خبرنگاران در فرودگاه امام خميني سرگردان شدن
افشين قطبي بامداد امروز ساعت 2:30 وارد تهران شد تا براي عقد قرارداد با باشگاه پرسپوليس دوباره هدايت سرخ پوشان را در مسابقات داخلي و خارجي به عهده داشته باشد.
تعدادي از خبرنگاران كه براي تهيه خبر و مصاحبه خود را به فرودگاه امام خميني رسانده بودند، به دليل بي نظمي و ناهماهنگي مسئولان باشگاه پرسپوليس، با مشكلات متعددي روبرو شدند.
هنگام ورود قطبي به سالن فرودگاه، پليس از حضور تعدادي از خبرنگاران ممانعت كرد و در ادامه به دليل عدم توجه مسئولان باشگاه پرسپوليس كه در فرودگاه حضور داشتند، اصحاب رسانه به دستور ماموران به محوطه بيروني سالن ورودي هدايت شدند.
خبرنگاران در مواجهه با مدير عامل و مسئولان باشگاه پرسپوليس اعتراض خود را اعلام كردند؛ اما مصطفوي مدير عامل باشگاه پرسپوليس از اين موضوع ابراز بي اطلاعي كرد.
ساعت 3:15 دقيقه خبرنگاراني كه پشت درهاي بسته مانده بودند، براي لحظاتي اجازه مصاحبه با قطبي را پيدا كردند، اگر چه با انجام چند سوال زمان به پايان رسيد.
خوشحالم كه دوباره به پرسپوليس برگشتهام
قرار بود، هواپيماي حامل "افشين قطبي" ساعت 1:30 بامداد بنشيند اما، تابلوي اطلاعات پرواز 2:15 را نشان ميداد. معطل شديم اما سرانجام نشست، در كمال تعجب. سر وقت! 15 دقيقه هم از باند تا سالن داخلي طول كشيد. مصطفوي و هدايتي به استقبال قطبي رفتند. به خبرنگاران اجازه ورود به سالن داخلي را ندادند. فقط عكاس و تصويربردار خبرنگاران صدا و سيما حق ورود داشتند. قطبي آمد. با همان لبخند هميشگي و صورتي برنزهتر.
حدود 20 دقيقه سالن داخلي شلوغ بود. "قطبي" داشت با خبرنگار صدا و سيما صحبت ميكرد. مصطفوي و هدايتي به فاصله 20 متري مردم و مردم به فاصله 15 سانتيمتري قطبي ايستاده بودند. گذشت. مسوول روابط عمومي پرسپوليس گفت: قطبي بيرون ميآيند و شما تنها ميتوانيد چند سوال كوتاه از وي بپرسيد. قطبي گوشهاي ايستاد و به سوالات دختران و پسران جوان زيادي كه او را احاطه كرده بودند با حوصله پاسخ ميداد. در لابلاي حرفهايش گفت، خوشحالم كه دوباره به پرسپوليس برگشتهام.
تند راه ميرفت و عكاسها عكس ميانداختند. با عكاسها شوخي ميكرد و يكييكي در طي راهرفتنش با خبرنگاران حال و احوال ميكرد. جواب احساسات مردم را ميداد و حتي دوربين يكي از عكاسها را گرفت و عكاسي ميكرد. خنده از لبش نميافتاد.
مردم به قطبي خوشآمد ميگفتند و به همه احساسات پاسخ ميداد. تند تند راه ميرفت و مسوولان باشگاه ميخواستند او را به سرعت برق سوار ماشين كنند.
سوار ماشين سمند شد. شيشهاش پايين بود. دو عكاس سرشان را داخل كردند وشروع به عكاسي. قطبي شيشه را بالا كشيد؛ دستي تكان داد، لبخندي زد؛ ماشين راه افتاد و "قطبي" از ديدمان محو شد. دستي ديگر از عقب ماشين تكان خورد و تمام. قطبي آمد. سر وقت! به سوالات پاسخ گفت و رفت.
اميدوارم كاشاني به من كمك كند
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با مديرعامل سابق باشگاه هيچ مشكلي نداشتم و اميدوارم وي در فصل جاري نيز به من كمك كند. افشين قطبي پس از حضور در فرودگاه بينالمللي امام خميني ره، در مورد بازگشتش به پرسپوليس اظهار داشت: خود نيز از توافق دوباره با مسئولان باشگاه شوكه هستم؛ اما خوشحالم كه بار ديگر به ايران بازگشتم.
وي ادامه داد: به خاطر خاك كشورم و پرسپوليسي كه قهرمان ليگ برتر شده و دل شير دارد، به ايران برگشتم تا با اين تيم قهرماني آسيا را تجربه كنم.
دستيار سابق پيم وربيك با اشاره به امكانات و شرايط باشگاه تاكيد كرد: براي رسيدن به يك وضعيت مطلوب چند جلسه خوب با نماينده باشگاه برگزار كرديم و به صورت تلفني نيز با محمدعليآبادي رئيس سازمان تربيتبدني گفت و گو كردم.
وي افزود: طبق اظهارات عليآبادي قرار شده است امكاناتي را براي حضور مقتدرانه پرسپوليس در ليگ قهرمانان فراهم شود. اين موضوع باعث شد كه براي بازگشت به پرسپوليس تحريك شده و به ايران بيايم.
قطبي با تاكيد بر اين نكته كه براي تهيه امكانات لازم به زمان نياز داريم، خاطرنشان ساخت: من براي موفقيت در اين تيم تمام تلاش خود را به كار خواهم بست.
وي در مورد شرايط حبيب كاشاني مدير سابق و داريوش مصطفوي مدير عامل فعلي باشگاه عنوان كرد: كاشاني دوست و برادر صميمي من و اولين كسي است كه مرا به ايران آورد و به من اطمينان كرد. با كمك كاشاني و اعضاي باشگاه پرسپوليس توانستم قهرماني در ليگ برتر را تجربه كنم.
سرمربي پرسپوليس تصريح كرد: متاسفانه زماني كه از ايران رفتم خيليها گفتند با كاشاني مشكل دارم كه اصلا چنين چيزي صحت نداشت. حتي قبل ازمذاكره مجدد با مصطفوي در مورد شرايط با حبيب كاشاني تماس گرفتم و نظرش را جويا شدم. اكنون خوشحالم كه زير نظر يك مدير باتجربه ايراني به نام مصطفوي كار ميكنم.
قطبي گفت: در اين مدت خوشحال ميشوم كه با كاشاني ارتباط مداوم داشته باشم و انتظار دارم وي مرا در هدايت تيم پرسپوليس كمك كند.
وي از اظهارنظر در مورد بازيكنان جديد پرسپوليس ابراز بيتمايلي كرد و گفت:ترجيح مي دهم در شرايط فعلي در مورد نفرات فعلي حرفي نزنم؛ ولي به زودي به همراه دستيار برزيليام كه سالها با وي همكار بودم، در كنار احمدرضا عابدزاده و افشين پيرواني كارم را آغاز خواهم كرد.
افشین قطبی وارد تهران شد.
افشین قطبی سرمربی تیم پرسپولیس لحظاتی قبل با پرواز مستقیم از امارت وارد فرودگاه امام تهران شد
قطبی در بدو ورود با استقبال بی نظیر هواداران پرسپولیس مواجه شد.
به گزارش خبرنگار اعزامی مرجع خبری داریوش مصطفوی " مجید فرخزادی" افشین پیروانی و تنی چند از مسئولین باشگاه ضمن استقبال از افشین قطبی لحظاتی کوتاه به گفتگو پرداختند.
سپس افشین قطبی جهت استراحت عازم هتل استقلال تهران شد.
البته چون خانه قبلي او را تحويل داده اند فعلا موقتي در اين هتل ساكن مي شود تا باشگاه خانه جديدي را براي او دست و پا نمايد. بعد از آن قطبي هتل را ترك خواهد كرد.
در بازگشت به تهران مذاكرات نهايي را با پرسپوليس انجام ميدهم
مهاجم عراقي گفت: هفته آينده پس از بازگشتم به تهران مذاكرات نهايي را با سران پرسپوليس انجام مي دهم.
عماد محمدرضا در باره مذاكراتش با مسولان باشگاه پرسپوليس تاكيد كرد: به توافقهاي خوبي رسيدهام؛ اما به دليل بيماري مادرم ترجيح دادم كه به دمشق بروم. پس از عيادت از مادرم شنبه يا يكشنبه به تهران برميگردم تا مذاكرات نهايي را انجام دهم.
وي تصريح كرد: تيم بعدي خود را با قاطعيت انتخاب خواهم كرد، اگر چه در اين مدت مدير برنامههايم مذاكرات را با مديران پرسپوليس ادامه خواهد داد.
مهاجم ملي پوش عراق خاطرنشان كرد: علاوه بر دريافت پيشنهاد از تيمهاي داخلي، به لحاظ مالي يك پيشنهاد خيلي خوب نيز از تيم السد قطر در اختيار دارم كه ميزان مبلغ پيشنهادي به مراتب بالاتر از پرسپوليس است.
وي ادامه داد: همانگونه كه بارها تاكيد كردهايم در شرايط فعلي پرسپوليس گزينه اول من است؛ اما چنانچه به توافق نهايي نرسم به پيشنهاد تيمهاي سپاهان يا السد قطر فكر خواهم كرد.