چی بگم به خدا ! اصلا شاید داره الکی میگه !نقل قول:
Printable View
چی بگم به خدا ! اصلا شاید داره الکی میگه !نقل قول:
جواب وزیر محترم
نکته جالبش اینجاستنقل قول:
با سلام
این روزها در كامنتهای شما سوالات زیادی درباره ارایه خدمات رایگان شبانه یا تشویقی شركتها دیدم كه بعضی از شما از حذف این خدمات اظهار ناراحتی و شكایت كردید كه لازم است نگاه و فرایند قانونی این موضوع را بیان نمایم
بسیاری از شركتهای ارایه دهنده خدمات اینترنتی دارای دو طرح عادی و تشویقی هستند در طرح تشویقی سرویس اینترنت در بعضی ساعات شبانه روز و یا برخی مناسبت ها مطابق تاییدیه اخذ شده از سازمان تنظیم مقررات رایگان و یا با تخفیف ارایه می شود،لذا با توجه به تشویقی بودن طرح،عدم ارایه آن تخلف به حساب نمی آید
یعنی شرکتها اجازه ارائه خدمات شبانه رایگان دارندنقل قول:
در طرح تشویقی سرویس اینترنت در بعضی ساعات شبانه روز و یا برخی مناسبت ها مطابق تاییدیه اخذ شده از سازمان تنظیم مقررات رایگان و یا با تخفیف ارایه می شود
با توجه به صحبت وزیر
احتمال اینکه اینکار تصمیم جمعی isp ها باشه هست
من که تا 10 آذر صبر میکنم
ببینم این شرکتهای باقی مونده چکار میکنند
اگه همه اجرا کنند ناچارا مخابرات میرم
منتظر ترفند شرکتها رو برای قاپیدن مشتری همدیگه هم هستم
البته باید پرسید که این چطور قرار داد طرح های تشویقی شبیه تخم مرغ شانسی میمونه
که البته فروشنده میتونه هر لحظه جایزه این تخم مرغ شانسی رو برداره
انگار یه ماشین بخری که احتمال داشتن ایر بگ داره ممکنه شانس بیاری داشته باشه ممکنه نداشته باشه و شرکت سازنده هم میتونه هر وقت بخواد ایربگ برداره!
ای کاش وزیر محترم کمی به فکر سروسامان دادن به قراردادها بود تا چنین قراردادهای ظالمانه ای برقرار نشه
نمونش
شرکت صبانت برای سرویس 12 مگ حداقل سرعت 190 باید ارائه بده حتی بعد محدودیت اما با پررویی سرباز میزنه و سرعت 8 کیلوبایتنقل قول:
براساس مصوبه شماره 181 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات ضريب اشتراك حداكثر 8 تصويب شده است به عنوان مثال براي سرعت 128kb/sچنانچه سرعت دانلود را در سيستم خود مورد محاسبه قرار دهيم با توجه به اينكه سرعت دانلود بر اساس بايت نشان داده ميشود ابتدا براي تبديل بيت به بايت 128 را به 8 تقسيم كرده و با در نظر گرفتن ضريب اشتراك 8 حداقل سرعت دانلود 2kB/sو حداكثر 16kB/sرا خواهيم داشت و اگر سرعت دانلود كمتر از حداقل مقدار ديده شود نشان دهنده كندي سرعت و تخلف سرويس دهنده خواهد بود
و شکایت هم بی نتیجه
ویرایش :جواب وزیر در قسمت پاسخ به امیر سطوت است
محمد جان جریان چیه شبانه می خواد پرپر بشه ؟!نقل قول:
پس من بدبختم میشم :n02: با این طرح .
256kb - 2GB
هفته پیش هم تمدید کردم/
۱ ماهه تمدید کردی دیگه ایشالله ؟؟!!!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
:n14::n14: نه 3 ماه :n28::n28::n28::37:
الان همه کامنت ها پاک شد هم کامنت خود وزیر هم کامنت هایی که من گذاشتم حیف که یادم رفت عکس بگیرم از ازشنقل قول:
جالب خود سانسوری هم دارند اینا حالا کامنت های من به درک چرا دیگه کامنت خودش حذف کرد:n08:
دوباره گذاشتنقل قول:
در جواب امیر سطوت
این جوری که این داره از دزدی شرکت ها دفاع میکنه من بعید میدونم اعتراضات تاثیز داشته باشهنقل قول:
به نظرم دوستان با دانلود شبانه خداحافظی کنند فکر نکنم امیدی باشه :n28::n14:
چونکه بالاتر از وزیر ریس جمهور که ما دستمون بهش نمی رسه وزیر هم محکم پشت این شرکت های دزد وایساده و نمی شه کاریش کرد:n27:
دوستان
به نظر میآد که دیگه دیر یا زود بقیه شرکتها هم شبانه رایگان رو حذف میکنن و طی اطلاعیهای (به قول شرکت داتک) «تخفیف سرویسهای شبانه» به مشترکان میدن.
من که 2 آذر مجبورم 1 ماه دیگه تمدید کنم تا حجم اضافهای که داشتم رو مصرف کنم. اما به نظرم باید صبر کنیم تا 10 آذر و بر اساس رفتار خود پارسآنلاین و بقیه شرکتها تصمیم بگیریم. ولی دانلود بدون هزینه و رایگان دیگه عملاً امکانپذیر نیست. مگه این که این وسط یه سری شرکتهای دست دوم و سوم اینترنتی بیان و برای جذب مشتری شبانه رایگان بدن.
داشتم فکر میکردم یه سریا از این دانلود رایگان شبانه داشتن واسه خودشون درآمدزایی میکردن. شرکتهای ISP هم دور هم جمع شدن و گفتن: «چرا اونا از پهنای باندی که ما هزینهاش رو میدم درآمد داشته باشن؟ مگه ما خودمون چمونه که نتونیم از شبانه پول درآریم؟» واسه همینم با همدیگه تصمیم گرفتن فاتحه شبانه رو بخونن.
حالا دود این اقدامشون داره تو چشم مثل ماهایی که با شبانه رایگان چندتا فیلم و سریال یا بازی و نرمافزار دانلود میکردم تا تو خونه با رفقا یا اهل و عیال دورهم باشیم میره.
آره داداش افتضاح میشه این جوری !نقل قول:
---------------------------------------
اگه واقعا همه شرکت ها بخوان این کارو کنن باید بریم سراغ 128 و 256 سرویس ها نامحدود که بعد چند گیگ سرعتمون اسمی بشه :n03: