سلام
من از صبانت سرویس دارم اصلا راضی نیستم
بهم بگید شاتل روی سرعت بالا بهتر جواب داده یا های وب کدام شرکت ارزش رفتن داره
Printable View
سلام
من از صبانت سرویس دارم اصلا راضی نیستم
بهم بگید شاتل روی سرعت بالا بهتر جواب داده یا های وب کدام شرکت ارزش رفتن داره
منم بعد سه شب شروع به دانلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا متانسب هست :n02:
8 مگ از ترافیک و دو نیم گیگ رایگان :n02:
یه سوال
پینگ بیشتر به شرکت ارائه دهنده ارتباط داره یا مرکز مخابرات ؟
هم به شرکت و هم به مرکز مخابراتنقل قول:
وابسته به پهنای باند کلی شرکت و پهنای باند شرکت در مرکز شما و ...
دوست عزیز قبل از اینگه از یه شرکت بگیرم میشه فهید پینگش داخل مرکز مخابراتی ما به چه صورت هست ؟
باید از پشتیبانی خود اون شرکت بپرسید! البته اگه جواب واقعی بدند و دروغ نگند! یا از کاربرهایی که در اون مرکز هستند و سرویس دارندنقل قول:
دوستان کسی داخل شهر ری اگه از شاتل سرویس داره بگه پینگش با 4.2.2.4 چنده ؟
بسیار سپاسگذار
سلام
من 22روز هست از سرویسم میگذره و 18گیگ دانلود کردم...بنظرتون لب مرزم یا انور مرز؟:n02:
پر مصرف نشیم ؟:n09::n08:
دارم با پشتیبانی چونه میزنم ، دهنشو صاف کردم...هر چی میگه باید الگو دانلود رو تغییر بدی، من میگم منشا الگو رو بهم بگو ؟..:n08:
اخه دانلود فایل حجیم پشت سر هم چه صیغه ای هست که اینا باب کردن؟؟ از هر الگویی بریم با میخوریم به بن بست :دی
نقل قول:
داش بدجوری لب مرزی :n02: از من میشنوی دان نکن فعلن
من که با اون همه اعتماد به نفس شبی 3 گیگ رو میزدم الان دو شبه محدود شدم :n28:
با اینکه تو این ماه 13 گیگ بیشتر نگرفته بودم :n23:
سلام داش ابوالفضلنقل قول:
من با پشتیبانی صحبت کردم
چیزی که از دونفرشون فهمیدم اینه :
نرم افزار مانیتورینگ ، میاد هر کاربری رو مانیتور میکنه بنا به استفادش ، مثلا کاربری دو شب پشت سر هم 3گیگ گرفته ، همون کاربر رو اسمش رو میگذاریم x با کاربر y که در دوشب 3گیگ گرفته شیر میشه..و یا مثلا من که در 22روز 18گیگ گرفتم با برادران هم الگو من شیر میشن.
فعلا باید از دانلود دست بکشم یه دو شب به خودم استراحت بدم :n09:( زمان استراحت کافی هست؟؟؟) میگن الگو دانلودت رو عوض کن ، چرا یک بار نمی گن الگو کم مصرف بودنت رو عوض کن ؟؟
ابوالفضل جان شما محدود نشدی بلکه با رفقا خودت شیر شدی ، اونا هم کله خراب تر از خودتن ، تا پدر گیگ رو در نیارن نمی ایستن.
بهم گفتن دانلود حجیم هم نداشته باش ، من که شرکت قبلیم رنگین کمان بود و اصلا شبانه نداشت ، این شاتل هر چی میخواد زر بزنه ..:n15:
پشتیبانی خوب بلده با این کلمات " تغییر الگو مصرف" - " تغییر مدیریت دانلود " بازی کنه ، وقتی شما این دو جمله ناقص رو می شنوی نا خوداگاه به سمتی میری که برات از قبل تعیین کردن یعنی فعلا قید دانلودت رو بزن - داری زیاده روی میکنی !!!!
بعد ازشون سوال میکنی خب تغییر الگو یعنی شبی اینقدر دانلود کنم ؟ میگه نه بحث ما زیاده روی دانلود نیست ، خب میپرسم دانلود مکرر هست میگه نه ، میگم دانلود حجیم هست؟ میگه اره !! بعد میرسم سراغ سوال اول خب این شد که زیاد دانلود کردن؟؟؟ میگه نه شما باید در بازه زمانی خاص دانلود کنی؟؟ میگم من شب ساعت 4بلند میشم تا 7دانلود میکنم و حدود 800 مگی میشه !! خب من دارم بازه دانلود رو که رعایت میکنم؟؟ میگه نه نرم افزار میاد هرکاربر و مانیتورینگ میکنه بعد هر کسی رو با هم نوع خودش شیر میکنه !
خب این همه جواب اخرش رسیدیم به یک جای دیگه :n02: