یعنی سرویس های آرت رایگان نداره شب ها؟؟؟؟؟؟:n04::n02:نقل قول:
نه از ساعت 1 تا 8 رایگانه واسه Eco
چند شب ِ اسکل شدیم یعنی؟:|
Printable View
یعنی سرویس های آرت رایگان نداره شب ها؟؟؟؟؟؟:n04::n02:نقل قول:
نه از ساعت 1 تا 8 رایگانه واسه Eco
چند شب ِ اسکل شدیم یعنی؟:|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ART مگه نامحدود نیست؟!!!!!
پس شبانه چیه دیگه!!!!!!!!
با این سیستم مسخره ی مصرف متعادل میشد از ساعت رایگان ۱ تا ۸ هم خب استفاده کرد!:n02:نقل قول:
اگه شب رایگان نیس پس چرا سرعت انقدر مزخرف میشه؟!
الان بلاخره از اون ۱۴ گیگ حداقل آرت ۳ شب دانلود کنیم کم میشه یا نه؟:|
سلام
با این سرعت بالا یک وقت محدودم نکنن؟
مردم با سرعت بالا دانلود می کنن ، ما اندر خم یک کوچه ایم:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض سلام به همه دوستان گل و اساتید
من تهران هستم نزدیک سه سال هست که از مبین نت استفاده میکنم این اواخر واقعا دردسر ساز شده واسم تا اینکه متوجه شدم تو مرکز مخابراتی ما که جماران هست خود مخابرات adsl میده و شاتل هم رو فیبر می تونه بده اینطور که به من گفتن.
یکی از دوستان 512 نامحدود مخابرات داره سرعت دانلودش چه روز باشه چه شب زیره 65 نمیاد در کل به من میگه واسه دانلود خوبه راضیم هست ماهیانه تو قبض تلفنشون 20500 تومان هزینه میاد!:n01:
می خواستم از اساتید بپرسم که بین شاتل و مخابرات کدوم رو انتخاب کنم که پینگ پایینی داشته باشه و نصبت به هزینه ای که میکنم سرویس بهتری بهم بده.
ممنون میشم جوابمو بدین
سرویست چیه دوست عزیز ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
اگه برای شما پینگ مهمه شاتل نسبت به مخابرات پینگ بالاتری داره اما اگه سرعت دانلود و کیفیت سرویس و همیشه وصل بودنش برای شما مهمه حتما حتما شاتل بگیر دوست گلم :n18:
ECO 2 MBنقل قول:
سرعت خیلی زاقارته :n13:
یه دنیا ممنون:n19::n06:نقل قول:
32 ؟ شوخی میکنین ؟ من الان یک ساله که با سرعت 3 مگ روزها میرفتم ! الان ها خیلی دانلود میکنم یعنی هر روز 5 تومنی شارژ میکنم تقریباً ! فکر کنم برای همین دانلود زیاد سرعتم امیاد پایین ! بعضی وقتها زیاد میشه البته .نقل قول: