روبينيو : قطعا در رئال می مانم .
سایت هواداران رئال : روبینیو ستاره ی رئال مادرید اظهار داشت که بهیچوجه دوست ندارد که بخشی از قرارداد رونالدو برای معاوضه با او باشد .
ملی پوش برزیلی پس از گذران تعطلاتش به مادرید آمده است و به رسانه های اسپانیایی گفته است که بعید است که در این تابستان مادرید را ترک کند . او پیوستنش به چلسی را تکذیب کرده و گفته که فقط به ماندن در مادرید فکر می کند . وی در مصاحبه با خبرنگار آس گفت : دوست ندارم که بخشی از قرارداد رونالدو باشیم . چیزی که در ذهنم است ماندن در مادرید است . نمی خواهم که بخشی از هیچ معاوضه ای باشم . انتظار دارم که در اینجا با رئال مادرید بمانم . تیم ملی همواره برای من اولویت داشته است . اگر باشگاه به من اجازه دهد که بروم می روم اما اگرنه فقط به رئال فکر خواهم کرد .
اینم از روبینیو :40::40:
فرگوسن به رونالدو : به اولد ترافورد بيا تا در مورد آينده تصميم بگيريم .
سایت هواداران رئال : روزنامه ی میرور امروز نوشت که فرگوسن سفارش کرده است که رونالدو هر چه زودتر به اولدترافورد بیاید .
روزنامه ی انگلیسی نوشت که سرالکس فرگوسن می خواهد که با رونالدو پیرامون آینده اش صحبت کند . رونالدو یک ماهی است که سوژه ی رسانه های گروهی شده است .
سپ بلاتر اخیرا برخورد منچستر با رونالدو را برده داری مدرن خوانده و خود رونالدو نیز در کمال شگفتی سخنان او را تایید کرده است .
رونالدو پس از استراحت دو هفته ایش زمانی که منچستر از اردوی آفریقای جنوبی برگردد به احتمال زیاد ملاقاتی با فرگوسن خواهد داشت .
بکام و حمايت از کاسياس برای عنوان برترين بازيکن اروپا
سایت هوادارن رئال: دیوید بکام نیز به صف حامیان ایکر کاسیاس برای تصاحب جایزه ی فرانس فوتبال برای این بازیکن پیوست .
هر چند که به نظر می رسد که فرانس فوتبال علاقه ی بیشتری به کریستیان رونالدو برای این عنوان داشته باشد اما کاسیاس نیز در این فصل عملکرد در خور توجهی داشته است .
کاسیاس نه تنها با رئال مادرید از عنوان قهرمانی لیگا دفاع کرد بلکه جایزه ی زامورا را برال دریافت ۳۲ گل در۳۶ بازی دریافت کرد و همین طور تیم ملی اسپانیا را به سمت قهرمانی اروپا رهنمون ساخت .
خیلی ها بر این عقیده اند که بعد از لیو یاشین در سال ۱۹۶۳ کاسیاس می تواند دومین دروازه بانی باشد که این عنوان را می گیرد .
بکام گفت : من بسیار امیدوارم . او وافعا با استعداد است . او دروازه بان فوق العاده و شخصیت عالی ایست و این برای یک دروازه بان عالی است که این عنوان را بگیرد . باید دید چه رخ می دهد اما امیدوارم او به عنوان بهترین بازیکن اروپا برسد . او لایقش است .
خداییش حق کاسیاس (وحید) هست ! :40::11:
بکام در آرزوی مربيگری نونهالان رئال
سایت هواداران رئال : دیوید بکام ستاره ی سابق رئال مادرید اذعان داشت که دوست دارد که روزی به رئال مادرید بازگردد تا به عنوان مربی نونهالان کار کند اما هرگز به مربیگری بزرگسالان فکر نمی کند .
او در مصاحبه با خبرنگار مارکا گفت : من دوست داشتم که روزی به اسپانیا و رئال مادرید بازگردم . کا کردن با کودکان رئال مادرید برای من افتخار است . همه می دانند که من عاشق کار کردن با بچه هام و اسپانیا را می پرستم . من هنوز خانه ام را در مادرید دارم و اگر روزی به اسپانیا بازگردم جایی برای زیستن دارم . زمانی که وقتش برسد تصمیم جدی می گیرم اما بخشی از رئال بودن عالی است . من دوستان زیادی آنجا دارم و مردم برای من احترام زیادی قائلند . فلورنتینو پرز یکی از بهترین دوستان من در مادرید است .
بکام که سفیر یونیسف است آکادمی ها ی فوتبال زیادی در سرتاسر جهان دارد اما هرگز تصمیمی برای مربی شدن ندارد .
دوستان سابق او در منچستر مانند استیو بروس - مارک هاگز - پل اینس - روی کین و هنینگ برگ به مربیگری روی آورده اند اما او هرگز به مربیگری علاقمند نیست . او افزود : من اینجا در لس آنجلس آکادمی فوتبال دارم اما هرگز مربی نخواهم شد . هرگز این اشتیاق را ندارم .ترجیح می دهم با آکادمی ام باشیم و با بچه ها و یا یونیسف باشم ... می خواهم در جاهایی باشم که به مردم کمک کنم . من عاشق فوتبالم و همیشه در آن خواهم بود اما هرگز دوست ندارم یک مربی باشم .
جای دیوید خالی کلی خبر از دیوید هست !
رئال فردا استارت می زند .
سایت هواداران رئال : رئال مادرید امروز (دوشنبه) با سفر به آلگاروه پرتغال اردوی پیش فصلش را آغاز می کند .
بر طبق اعلام رسمی باشگاه آنها بعد از پرتغال راهی کمپ ایردنینگ اتریش می شوند .
البته سفر یه پرتغال بیشتر جنبه ی تفریحی دارد چون که بازیکنان می توانند تا خانواده شان را هم در کمپ تمرینی بیرند .
کادر فنی معتقدند که این حرکت غیر معمول می تواند موجب ایجاد انگیزه در بازیکنان شود .
بازیکنان در این سفر بیشتر به تمرینات بدنسازی می پردازند و می توانند به ورزشهای دیگری مانند تنیش ؛ بسکتبال و شنا بپردازند .
آنها بعد از این سفر تفریحی راهی اتریش می شوند .