اره فکر کنم برداشتنش دیگهنقل قول:
Printable View
اره فکر کنم برداشتنش دیگهنقل قول:
صفحه جشنواره خیلی وقت است که غیر فعال است ولی سرویسهای جشنواره در صفحه سرویسها وجود دارند: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بهتر است از سایر نمایندگان هم بپرسید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان فکر کنم اخرین نفری که سرویس چشنواره صبانت گرفت من بودم به زور تونستم این سرویس رو امروز بگیرم و بهم گفتن امروز غیرفعال شده منم با کلی ترفند تونستم سرویس 60 گیگ 12 ماهه رو بگیرم البته برام 16000 تومن بیشتر اب خورد که حوصله چونه زدن نداشتم 16000 تومن به زور مجبورم کردن هزینه نصب و راه اندازی بدم +5 تومن هزینه رانژه خطم در کل گرفتم دیگه ببنیم صبا چه گلی به سرمون میزنه پارس کیفت خیلی خیلی عالی داشت ولی خوب یکمی سر دانلود کردن اذیت میشدم 10 گیگ حجمم به خاطر دانلود شبانه میرفت
مجموعا 87 تومن برای من اب خورد
سلام دوستان برنامه ی رایگانی نیست برای افزایش سرعت دانلود از ساعت 1 شب به بعد چون سرعت میاد پایین؟
این سرویس همچنان در صفحه سرویسهای صبانت وجود دارد، احتمالا نماینده شما غیر فعال شدن سرویس را برای این گفته که شما سراغ نماینده دیگری نروید و بتواند 16000 پول اضافی از شما بگیرد. اگر حوصله داشتید میتوانید از آن نمایندگی در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کنید تا پولتان را برگردانند.نقل قول:
کلیه سرویس های 12 مگ جشنواره از دسترس خارج شدند مگر انکه لینک هر کدام را قبلا ذخیره کرده باشید.
بنده واقعا نمیدونم چطور بهتر میشه مشتری رو گول زد دیگه. در سایت اعلام شده اگر حجم خریداری شده بالاتر از 30 گیگ باشد هر گیگ 1500 تومان محاسبه می شود. بعد در ورود مشترکین اعلام شده که بسته 30 گیگ 60 هزار تومان!
در سایت اصلی هم فقط به ذکر کلمه پلکانی بسنده شده.. حداقل مثالی نمونه ای.. چرا کاربر رو اذیت میکنید.
امروز که مودم ایپی جدید گرفت رنجش 5.75 بود ! تا حالا همچین ایپی از صبانت ندیده بودم
از شرکت صبانت به سامانه 195 شکایت کردم.نقل قول:
با لینک که سرویس را نمیشود خرید، فقط شماره تلفنتان را به یک نمایندگی می دهند که با شما تماس بگیرد و بعد از پرداخت پول سرویس را ثبت کند که اگر سرویس را کلا برداشته باشند نماینده کاری نمیتواند بکند.نقل قول:
در مورد حجم هم فقط گیگهای 31 به بعد را از 1500 تومان حساب میکنند و30 گیگ اول را به صورت پلکانی با نرخهای بالاتر حساب میکنند.
