هزینه 24 تومن برای اون 3 گیگ هست و اگه استفاده نشه قابل انتقال به دوره بعد نیستنقل قول:
اما ترافیک های خریداری شده قابل انتقال به دوره بعد هستن
Printable View
هزینه 24 تومن برای اون 3 گیگ هست و اگه استفاده نشه قابل انتقال به دوره بعد نیستنقل قول:
اما ترافیک های خریداری شده قابل انتقال به دوره بعد هستن
پس اگه اون 3 گیگ تموم بشه بعد من مثلا 5 گیگ دیگه بخرم، دیگه ماه دیگه نمی خواد 24 تومان برای دوره جدید بدم؟نقل قول:
داداش عجب جرئتی داری من که اگه یه شب 1 گیگ دانلود کنم میرم توی استرس محدودیت :n09:نقل قول:
ولی داداش امشبه رو بیخیال شو دانلود نکن وگرنه محدود میشیا واسه خودت میگم :n02:
مطمئن نیستم اما اینطور هم فکر نمیکنم باشهنقل قول:
اون 24 تومن هزینه استفاده ی یک ماهه شما و دسترسی به اینترنت هست
مثلا 3 گیگ خود شرکت میده شما 5 گیگ میخری ماه بعد باید اینترنت تمدید شده باشه ینی 24 تومن داده باشید که بشه از حجم باقی مونده هم استفاده کنید در غیر این صورت اینترنت قطع خواهد شد
یعنی اون 24 تومن اجباری هست برای استفاده از شبکه
دوست عزیز شما باید هزینه دوره تون که 24 تومنه رو هر ماه پرداخت کنی و طی اون ماه می تونی از 3 گیگ استفاده کنی که اگه نکنی سوخت میشه اما اگه ترافیکتون تموم شد میتونی ترافیک اضافه تر بخرید که به دوره بعدیتون منتقل میشه اگه مصرف نکنین، اما باعث نمیشه شما لازم نباشه هزینه دوره تون رو پرداخت نکنین :n16:نقل قول:
دوستان شاتل روی فیبر نوری adsl میده؟
با اشتباه به عرضمون رسوندن:n15:
درود فراوان.
دوستان من 512 نامحدود مخابرات دارم.پیرم کرده انقدر تایم اوت میده و سرعتش داغونه.قبلاً خوب بود.اما اخیراً اینطوری شده و حوصلمو سر برده.
تعرفه های سرویهای 512 نامحدود و حجمی شاتل رو واسم بذارین + اینکه محل سکونت من تحت پوشش هست یا خیر + محدودیت دانلود داره(سرعت رو محدود میکنه بعد از یه حجم مشخص)؟ + سرعت دانلود سرویس 512 چنده..
این تخفیف 2500 تومنی که تو صورتحساب دوره حساب کرده برای چی هست؟
فکر نمیکنم برای همه باشهنقل قول:
چون واسه من تخفیفی نزده!
سرعت سرویس های ECO چه جلبه :n02:
سرویس 8 مگ رو زده بعد پایینتر نوشته در ساعت رایگان سرعت دریافت از 1024 تا 3072کیلو بیت بر ثانیه:n08:عجب کلکیه این شرکت :n07: