چه قدر طول می کشه راه اندازی کنن؟نقل قول:
Printable View
چه قدر طول می کشه راه اندازی کنن؟نقل قول:
1 یا 2روزه وصل میشه اگر هم صبح ساعت 8یا 9ثبت نام کنی ممکنه تا ظهر وصل بشهنقل قول:
چرا بابا زدم کانکت شد ولی بعد از 3 ساعت مودم رو خاموش روشن کردم بعد از اون دیگه وصل نمیشه. هر چی میزنم ای پی نمیگیره .یعنی فهمیدن و قفلش کردن ؟نقل قول:
کی تمدید کردی؟شبانه داره؟نقل قول:
سرعتت چه قدره؟؟؟؟نقل قول:
اول مهر ، بله داره !نقل قول:
همون قدری که باید باشه ! 1.2 مگ بر ثانیه دانلود !نقل قول:
10روز پیش 10مگ-1ماهه از لیست سرویس های پارتاک حذف شد یکی اومد گفت شبانه حذف شده!نقل قول:
بچه ها شماها نرم افزاری سراغ دارید که حجم باقیمانده رو نشون بده ؟ مثلا رو pc نصبش کنیم و توش بزنیم ماهی 2 گیگ ترافیکمونه بعد هر چقدر استفاده کردیم باقیمونده این 2 گیگ رو نشون بده ؟ میخام این بار حرفه ای حجم خوری مخابرات رو کنترل کنم .اگه کسی نرم افزاری در این زمینه میشناسه بهم بگه
امروز باز نامحدود 512 رو تمدید کردم، 56 تومن. همه سرویس هایی که قبلا بود سر جاشونه. همینطور دانلود شبانه شون. خبری هم از سرویس جدید نبود.
شب هم همینقدره؟؟؟؟نقل قول:
شانس شماست که اکسین هنوز نامحدود تمدید می کنه ضحی و مارمالاد انجام نمیدن ! خوش به حالت :n28::n27:نقل قول:
مخابرات 4 تا نمایندگی داره ممکنه فرق بکنه سرعت دانلود در ساعات شبانه ! نا الان که محدود نشدم در آینده رو نمیدونم ! :23: البته قبلا چند سال کاربر ضحی بودم شبانش اصلا محدودیت نداشت اما جدیدا این فرشاد ستاد شایعه پراکنی :n02::n02: میگه سرویس 10 مگ رو روی 5 مگ میبندن و فرقی ندارن ! I DON.T KNOW ...:n15:نقل قول:
من کی گفتم 10مگ با 5مگ فرقی نداره ؟من که اصلا تا حالا 10مگ نداشتم saminem و mehdi244 گفتن 10مگ با 5مگ یکیه سرعتشنقل قول:
بعدش گفتن 10مگ یک ماهه حذف شده بعدش یه نفر دیگه اومد گفت شبانه حذف شده
شوخی می کنم بابا ! :n02: ا این خبری که یکی از کاربرا گذاشت ماه بعد نامحدود حجمی ( اصلا آدم خندش میگیره ، البته باید گریه کرد با این منطق :37: ) میاد صحت داره ! ؟؟؟ :n13:نقل قول:
خود پشتیبانی و کلا نمایندگی ها خبر ندارن فردا مخابرات میخواد چیکار کنهنقل قول:
کدوم شهر کدوم نمایندگی بگید ماهم تمدید کنیمنقل قول:
من 10 مگ داشتم سرعتش با 5 مگ یکی بود هر دو یکیننقل قول:
یعنی سرعت دانلود شبانه حدود 650 هست؟!!!!!نقل قول:
مال من که این طور نیست و کامل هست بقیه رو هم نمیدونم والله ولی ندیدم تا حالا کسی گفته باشه مخابرات محدود می کنه ! ...:n15:بخوابیم ... :n16:نقل قول:
یعنی از 5 مگ هم بیشترهنقل قول:
شما که 5 مگ داری دیگه؟
من 10 مگ دارم شب و روز سرعت دانلود 1.2 مگ در ثانیه هستنقل قول:
دان استریمو رو چند میبندن؟نقل قول:
5مگ اینه ولی هیچکی تست از 10مگ نمیزاره حالا دلیلش چیه نمیدونم!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دان استریم 10مگو رو چند میبندن؟
دوستانی که از ضحی و ماناماد 10مگ دارید لطفا عدد دان استریمتون رو بهم بگید میخوام ببینم رو چند میبندن
نقل قول:
:n08::n08::n08:
مثل اینکه استریم های خط تلفن هردومونو یه نفر تنظیم کرده
اگه 10مگ بگیرم بیشتر میبندن واسم ؟مثلا بزارن رو 12مگ که 10مگو کامل بگیرم؟؟؟؟
اینجور که 200کیلوبایت کمتر از 10مگ میده
حسابشو بکش هر 2مگ دان استریم(هر 2048کیلوبیت) 215کیلوبایته
3g همره اول
سرعت صفحه باز کردن هم خیلی عالیه تا حالا هیچکدوم از شرکتایی که اینترنت داشتم اینقدر سریع صفحه باز نمیکردن , سرعت دانلود هم که دیگه مشخصه
فرشاد این مال خودته ؟ حجمش نسبت به 1 مگ و 2 مگ زودتر تموم نمیشه ؟ میگن هر چی سرعت بالاتر باشه زودتر خالی میکنهنقل قول:
عکس ار تعرفه قرار میدم باز میگی 5 مگ داری ؟ :n02: 10 مگ دارم سرعت شب رو روز 1.2 مگ بر ثانیه هست ! تک کانکشن هم تقریبا تا 900 کیلوبایت میده ! محدود هم نشدم تا حالا و حدود 310 گیگ مصرف کردم ! تعرفه 5 مگ هم باید 650 باشه و شب و روز همونه و فرق نداره !نقل قول:
آخر ماه تخلیه می کنم میرم آسیاشت دوستان دیگه تحمل نت قطره ای و جیره بندی شده سخته .. :n23:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لینک سرور داخلی و خارجی اصلا فرق نداره و یک سرعته ! تورنت هم همین مقدار هست یه 60-70 کیلو بایت شاید کمتر ...
نمیدونم چرا پینگ 4.2.2.4 فقط تایم اوت میزنه واسم !
پینگم پایینه ولی پینگ 4.2.2.4 فقط تایم اوت میزنه
مگه محدود هم می کنن؟نقل قول:
دان استریمتو رو چند بستن؟نقل قول:
من که سرعت تک کانکشنم عالیه ولی تورنت سرعتش افتضاحه
بله حجم خوری وحشتناکه ماهی 8گیگ فقط برا وبگردی با 5مگنقل قول:
2مگ که داشتم ماهی 4.5 یا 5گیگ مصرف میشد
بنظرتون snr خوبه؟
میاد رو 1ولی لینک نمیپره:n13:
خود نت محدود و حجمی هست نه این که شرکت محدود میکنه :n18:نقل قول:
همون 10 مگ بستن ! 10240 ! تورنت تک کانکشن نیست و برای من 1.1 مگا سرعت میده و مشکلی نداره ! تک کانکشن هم مشکلی نداره و تقریبا کامله !نقل قول:
10مگ بالاتر نمیبندن؟مثلا رو 12مگ؟الان من با این دان استریم اگر 10مگ بگیرم تقریبا 150-200کیلوبایت کمتر از 10مگ میده باید حداقل رو 12مگ بسته بشه که 10مگو کامل بدهنقل قول: