یه قسمت مشکل سخت افزاری دارد در اولویت است. در اینده نزدیک.نقل قول:
Printable View
یه قسمت مشکل سخت افزاری دارد در اولویت است. در اینده نزدیک.نقل قول:
یه سوال دیگه همراه اول و ایرانسل قرار نیست تغییر باند بدند منظورم باند 900
خیر فعلا همه خریدها برای 1800 و 2100 برای ایرانسل و 2100 و 2600 برای همراه اول به صورت عمده انجام شده است.نقل قول:
4g رایتل تو اصفهان فعال شده ؟
فعلاخیر. همکاران سفارش zte داده اند در راه است. باید rru نصب شود.نقل قول:
تا آخر سال راه اندازی میشه؟
بله. در 20 مرکز استان نصب و وصل میشود.نقل قول:
تجهیزات کدام شرکت بهتره ایرانسل-رایتل یا همراه اول؟
درود
وضعیت اینترنت منطقه گلستان خیابان فروردین ( اصلی گلستان ) در شهر اهواز بسیار وحشتناک است. دائما روی 2G و بعضا روی 3G و خبری از 4G نیست با اینکه منطقه بالایی هست و پر از دانشگاه و موسسه است.
میتونید وضعیتی از این منطقه اعلام نمایید؟ چون سرعت هم اصلااااا جالب نیست
سلام اقا رضا خوبی با زحمتای من این انتن پارلاق چند ماه پیش h+ شد سرعتش خوبه کی 4جی میشه ؟ lte ثابت همون جایگزین وایمکس هم در این انتن فعال میشه ؟ ممنون
نقل قول:
سلام اقای مهندس خسته نباشید
یک هفته است که 4g تو دورود راه اندازی شده ولی وضعش داغونه و انتن دهیم ضعیف،چرا سایتهای بیشتری رو فعال نمیکنن؟پهنای باندی که اپراتورها اختصاص میدن بصورته شهریه یا سراسری؟امکان داره این پهنای باند تموم بشه و این کندی ها بر اثر اون باشه؟رابطه ی بین فرکانس وبرد و ظرفیت ی سایت چطوریه(یعنی اگه فرکانس کم باشه برد سایت بیشتره؟ظرفیت چه تغییری میکنه)؟ ببخشید اگه سوالات زیاد شدن باتشکر
- - - Updated - - -
نقل قول:
سلام اقای مهندس خسته نباشید
یک هفته است که 4g تو دورود راه اندازی شده ولی وضعش داغونه و انتن دهیم ضعیف،چرا سایتهای بیشتری رو فعال نمیکنن؟پهنای باندی که اپراتورها اختصاص میدن بصورته شهریه یا سراسری؟امکان داره این پهنای باند تموم بشه و این کندی ها بر اثر اون باشه؟رابطه ی بین فرکانس وبرد و ظرفیت ی سایت چطوریه(یعنی اگه فرکانس کم باشه برد سایت بیشتره؟ظرفیت چه تغییری میکنه)؟ ببخشید اگه سوالات زیاد شدن باتشکر
مرسی از راهنمایی های شمانقل قول:
ببخشید میدونید رایتل روی چه فرکانسی الان میخواد 4G و LTE ارایه کند.؟
Sent from my LG-D690 using Tapatalk
دوستان تلگرام چند هفته س با ایرانسل مشکل داره به سختی کانکت میشه با همراه اول پارس آنلاین و مبین نت تست کردم اصلا مشکلی نداره شما هم همچین مشکلی دارید؟
نمی دونم چرا جدیدا تعدادی از دوستان سایت اسپیدتست دات نت رو زیر سوال می برن اما واقعا تستهاش درسته و اگر دانلود منیجر احیانا اون سرعت رو نمیده میتونه به سرور اون فایل برگرده به هر حال این تستها خدمت شمانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: تست همزمان اسپید تست
محتوای مخفی: وضعیت سیگنال و عدد پیک
جناب آرین ممنون میشم چندتا ابهام رو برطرف کنید و البته این سوالات یعضا از روی کنجکاوی و علاقه به فن آوری روز هست. البته اگر کاربران دیگه هم اطلاعات فنی دارن خوشحال میشم جواب بدن.نقل قول:
1- تفاوت اصلی td-lte ثابت با حالت سیار و موبایل چی هست؟
2- فرکانس این استاندارد چیه اگر فرض کنیم 2600 باشه که خیلی جاها تی دی دی موبایل همینه خوب با توجه به نفوذ کم این سگنال این سوال مطرح میشه که چرا ایرانسل می خواد اینقدر هزینه کنه همون fdd-lte رو تقویت می کرد و باند فرکانسی رو بیشتر می کرد بهتر نبود؟
3- الان مودمهایی که روش 2600 تی دی دی نوشته با حالت ثابت هم سازگاره؟
با تشکر
این تصویرها رو هم از یک فیلم کوتاه جدا کردم اگر نکته ای داره بفرمایید.
درباره همین fixed td-lte هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو روزه که هر روز بسنه یک روزه 5گیگ 6تا12 رو انتخاب میکنم
ولی
اصلا از بسته استفاده نمی کنه
زنگ زدم 700 میگه در حال پیگیری هستیم
کلا جرات ندارم بسته بخرم
دوستان نوع گوشی هم در سرعت موثر هست ؟ الان دو گوشی هست یکی z3 compact و یکی دیگه honor 6.
هر ذو کنار هم وصل میشیم به اینترنت.هر دو علامت LTE داریم.و یک فایل رو دانلود می کنیم ولی سرعت روی huawei honor 6 بیشتر هست.چرا ؟؟ سرعت های ارائه شده توسط ایرانسل که سقف نیستن که.هنوز کلی جا داره.
نمیدونم چرا این طوری میشه.
من سرعتم تا به حال از 1 مگابایت بیشتر نرفته در حالی که دوستان تا 3 مگ هم توی IDM گرفتن.
تنظیم DNS خاصصی یا IP خاصی در کانشکن موجود در گوشی ( APN ) میتونه روی سرعت تاثیر داشته باشه ؟ من تنظیمات ایرانسل رو نزدم و خودم دستی یه دونه ساختم.
ممنون.
کیفیت سیگنال خیلی در سرعت 4 جی تاثیر داره با سیگنال -87 نهایت 6 7 مگ سرعت میده با منهای 68 24 مگ و با منهای 63 30 مگنقل قول:
شما سیگنال را در هر دو گوشی چک کن احتمال داره یکی سیگنال بهتری بده کلا در جاهای متفاوت سیگنالها رو مقایسه کن طبیعتا با سیگنال برابر هر دو سرعت مشابه خواهند داد
البته استاندارد اندازه گیری کیفیت نسل 4 rsrq هست که منهای 23 میشه assi اگر به همه اعداد بالا 23 رو اضافه کنی rsrq هم معلوم میشه
سلام دوستان
منظقه ما طبق سایت ایرانسل تحت پوشش LTE هست اما روی آیفون 5s با ios 7 تو منوی cellular فقط گزینه enable 3g وجود داره و گزینه enable lte نیست و گوشی من هم فقط به 3g وصل میشه.
به نظرتون به ورژن ios یا مدل آیفون که A1533 هست مربوط میشه یا اینکه این گزینه enable lte فقط زمانی فعال میشه که در منطقه تحت پوشش باشیم؟ البته تو نت دیدم که این گزینه در هر حالتی باید دیده بشه اما برای من فقط enable 3g هست.
ممنون میشم اگر تجربه ای دارید راهنمایی بفرمایید.
عزیز رو ویندوز چطور میشه این پارامترهارو بدست آورد؟ با مودم وصل میشمنقل قول:
هرکاری میکنم بسته انتخاب نمی شه میگه منتظر پیامک فعال سازی باشین ولی هیچی نمیاد!!
راهنمایی کنید
امروز مثل اینکه سیستم خیلی شلوغه یا موردی داره !! من هم امروز تو جاده چند بار فعال کردم ولی چیزی نشد (شمال غرب کشور )نقل قول:
دوستان میخوام سرویس 10 گیگ 1 روزه شبانه رو فعال کنم
روی گوشی کنار انتن اون علامت H مثبت میاد این الان خوبه یا باید علامت دیگه ای بگیره بهتره ؟
با همین علامت تا چه سرعتی میشه دانلود کرد ؟
سوال اخر اینکه میشه تو بازه ساعت 2 تا 6 کل این 10 گیگ رو دانلود کرد ؟ یعنی سرعت به میزانی خواهد بود که همش مصرف بشه ؟
- - - Updated - - -
دوستان میخوام سرویس 10 گیگ 1 روزه شبانه رو فعال کنم
روی گوشی کنار انتن اون علامت H مثبت میاد این الان خوبه یا باید علامت دیگه ای بگیره بهتره ؟
با همین علامت تا چه سرعتی میشه دانلود کرد ؟
سوال اخر اینکه میشه تو بازه ساعت 2 تا 6 کل این 10 گیگ رو دانلود کرد ؟ یعنی سرعت به میزانی خواهد بود که همش مصرف بشه ؟
برا منم همینطورنقل قول:
دوستان من هر کدی میزنم هر چی میخواد باشه جوابش این میگه : برای فعالسازی پیشنهاد خود یک sms خالی به 4444 ارسال نمایید. !!!
چرا ؟!
- - - Updated - - -
دوستان من هر کدی میزنم هر چی میخواد باشه جوابش این میگه : برای فعالسازی پیشنهاد خود یک sms خالی به 4444 ارسال نمایید. !!!
چرا ؟!
سیستمشون گوزیده اول ستاره 555 مربع رو بزن بعدش بقیه مراحل رو برو
سیستمشون مشکل پیدا کردهنقل قول:
حالا بدبختی اینه که نمی شه پیام خالی فرستاد !!! خخخ
sms خالی رو تو نت سرچ کن بهت میگه چجوری ارسال کنی ( من حال توضیح ندارم :n02:)نقل قول:
همین کد رو که میزنم بازم میگه اس ام اس خالی بده 4444.نقل قول:
به جاش یه نقطه یا ویرگول بزار خالی حساب میکنه.نقل قول:
اس ام اس خالی فرستادم فقط یه جواب براش اومد :
1.بسته ترکییبی ماهیانه 10000 تومان
برای سیم کارت های دیگه که زدم :
یکی 4 گزینه براش اومد.یکی سه گزینه.همش هم مبالغ و چیزهاش متفاوت بود.
فکر کنم طرح های اینترنت رو ترکوندن.
در حالت عادی نمیشه - یا باید یه برنامه جدا ادم بگیره - یا کیبورد گوشیش کیبورد دیفالت اندروید باشه - مثلا در حالت عادی با یه گوشی HTC نمیشه فرستادنقل قول:
چرا میشه !! چطوری میتونی این متن رو اینجوری کش بـــــــــــــدی همون دکمه رو تو کیبرد بزن خالی ارسال میکنه :n02:نقل قول:
من خودم HTC دارم میشه ارسال کرد اینجوری:n26:
کدوم دکمه هست تو کیبورد htc ؟نقل قول:
من از این نرم افزار استفاده می کنم ببینید مودم شما رو می شناسه. برای من هواوی هستنقل قول:
یه اسپیس بزننقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
ربطی به منطقه و پوشش که نداره این تنظیم گوشی هست اما چیزی که هست در تمام گوشیها همینه یعنی شما بالاترین نسلی رو که گوشی ساپورت میکنه نمیتونید بتنهایی انتخاب کنید. آندروید هم همینه. مثلا در گوشیهایی که نسل دو و سه ساپورت میکند شما نمیتونید روی 3g تنها بگذارید اما 2g تنها میشه. بهمین ترتیب در گوشیهایی که ساپورت4g رو دارند شما میتوانید نسل دو و سه را بتنهایی یا باهم انتخاب کنید اما 4g بتنهایی رو نمیشه.البته در آندروید با استفاده از یکسری کد و ورود به منوی مخفی میشه اینکارو انجام داد و 4gتنها رو انتخاب کرد.نقل قول:
در iOS 7 گزینه LTE وجود نداره، باید به iOS 9.1 آپدیت کنید.نقل قول:
A1533 فرکانس LTE ایرانسل (1800) رو ساپورت میکنه ولی فرکانس LTE همراه اول (2600) رو ساپورت نمیکنه.
در ضمن سیمکارت شما نیز می بایست LTE ساپورت (USIM) باشد.
ببخشید ما نمیدونم چرا بعضیها اخیرا اصرار دارند چنین وانمود کنند که سرعت ایرانسل خیلی عالیه! الان شما اسکرین شات های خودتون هم قبول ندارید! دانلود منیجر شما سرعت ۳ مگ در ثانیه و اسپید تست شما بالای 28مگ در ثانیه رو داره نشون میده متوجه نمیشم منظور شما از "درسته" چی هست مگر آنکه جدیدا 3با28برابر شده باشه!خود ایرانسل هم ادعای چنین سرعت های 6و10و30 20مگ مگ رو نداشته که شما دارید! در مراسم افتتاحیه ایرانسل تابستان سال گذشته در هتل هما شیراز سرعتی که نشان دادند سه وخورده ای مگ در ثانیه بود این در شرایطی هست که حداکثر تلاششان رو کرده بودند تا از جنبه تبلیغاتی سرعت بالایی نشان داده شود و قطعا بار دیگری بر اون دکل نبود. شما وقتی صحبت از سرعت 28مگ درثانیه میکنید یعنی که باید در یک دقیقه بتوانید بالای یک نیم گیگابایت دانلود کنید! یعنی یک فیلم سینمایی کامل رو بتوانید در سی ثانیه دانلود کنید!ولا همون۳ مگ دانلود منیجر شما هم خیلی عجیبه من در یکسال گذشته که از ایرانسل استفاده کردم در اکثر نقاط شهرمون شیراز ساعات مختلف تست زدم هم، 3gوهم4g و بالاترین سرعتی که تا حالا تجربه کردم نزدیک یک نیم مگ در ثانیه بوده که یکو نیم پیکش بوده یعنی 1-1/5تغییر میکرد آنهم تنها یک نیمه شب در یکسال چنین چیزی رو در ناحیه مرکزی شهر دیدم وگرنه نود درصد مواقع زیر یک مگ بوده سه چهار ماه اخیر هم که کلا خیلی افت کرده.نقل قول:
دوست عزیز من کاری به سرعت ایرانسل ندارم اما شما اول باید بدونی که سرعتی مه اسپید تست نشون داده به مگابیت هست نه مگابایت! یعنی اون ۲۸ خورده ای رو باید تقسیم به ۸ بکنی که میشه ۴ مگابایت که ایشن هم داره با ۳.۸۱ مگابایت دانلود میکنه یعنی تقریبا مون سرعت هستنقل قول:
البته در اینکه اسپید تست اخیرا سرعتهارو بالا نشون میده شکی نیست اما تو تست این دوستمون ردست هست همه چیز
Sent from my iPad using Tapatalk
در اسکرین شات دانلود منیجر واحد به مگابایت (MB) هست ولی در اسکرین شات اسپید تست واحد به مگابیت (Mb) هست. بنابراین 3MB=28Mbنقل قول:
شدت نفوذ امواج در فرکانس های مختلف مورد استفاده اپراتورهای همراه اول ایرانسل و رایتل در نسل های سوم و چهارم