تایید میشه ... خیلی کند شده با ریست مودم برای نیم ساعت خوب میشهنقل قول:
Printable View
تایید میشه ... خیلی کند شده با ریست مودم برای نیم ساعت خوب میشهنقل قول:
با 128 تا بیایی اون 11 گیگو بگیری یه عمر طول میکشه . بعدشم میشه همون 16Kنقل قول:
اگه دانلود زیاد داری همین طرح فعلی تو تمدید یکماهه کن میرسه به همون حوالی آذر که تکلیف خیلی های دیگه هم معلوم میشه .
128 از 15 گیگ به 8 گیگ تغییر کردنقل قول:
5 گیگ مرحله اول 3 گیگ هم مرحله دوم بعدش سرعت میشه سرعت واقعی 16 کیلوبایت اینا س حالا شایدم یکم بالاتر اگه مرکزتون پهنا دااشته باشه شاید 20 25 م بره البته نوسانش خیلی بالاست جدیدا
5گیگ اول روی 2 مگابیته
3 گیگ بعدی روی 512 کیلوبیت
همین سرویس نامحدود 128 شاتل میده با 11گیگ ترافیک ۲۸٫۰۰۰ ت
نامحدود ویژه هم با 9 گیگ ۲۱٫۰۰۰ ت
حالا پارس انلاین دزد 8 گیگ و میده 270,000 ت
وقتی ترافیک نداشته باشی سرعت بالا میخوایی چیکار میری دنبال ارزون ترین
تا ماه دیگه اگه سیاست قیمت گزاریشو تغییر نده من میرم نامحدود شاتل چون قیمت پارس واقعا بالاست با این کم کردن ترافیکا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل برطرف شده خدا رو شکر
واسه من هم کند شده بود الان درست شده ولی پینگ هنوز بالاست تنها مشکلی که هست حذف شبانست :n27:نقل قول:
به صورت شکایت این و تو سایت پارس انلاین فرستادم :n27:دیگه مسخرشو در اوردن
این ماه و تمدید کردم به خاطر طول کشیدن روند جمع آوری و راه اندازی مجدد با شرکت جدید اما اگه تا ماه بعدی روی قیمتاتون تجدید نظر نکنید جمع آوری میکنم
همین سرویس نامحدود 128 شاتل میده با 11گیگ ترافیک ۲۸٫۰۰۰ ت
نامحدود ویژه هم با 9 گیگ ۲۱٫۰۰۰ ت
حالا پارس انلاین ... 8 گیگ و میده 270,000 ت
وقتی ترافیک نداشته باشی سرعت بالا میخوایی چیکار میری دنبال ارزون ترین
تا ماه دیگه اگه سیاست قیمت گزاریتونو تغییر ندید من میرم نامحدود شاتل چون قیمت پارس واقعا بالاست با این کم کردن ترافیکا و مسخره بازی هایی که جدیدا در اوردید که از خودتون یک شرکت کوچیک و دیکتاتوری ساختید
لطفا تماس هم نگیرید با تلفن بنده بیکار نیستم به حزف های ... شما گوش بدم حرکتی میخواید انجام بدید توی اخبار سایتتون قابل مشاهده ست خبرش و بزنید بنده حوصله و وقت چرب زبونی و توجیه شدن توسط کارمنداتونو حرفای صدتا یه غاز ندارم از قیمت ها و این کارای جدیدتون همه چی به صورت شقاق مشخصه
ممنون از اطلاعات توننقل قول:
پس همین ۱ مگ ماهیانه رو تمدید کنم بهتره[emoji106]
تست همین الان: ۱۷ آبان ۹۳ ساعت : 2:15 بامداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کسی اطلاعاتی در مورد این طرح های وب داره؟؟:n04:
این که نوشته برای مشترکین فعلی ، شما مگه مشترکشون هستید ؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
ع آره :n28:اینقدر زوق کردم اینشو متوجه نشدم :n28::n28::n28::n28::n28: ما محکومیم به پارس آنلایننقل قول:
من از قبل پنلش و دارم ولی تاحالا نت نگرفتم از های وب:n30: