سلام دوستان من یگانم افتاده آجا آج رسته بهداشت و درمان
کسی می دونه کجاست آجا آج ؟
بعد رسته بهداشت و درمان زده کجای ستاد می شه یعنی بیمارستانش یا درمانگاهش کجاست ؟
روزی که باید خودمون رو معرفی کنیم باید کدام قسمت بریم چه ساعتی باید بریم ؟
Printable View
سلام دوستان من یگانم افتاده آجا آج رسته بهداشت و درمان
کسی می دونه کجاست آجا آج ؟
بعد رسته بهداشت و درمان زده کجای ستاد می شه یعنی بیمارستانش یا درمانگاهش کجاست ؟
روزی که باید خودمون رو معرفی کنیم باید کدام قسمت بریم چه ساعتی باید بریم ؟
آقا همه منتظریم :n15:نقل قول:
زیادم بی ارتباط نیست...
دوستان میخواستم بگم به این گروه حتما بیاین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و خاطراتی هم دارین میتونید بیان کنید.
سلام يه سوال داشتم
ايا ميشه تو مهلت يك ساله بعد از فراغت تحصيل براي معافيت پزشكي درخواست داد
اگر ميشه ايا بايد دفترچه را پست كنم و برگه سبز داشته باشم
و اگر درخواست معافيت پزشكي دادم و مهر دانشگاه پذيرفته شدم مشكلي پيش نمياد ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
بله - اتفاقا درخواست معافیت پزشکی فقط بعد از اتمام تحصیل قابل انجام هست و در حین تحصیل مجاز به درخواست آن نیستید
خیر نیازی به برگه سبز نیست و شما میرید مدارک رو به پلیس 10+ میبرید و فرم های مربوطه رو پر میکنید و اونا هم درخواستتون رو ثبت میکنید و فکر کنم از طریق پست بعد از درخواست براتون نامه ای میاد که تاریخ مراجعه به مراکز پزشکی و شوراها و کمسیون پزشکی در اون ذکر شده.
خیر مشکلی پیش نمیاد چون درخواست پزشکی رو قبل از قبولی دادید بررسی میشه و اگر شرایط معافیت رو داشته باشید که معاف شده و اگر نه بعد از اتمام تحصیل باید به خدمت برید
یا علی
دوستم 19 همین ماه احتمال زیاد اعزام ولی هنوز معلوم نیست کجا بیفته و پدرش هم ارتشی..خواستم ببینم آیا راهی داره 2 ماه این رو به تعویق بندازه یا نه؟
باید زود تر اقدام میکرد اما حالا به پلیس + 10 مراجعه کنید بگید مشکل خانوادگی و شخصی دارم شاید با تمدید موافقت کردند ..نقل قول:
بچه ها تاریخ معرفیم رو زدن دهم ولی ساعتشو نزدن کی باید برم برای معرفی ؟؟ 6/5، 7 یا مهم نیستش ؟ ( فرماندهی مهندسی ساختمان رسته اداری پرسنلی ):n16:
نقل قول:
منم اونجا افتادم. تا اونجایی که من پرسیدم خیابان شریعتی-چها راه قصر میشه .
سعی کن اول وقت اداری اونجا باشی تا اگه یه موقع فرستادنت جایی یا لازم بود کاری انجام بدی، بتونی به موقع قبل از پایان وقت اداری انجام بدینقل قول:
من خودم برا تمدید اقدام کردم ولی قبول نکردن.19 همین ماه هم اعزامم.چون به احتمال 99 درصد کد خورده،تنها راهش مدرک پزشکی هست.(البته اگه مثل بنده دانشجو انصرافی باشه میتونه دوباره به دانشگاه برگرده تا ثبت نام کنه و معافیت تحصیلی بگیره)نقل قول:
اعزام من افتاده ارتش اگه بتونم تمدید کنم،بعد تموم شدن تمدید باید تو همون جاییکه قبلا کد خورده بودم برم اموزشی یا میشه با ارسال مدرک به یه اشنا بیفتم سپاه؟
یه نصیحت میکنم ...نقل قول:
تمدید نکن ... ( نا سلامتی مثل ما دیپلمه میخوای بری اموزشی ها... )
روز نوزدهم که روز اعرامت هست دقیقا اول ماه رمضونه و رژه و فعالیت های سنگین به کل تعطیل... مگر اینکه بعد از افطار بخوان یه حالی بهتون بدن :دی که اونم زیاد اذیت نمیکنن.
یه ماه از آموزشیتون این طور میره و انگار یه ماه آموزشی سخت دارید. نه دو ماه
عزیز جان برادر افتادم عجب شیر اموزشی رو!!میدونی که سر درش چی نوشتن!!:n02::n02: ... بیا ادم برونقل قول:
افتادی عجب شیر نیفتادی که قطب جنوب ، به نظر من نه 2 ماه حتی 1 روز هم ارزش نداره عقب بیفته ، این حرف رو الان نمیفهمی آخر خدمت که نگاه میکنی میگی کاش زودتر رفته بودم تموم شده بود میفهمینقل قول:
عزیز من کاری ندارم ... ولی اگر بخوای رو این حرفا که میگن سر در 05 خروس کشیدن که داره تخم میزاره و سر در عجب شیر اینو نوشتن و 01 پلی استیشن 3 داره برای بازی...نقل قول:
حساب باز کنی نمیتونی آموزشی رو درست طی کنی ها ...
به مضمون این بیت توجه کن : آدمی پیر چو شد حرص جوان میگردد .... خواب در وقت سحر گاه گران میگردد .
خدا میدونه یه گروهان زیر دیپلم روبروی گروهان ما بود هر روز به بهونه های مختلف تنبیه میشدن علی الخصوص نصفه شب و خواب ناز ... در ضمن فردا صبحش هم ساعت 4.30 بیدار باش بود ... گاها پیش میومد که شب حتی خود ما نتونیم بیشتر از 4 ساعت بخوابیم اما کمتر چرا...
به هر صورت 2 ماه هست و آدم باید تحمل کنه .... یه مدت هم که تنبیهتون کردن دیگه عادت میکنید به تنبیه :دی براتون عادی میشه :دی
توی تقسیم افتادم ستاد مشترک ( آجا آج) . دهم صبح خودمو باید برسونم اونجا. اولا گوشی میتونم ببرم با خودم ؟ دوما آسایشگاه امکاناتی داره و پتو اینا ببریم یا باز مثل آموزشی میدن ؟ برای کارشناسی ارشد (ستوان دوم رسته اداری )چه وظایفی محول میشه بیگاری داره ؟ هر روز از چه ساعتی اجازه خروج داریم؟ ورود و خروج با لباس شخصی مجازه ؟ از دوستان عزیز با تجربه هر کی میدونه راهنمایی کنه .
سوال بعدیم اینه که اگه بخوام به شهر خودم انتقالی بگیرم کار سختیه ؟ از کی میشه اقدام کرد ؟ و روند کار چطوریه و چه قد زمان میخواد؟
تشکر فراوان:n01::n01::n13:
یکی از بهترین جاها افتادی البته امکان تقسیم توی یگان های دیگه رو هم داره و ممکنه اونجا نمونیدنقل قول:
گوشی نمیتونید ببرید ، دنبال دردسر نباشید
آسایشگاه معمولا اکثر یگان های ارتش دارن ، یکسری لوازم هم دوباره بهتون میدن خودشون
شما رسته ات اداری پرسنلی خورده همون کار اداری بهتون میدن ، ساعت 2 هم تایم اداری تموم بشه میتونید برید
با لباس شخصی از ساعت 4 به بعد مجازه و معمولا اونایی که تو آسایشگاه هستن این اختیار رو دارن ، شما رو 2 ول کنن قید لباس شخصی رو میزنی زودتر بری بیرون
انتقالی گرفتن هم باید یه مدت ازش بگذره یا اینکه باید آشنای خیلی قدری داشته باشی معمولا سرتیپ 2 به بالا پایین تر جواب نمیده
یا اینکه میتونی یه جایگزین پیدا کنی که هم پایه خودت باشه و شرایطش یکسان باشه با هم جاتون رو عوض کنین
سلام
امروز لشکر 92 زرهی ارتش اهواز کسری صادر می کرد
کسری چی؟؟نقل قول:
کسری تحصیلی رو کسی ازش خبر نداره؟؟
نقل قول:
آقا دمت گرم بگو ببینیم باید ساعت چند ان جا باشیم و کدوم قسمت باید بریم . با مترو بخوام بیام باید برم مصلی ؟
راستی موی سر تو یگان چند می تونه باشه ؟
یه سوال دیگه این نوار قرمز رو از شلوارمون بکنیم یا نه ؟
آقا ساعت چند آنجا یاید باشیم ؟ بعدش کدام قسمت باید بریم ؟ آنجا که 100 تا در داره .نقل قول:
شما باید صبح اونجا باشید ، دیرتر از ساعت 7 نریدنقل قول:
خودتون رو به دژبانی معرفی کنید اونها راهنمایی تون میکنن ، مترو رو دقیق نمیدونم کدوم ایستگاه میشه ولی مطمئن هستم با مترو میشه رفت
موی سر افسرها معمولا 16-20 باید باشه
نوار قرمز رو هم باید جدا کنید ، خودشون میگن نوار سبز یا خاکی رنگ بزنید
سلام. یک سوال فوری داشتم. لطفا دوستان راهنمایی کنند.
من تو برگه تقسیم برام نوشته : به گروه 402 جنگال شهید سرتیپ رضا ولیخانی نزاجا-آج آدرس : تهران لویزان
1)کسی میدونه دقیقا کجا باید برم؟ آدرس دقیق و سر راست
2) اگه فردا لباس چهارجیب با درجه ستوانی تنم کنم ایرادی نداره؟ (چون لباس آموزشیم بخاطر خیزهای کوتاه و بلند به فنا رفته...پاره پوره شده وحشتناک...)
پیشاپیش ممنون.
با سلام
می خواستم ببینم تازگیا توی این یکی دو هفته قبل کسی دفترچه پست کرده؟ اگه پست کرده اعزامش چه تاریخی بوده؟
می خوام دفترچه پست کنم می خوام ببینم شهریور میفتم یا آبان
این پستت رو خوندم مخم داغ کرد نمیدونم تا الان محیط ارتش دیدی یا نه من تا قبل از خدمت عاشق ارتش بودم ولی الان که واردش شدم فقط واسه تموم شدنش دارم ثانیه هارو میشمارم میدونم باید به صلیقه ها احترام گذاشت ولی نمیدونم واقعا چی بگم .. ایشالله به سپهبدی برسی ..نقل قول:
نقل قول:
عزیزشما گه دفترچه رو بفرستی 99 درصد شهریور هستی اگه میخوای بیوفتی ابان از 15مرداد به بعد اقدام کن
اگر مدرکت دیپلم و زیر دیپلم هست العان بفرستی 18 مرداد اعزامی
دوستان کسی در مورد سپاه انصار اطلاعاتی داره؟
می خوام پذیرش بگیرم جای خوبی هست (جماران .میدان حر وحرم امام)
و شرایط اموزشی برای متاهل لیسانسه فرق داره یا نه؟
ممنون
سلام دوستان
حقیقتش من این فروم رو کاملا تصادفی پیدا کردم.
من دو ماه آموزشم تموم شدش. فردا 92.4.10 باید خودم رو به " قرارگاه فرماندهی نزاجا- دایره عملیات- آج ، رسته: اداری پرسنلی با کد اداری " معرفی کنم.
هیچ نظری در مورد اینجا ندارم. اینکه کجاست. چه جوری مشه رفت چه باید کرد. لباس په جوریه. آیا موبایل میشه همراه داشت. ممنون میشم دوستان من رو راهنمایی کنند. و خیلی سوالای دیگه
سلام دوستان
حقیقتش من این فروم رو کاملا تصادفی پیدا کردم.
من دو ماه آموزشم تموم شدش. فردا 92.4.10 باید خودم رو به " قرارگاه فرماندهی نزاجا- دایره عملیات- آج ، رسته: اداری پرسنلی با کد اداری " معرفی کنم.
هیچ نظری در مورد اینجا ندارم. اینکه کجاست. چه جوری مشه رفت چه باید کرد. لباس په جوریه. آیا موبایل میشه همراه داشت. ممنون میشم دوستان من رو راهنمایی کنند.
دقیقاً دو سال پیش من ، منم 10 تیر 90 باید خودم رو معرفی می کردم !نقل قول:
شما افتادی ستاد نیرو ، محل پادگان هم توی اتوبان ارتش - بلوار نیروی زمینی هست
رسته پرسنلی خوردی یعنی کار اداری انجام میدی
جای خیلی خوبی هست ، حساب و کتاب درستی داره ، پوردستان میاد و میره اونجا
همون لباس پلنگی کویری که دارین رو میپوشین ، رسته و آرم و علائم و درجه رو هم بهتره قبل از رفتن نصب کنین
زیردیپلم ها اعزامشون 18 هر ماه و دیپلم (کسانیکه دارای مدارک پیش دانشگاهی هستندو یا دانشجوی اخراجی یا انصرافی میباشند)19 ماههای زوچنقل قول:
آقا من لیسانس دارم . میخوام بدونم اعزام چطوریه ؟ اوایل مرداد دفترچه بگیرم خوبه ؟؟
از من به شما نصیحت با لیسانس سربازی نیاید . من اومدم مثل سگ پشیمونم
با توجه به کمبود نیرو ...نقل قول:
اولین فرصت اعزام شما اعزام میشید.
لیسانس ها اول برج های زوج اعزام میشن.
یعنی شما اواخر مرداد دفترچه پست کنی احتمالا آبان اعزام بشی. اوایل مرداد پست کنی احتمالا شهریور اعزام شی.
اگه میخوای شهریور اعزام شی فرقی نمیکنه اما اگه میخوای اعزامت بیفته آبان صر کن اواخر مرداد ماه بفرست.موفق باشینقل قول:
سلام. یک سوال فوری داشتم. لطفا دوستان راهنمایی کنند.
من تو برگه تقسیم برام نوشته : به گروه 402 جنگال شهید سرتیپ رضا ولیخانی نزاجا-آج آدرس : تهران لویزان
1)کسی میدونه دقیقا کجا باید برم؟ آدرس دقیق و سر راست .با مترو میشه رفت؟ این پادگان کجای لویزانه؟
2) اگه فردا لباس چهارجیب با درجه ستوانی تنم کنم ایرادی نداره؟ (چون لباس آموزشیم بخاطر خیزهای کوتاه و بلند به فنا رفته...پاره پوره شده وحشتناک...)
دوستان اگه میدونید جواب بدید چون دارم از شهرستان حرکت می کنم به سمت تهران.
پیشاپیش ممنون
اخه برادر من چه کاری که ملتو میترسونی!!!نقل قول:
اگه طرف دیپلم بود چی میگفتی بهش!!
اگر تو هم با مدرک لیسانس IT و کلی مدرک CISCO و .... میوفتادی پلیس آگاهی هفتم و دهنت سرویس می شد اونوقت میفهمی با لیسانس رفتن یا نرفتن چقدر فرق داره . طرف با مدرک دکتری و ارشد داره کیف و حال می کنه تو سربازینقل قول:
تکذیب میشه اطلاعات غلط نده عزیز ....نقل قول:
من خودم با دیپلم ماه فرد اعزام شدم و هیچ ربطی نداره