ها ها همچین گفتی فرجی انگار مساله مرگ و زندگیه بابا مهم نی گور باباشون با ستاره هاشون . :n02:نقل قول:
Printable View
ها ها همچین گفتی فرجی انگار مساله مرگ و زندگیه بابا مهم نی گور باباشون با ستاره هاشون . :n02:نقل قول:
چون شما تراکنش سالیانه دارید خب خیلی سخت تر هست و دیرتر انجام می گیره اما خلاصه بگم حساب کتاب ندارهنقل قول:
ستاره هاشون که الکیه!نقل قول:
من ۵ ستارم درخواست تخلیه دادم
۷ ماهه دارن الکی قول میدن که سرعتو درست میکنن ولی دریغ از یک بایت اضافه شدن
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
ی سوال: الان چند روزی هست بازی انلاین انجام می دم می خوام بدونم ب طوری کلی بازی حجم زیاد می بره؟
نه خیلی من تست نکردم ولی می گن ساعتی حدود 100 مگ دانلود کم میشه اپلود هم فک کنم کمتر باشه.نقل قول:
نقل قول:
ممنونم امیدوارم همینطور باشه
اره اصلا زیاد نیست نگران نباش.کلا بازی ها اگر کل بازی رو اپلود و دانلود می کردن(استریم می کردن) فاجعه بود.ولی تقریبا اون مختصات مکانی رو فقط نیاز دارن.نقل قول:
های وب بالاتر از 16 میبنده ؟ حط من تا 21 کشش داره .
اره فک کنم.اپلود هم تا 2 مگ می کنه.باید به پشتیبانی بگینقل قول:
سلام
ی سوال : می خوام واسه ی ماه فشفشه 4گیگ ی روزه بخرم امکانش هست تو پنل کاربری طوری تنظیم کنم که مجبور نشدم هرروز کدهای فشفشه رو تایید نکنم و ب صورت اتوماتیک شارژ بشه؟
می تونی مثلا 30 تا رو یه جا بخری جدیدن.منتها اگه چندتافشفشه بخری باید فعالش کنی.مگر اینکه گیگ باقیمانده نداشته باشی و فشفشه غیر از هدیه(هدیه رو حساب نمی کنه معمولن) و بعد از اینکه فشفشه خریدی اتوماتیک خودش فشفشه رو اعمال می کنه.ولی اینطوری که می گی نمیشهنقل قول:
پینگ من به لحاظ عددی با 8.8.8.8 و 4.2.2.4 تغییر کرده اما به لحاظ کیفی نه ! همچنان تو بازی عالیه !
با 8.8.8.8 قبلا 75 بود الان 179
با 4.2.2.4 قبلا 175 بود الان 125.
سلام خدمت دوستان گرامی سایتنقل قول:
شما کلا تا الان چقدر از های وب خرید داشتید ؟در بخش گزارش سرویس و پرداخت و سربرگ پرداخت های شما میزنه. ممنونم چک کنید و بعد فهمیده میشه به تعداد هست یا هزینه ای که میکنیم.
من هفته پیش سرویسم تموم شده بود دو روزی گذشته بود تمدید نکرده بود اومدم مبلغ 6هزارتومن خودم رو بستانکار کردم گفتم بقیه اش روهم فردا اضافه میکنم و سرویسم رو تمدید میکنم ساعت 2 و 3 بعدازظهر بود برگشتم خونه دیدم 2بار از های وب به گوشیم زنگ خورده یکبار هم به خونه گوشیم رو خونه جا گذاشته بودم گفتم خدایا اینارو ببین 2روز سرویسم رو تمدید نکردم زودی تماس گرفتن یا برو تمدید کن یا الانِ که نامه ات رو بفرستیم مخابرات جل و پلاست رو جمع کنن :n24::n25::n02: اومدم توی صفحه کاربریم دیدم واااای منی که توی هفت آسمون یک ستاره هم ندارم حالا شدم 7ستاره :n12::n07::n20::n02: سرویسم رو هم تمدید کردم دیدم یه فشفشه هدیه 200گیگ هم بهم داد(منو این همه خوشبختی محاله محاله:n31:) حدس زدم شاید بابت همین موضوع باهام تماس گرفته بودن اما سوالی که واسم هست اینه که چطور متوجه میشن کی بهش ستاره اضافه میشه که سریعا هم تماس گرفته بودن :n13: اما حالا اصل سوالی که دوستان میپرسن که واسه خودم هم قبل از این خیلی پیش اومده بود که بعد از این همه مدت پس کی قرار ستاره هامون یکی بره بالاتر من قسمت مبالغ پرداختی رو چک کردم قبل از پردا خت اون 6هزارتومن مبلغ پرداختی بنده 1.994.000تومن به محض اینکه مجموع پرداختیم به 2.000.000تومن رسیده بود یک ستاره بهم اضافه شد پس با این تفاسیر مبلغ باید به سقف 2.000.000تومن برسه اما احتمالا مدت زمان اشتراک و عضویت کاربر هم در کم و زیاد شدن ستاره ها دخیل باشه اما عامل اصلی پووووووووول هستش پووووووووول:n28::n02:... حالا اگر دوستان این راهنمایی بدردشون خورد و ستاره هاشون بالا رفت 25% حجم ترافیکشون رو هدیه کنن در راه خدا به نیازمندان:n12::n40:
سلام ، دوستان من همین یه هفته پیش سرویس 1ساله های وب گرفتم ، ولی امروز شمارمون تغییر کرده و اینطور که معلومه فیبر نوری شده. با های وب تماس گرفتم گفت اگه فیبر نوری شده باشه از هیچ شرکت خصوصی ای نمیتونید اینترنت بگیرید دیگه و فقط باید از مخابرات بگیرید.
من مشترک پر مصرف های وب ام ماهی 70 گیگ فشفشه میخریدم ، قرار شده هزینه هارو حالا حساب کنن برگردونن ولی راهنمایی کنید یعنی من هیچکاری از دستم بر نمیاد و باید زیر بار حرف زور مخابرات برم که بدون اینکه بپرسن خودشون خط رو فیبر نوری کردن؟؟؟ :n34: با شکایت چی کار به جایی میرسه که برگردم به همون حالت قبل و بتونم از های وب سرویسمو نگه دارم یا نه
+ اگه کار به تخلیه کشید چه سرویسی رو پیشنهاد میکنید ( وایمکس یا وایرلس ) چون adsl فقط میتونم از مخابرات بگیرم که سرویساش خیلی گرون و داغونه .
در ضمن بنده همدان ام
ببخشید هایوب رو کدوم سرویسش اینترنت شبانه رایگان داره ؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
هیچکدوم .نقل قول:
به جاش فشفشه های خوش قیمت داره که جای شبانه رو تا حد زیادی پر می کنه .
درودنقل قول:
من با 2 میلیون پرداختی طی 3 سال 5 ستاره بودم الان یک ساله ماهی 70 گیگ خریدم که مجموع 2.520 شد که 6 ستاره شدم ،شما چند سال عضو های وب هستین که با 2 میلیون هفت ستاره شدین ؟
سلام دوست گرامی من از مهر ماه 1391 یعنی 5سالنقل قول:
دوستان ی سوال الان snr رو 15 هست اما خط روی 6مگ می ره یهو می ره روی 6 و 6.50 واقعا باوجود نویز این همه اختلاف هس؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام هم شهری :n18: متاسفانه فیبرنوری در انحصار مخابرات هستش و بعید میدونم با شکایت و اعتراض و از این کارها به نتیجه ای برسید معنی انحصار یعنی همین زور اجبار و وادار کردن مردم بدون مهم بودن رضایت و خواسته هاشون، مخابرات با این روش مشتری های ISPهای دیگه رو میدزده من نزدیک 10سال از اینرتنت ADSLاستفاده میکنم توی این مدت فقط یکماه یکماه تونستم مخابرات رو تحمل کنم اون هم زمانی بود که اگه یادتون باشه مخابرات تا 3ماه بخاطر اختلافاتی که پیش اومده بود اجازه رانژه به دیگر شرکت هارو نمیداد توی یکماه طوری نقره داغم کرد و تجربه بدی واسم رقم زد که باور کنید بعد از یکماه جمع آوری کردم و رفتم یه مودم دیال آپ خریدم تا اون دوماه تموم شد یعنی تا این قدر وضعشون خراب بخصوص بخصوص حجم دزدی هاشون وحشتناک بود الان هم با این اوضاع پیش اومده چاره ای ندارید بجز خود مخابرات اما پیشنهاد بنده به شما اگر واستون مقدور بود اینه یه مودم روتر سیمکارت خور بگیرید من خیلی جستجو کردم در حال حاضر 2تا از بهترین مدل ها یکی هوآوی B315s-22 4G هستش که در سری جدید دوتا آنتن تقویت کننده هم بهش اضافه شده و همه سیمکارت ها بهش میخوره و مدل دیگه TP-LINK Archer MR200 Dual-Band Wireless AC750 4G/3G دو باند 2.4Ghz و 5Ghz داره مشخصات و بررسی هاشون رو هم میتونید جستجو کنید اما قیمت شون یک مقدار بالاست در حدود 400هزار تومن اما خریدارهاشون بسیار راضی بودن با آنتن دهی قوی و امکانات مناسب الان همراه اول روی تموم بسته هاش از ساعت 3ص تا9ص ترافیک رایگان گذاشته طرف میگفت من توی این محدوده 60گیگ دانلود کردم و از همه مهمتر بین 3اپراتور حق انتخاب دارید و دستتون باز هستش اگر یه زمانی بخوام از های وب برم قطعا یکی از گزینه هام همین هست که بهتون گفتمنقل قول:
سلام :)
خیلی ممنون بابت راهنمایی ، ولی من گفتم که خیلی حجم مصرفیم زیاد بوده و بسته های همراه اول یا ایرانسل اصلا" کفاف کار من رو نمیده. حالا شاید بتونم مثلا" به جای 70 گیگ ماهی 40 گیگ استفاده کنم ( چون شبانه رایگان هم دارن بعضی سرویس ها ) ولی 4 نفر به مودم وصل ان تو خونه
متاسفانه منطقه ی ما (اعتمادیه ) ایرانسل 2g عه هنوز !!! همراه اول ام از دیروز مشکل پیدا کرده همش قطع و وصل میشه و از 2g تا 4g همش در حال جابجایی عه !!
فکر کنم یا باید از مخابرات سرویس باید بگیرم یا وایمکس مبین نت چون td -lte مبین نت هم تو همدان نیست.
درستِ بسته های روزانه شون حجم های محدودی دارند من این مورد رو برای استفاده شخصی یک نفر اون هم با صرفه جویی و ریاضت در نظر گرفته بودم:n01: چون توی خونه تنها من از اینترنت ثابت استفاده میکنم یه سرویس حجم معمولی بر میدارم واسه وب گردی و کارهای روزمره دانلودهای حجم بالا رو هم با شبانه های سیمکارت های ایرانسل و همراه اول انجام میدم اینطوری واقعا دستتون خیلی بسته ست حتی از ISPهای دیگه هم نمیتونید انتخابی داشته باشید واقعا جای تاسف داره با این وضعیت جای نگرانی هست اگه روزی بخوان همه محله هارو به فیبر نوری تغییر بدن پس تکلیف کاربرها چی میشه این هم میشه قضیه فرغون خودرو و سایپا لگن انحصاری:n21: که مردم رو حتی به بهای جان و خونشون مجبور به خرید لگن ها و فرغون های بی کیفیت و آشغال شون اون هم چندین برابر قیمت اصلیش میکنننقل قول:
اینستگرم بدون وی پی ان باز نمیشه ؟ یه اختلال از سمت زیرساخت بود سر اتک به سروراشون نمی دونم به اون ربط داره یانه ....
میخوام بدونم من تنهام الان سر این مشکل یا نه ؟
من الان چک کردم مشکلی نبود بدون وی پی ان البته در محیط ویندوزنقل قول:
فشفشه 100 گیگ یه روزه نیاز دارم واسه هفته بعد چون چند تا بازی داره میاد ...
اگر کسی داره لطفا بیاد P.V
الان ی مشکلی برای خط دوستم پیش اومده که وقتی با تلفن خونه صحبت می کنن چراغ مودم قرمز و نت قطع می شه مشکل از کجاس
من به فاصله یه هفته از 4 ستاره پریدم رو 5 ستاره xD
50 گیگ 5 روزه گرفتم .
----------------------------------
زنگ زدم گفتم خطمو بزارن رو 24 مگ اما تا 21مگ بیشتر نمیکشه مودمم اجازه نمیده snr بیاد زیر 6 .
شرکت داده گستر عصر نوین (های وب) امروز پراونه اپراتور مجازی نوع اول تلفن همراه (MVNO) را دریافت کرد.
سلام، دوستان این وضعیت خط من هست فکر نمیکنم نویز خاصی داشته باشه چند روز پیش زنگ زدم از مخابرات اومدن سر سیما رو عوض کردن snr از ۷ رسیده به این مقداری که میبینید.
اما تست سرعت رو که میبینید افتضاحه، زنگ زدم گفتن خطمو رو ۸ مگ بستن، بنظرتون بیشتر نمیکشه؟! این که به چهارم نرسیده! پینگم از 8.8.8.8 روزا حدود ۹۰ هست شبا میرسه به ۲۰۰!!
در ضمن چند روز پیشم نت قطع شده بود زنگ زدم گفتن dns دستی وارد کن که درست شد اما ازون موقع دیگه ۹۰ درصد مواقع اینستاگرام فیلتره!
شما با دانلود منیجر یه فایل دانلود کن ببین چقدر سرعت میگیری . الان کمبود پهنای باند داره شرکتتون از تست مشخصهنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
ممنون از جوابتون. سرعت دانلود از ----------- الان تست کردم حدود ۵۰۰ هست اما خیلی نوسان داره تا ۳۰۰ هم میاد.نقل قول:
بچه ها من قندشکن وقتی رو های وب وصل میکنم همه سایت ها وصل میشه به جز اون مهم ها مثله یوتیوب ، فیس بوک ...یعنی از سمته های وب این مجدودیت اعمال شده که به هیچ روشی نشه یه تعداد سایت رو باز کرد ؟
با گوشی چی ؟!نقل قول:
با گوشی تست نزدم، موندم خدایی دلیلش چی میتونه باشهنقل قول:
اول باید با گوشی تست کنینقل قول:
اون همه زنگ بزن شکایت کنو فلان
اخرسر های وب تو سایتش مرکز مارو فروششو متوقف کرد بخاطر کمبود پهنا
از اول اینکارو باید میکرد وقتی کسی سرعت بالاتر از 400 کیلوبایت نمیتونست بگیره
نقل قول:
مگه بیشتر از 16 مگ هم میبندن اگه خط بکشه ؟
الان خط من ینی تا 24 مگ جواب میده ؟
بله خطتون تا 21 مگ کشش داره میتونید بگید ببنده (21 مگ میگم چون ممکنه گاهی اوقات تو شب و روز همینطور بارندگی اینا کیفیت یخورده پاین بالا بشه اگ تا مکس ببندن ممکنه قطعی پیدا کنید)نقل قول:
هم از اینستا بگید میبندن هم تلفنی هم انلاین
اینا بکنار
تنها چیزی که مهمه اینه مرکزتون پهنای باند 24 مگ رو بهتون بتونه بده
الان ریتتون رو 16 هست بهتون 16 مگ کامل رو میده؟
اگ میده بگید بالاتر ببنده اگ نه که بیخیالش شید چون مرکزتون پهنا نداره 21 مگ هم ببنده سرعتتون هیج تفاوتی نمیکنه
مرکز ما خط رو بالاتر میبست اما کمبود پهنا داشت سرعتمون هیچوقت بیشتر از 4 مگ نمیشد
زنگ زدم گفت فقط رو 24 مگ میشه بست ، ما بینش نمیشه مثلا 21 ، بعد گفتم ببیند ببینم چطوری میشه گفتش snr افت کرد نویز میگیری اورد رو همون 16 مگ ، حالا نظر خودم این بود از این فشفه های 100 گیگ روز افتاد دستم بگم ببندن روی 24 مگ یه روز ببینم چطو میشه :n02:نقل قول:
با سلام
دوستان من از نت مخابرات استفاده می کنم می خوام تغییرش بدم نظرتون در مورد اینترنت های وب چیه ؟
می خوام این سرویس رو خریداری کنم
ممنون