترنت سکوریتی امنیت سیستم و نرم افزارهای ما رو در مقابل انواع ویروس ها تامین میکنه؟
شاید جواب این سوالاتم در توضیحات صفحه اول باشه.
اما اونجا حجم مطالب اونقدر زیاده که برای پیدا کردن جواب خودم باید چندتا جواب دیگه بخونم تا جواب خودمو پیدا کنم.
اگه تو این تاپیک به سوالم جواب داده بشه خیلی ممنون میشم.
در غیر اینصورت خواهش میکنم لینک جواب منو بدین تا برم بخونم.
مرسی
سؤال شما در قسمت اول دسته بندی شده است...به پست زير سر بزنيد:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2855643&postcount=4346
آقا خیلی ممنون.
رفتم اون مطلبو خوندم .
مرسی. خیلی به دردم خورد.
با اجازتون تصمیم گرفتم اینترنت سکوریتی نصب کنم.
ورژن 7.0.0.125 رو دارم. خوبه؟
واما سوالات جدیدم....
اول اینکه من زمانی که از آنتی ویروس کاسپر 7 استفاده میکردم مرکز امنتیتی سیستم هی ÷یام میداد که فایر وال شما خاموشه.( یا نمیدونم شاید هم میگفت اصلا ندارید فایروال) . اونطور که من از مطلب ذکر شده فهمیدم اشکال از آنتی ویروس بوده. آره؟ یعنی کلا آنتی ویروس ، فایر وال نداره. درسته؟
بعد، اون مطلبی که لینکشو دادی به ما و ما هم رفتیم خوندیم ( تفاوت آنتی ویروس و اینترنت سکوریتی) آیا این برای تمامی آنتی ویروس ها و اینترنت سکوریتی ها صدق می کنه یا که فقط کاسپر اینجوریه. البته فکر می کنم برای همشون اینجوری باشه ها. اما برای مطمئن شدم پرسیدم.
سوال بعدی این که آیا آپدیت اولیه اینترنت سکوریتی هم مثل آنتی ویروسش، چند ساعت ( حدود 2 الی 3 ساعت) طول می کشه؟ یا اینکه زودتر یا حتی دیرتر از آنتی ویروسه؟
حالا چرا اسم اینترنت سکوریتی رو "اینترنت سکوریتی" گذاشتن؟ اینجوری که همه ( یکیش خود من) فکر میکنن فقط برای امنیت اینترنته و آنتی ویروس برای سیستم نداره؟
خیلی ممنون
بعد از جواب گرفتنم برای این سوالات،، خواهم آمد با سوالات جدید.
به درود