تنها 60 گیگ سرویسش حذف شده همینطور سرویس های بالاتر از 4 مگ هم حذف شدهنقل قول:
خیلی وقت هست این رنج ایپی هست بهترین ایپی ایپی هست که با 188 و 89 شروع میشنهنقل قول:
رو اینا فیس ب وک بازن
ip من با 188 شروع میشه. ولی فیس ب و ک باز نیست.نقل قول:
بیشتر اوقات بازهنقل قول:
من هم روی 188 هستم ولی الان هم برای من باز نیست
ویکی پدیا هم مشکل داره :n35:
به ایپی مربوط نیست به سیستم خودشون ربط دارهنقل قول:
بعضی وقتا با همه ایپی ها برای من بازه ولی بعضی وقتا با هیچ ایپی باز نیست
برای من تا حالا فقط روی188 و 89.36 باز بوده خیر این مشکل به سیستم های اونها مربوط نیستنقل قول:
اینترنت رو زیرساخت روش فیلتر میندازه ابن حالا نمیدونم اسمشو چی بذارم نقص یا ... روی های وب و مخابرات سرویس یوت یوب هم هست
والا به من گفتن اگر بخوای 16000 تومن رو ندی باید بیایی شرکت برای امضای قرارداد منم دیدم حوصله ندارم تا اونجا برم ولی برای این قضیه بعد از نصب سرویسم فرم شکایت رو پر میکنم صبر میکنم تا نماینده نصبشون با فاکتور بیاد ... پولش مهم نیست فقط این مهمه که اجبار کردن برای نصب و راه اندازی در صورتی که بعد از 10 سال استفاده از سرویس اینترنت adsl تقریبا کانفینگ تمام مودم ها رو بلدمنقل قول:
هر چی هم بهشون گفتم به خرجشون نرفت گفت باید بیایی اینجا قرارداد رو امضا کنی و مورد دیگه اینکه من از خود صبا نت گرفتم سرویس رو نه از نماینده هاشون
تا ظهر خطم رانژه شد تقریبا از زمان واریز وجه تا زمان رانژه 3 روز طول کشید شانسی امروز صبح پارس انلاین رو تخلیه کردن و تا ظهر خطم رانژه شد خیلی جالب بود زنگ زدم به صبا بهم یوزر پس ندادن رفتم از پنل کاربری بازیابی رمز عبور زدم برام اس ام اس شد سرعتش خوبه در حد پارس نیست ولی پایداری بیشتر از پارس هستش و سرعت با سرعتی که توی مودم کانفینگ شده تقریبا برابره ولی مقدار نویز توی تنظیمات مودم کمتره برای این میگم پایداری بهتره و الا پارس با وجود اینکه من خطم تا 16 مگ باز بود قطع نمیشدsnr توی پارس روی 5 یا 6 بود ولی الان روی 12 در کل خوبه فعلا که بد نیست ولی یکمی توی اتصال به سرور سایت های داخلی کند تر از پارسه بعید میدونم این تاخیر محسوس باشه من خیلی ریزبین هستم توی این قضیه ... پس نتیجه پینگ پارس بهتر از صبا هستش پینگم قبلا بالاتر از 30 نبود ولی الان توی تست روی 70 بود زیاد تاثیری نداره همین که دانلود شبانه داره حله
برادر این شرایط صبا واسه اوایل همه هست من 12 مگ داشتم خریده بودم پینگ دو رقمی بود همیشه از خارج اصن ی وضعی بودنقل قول:
البته همه مراکز ها مثل هم نیستن ولی شرکت یکین شبانه زیاد بترکونی زیاد میترکوننت :n07:
اگه سرویس 12 مگ داری تست از ایران چقد سرعت داری برای من 800 تا میشه
بعد از تماس تلفنی با 1524 و طی شدن یه هفته وقطعی کمتر از 12 ساعت امروز پینگ و سرعت اپلودم بهتر شد
امیدوارم که دیگه حالت قبل برنگرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال برای من شده با ip های 94 و 89 هم باز بوده ولی چند روز کلا با هیچ ip باز نبوده !نقل قول:
برای من تا حالا فقط روی188 و 89.36 باز بوده خیر این مشکل به سیستم های اونها مربوط نیست
اینترنت رو زیرساخت روش فیلتر میندازه ابن حالا نمیدونم اسمشو چی بذارم نقص یا ... روی های وب و مخابرات سرویس یوت یوب هم هست
اونی که زیاد میترکونه شاتل هست - اگه نه این شرکت دیگه 120 کیلو رو هر شب میدهنقل قول:
ولی شرکت یکین شبانه زیاد بترکونی زیاد میترکوننت
حجم های رزرو صبانت چطوریه؟ سرویس من سرويس ترکيبي تا 12 مگابيت يکساله جمعا 102 گيگ (ماهيانه 1 گیگ به همراه 6 شارژ 15 گیگ هدیه یکماهه) به همراه ترافيک نامحدود بامدادي..هست. الان 13 روز مونده و حجمم تموم شده.. اگر اون 15 گیگ حج رزور رو اعمال کنم باید در این 13 روز مصرف کنم؟ با زمانش رست میشه و یک ماه میشه؟
حجم های رزرو صبانت چطوریه؟ سرویس من سرويس ترکيبي تا 12 مگابيت يکساله جمعا 102 گيگ (ماهيانه 1 گیگ به همراه 6 شارژ 15 گیگ هدیه یکماهه) به همراه ترافيک نامحدود بامدادي..هست. الان 13 روز مونده و حجمم تموم شده.. اگر اون 15 گیگ حج رزور رو اعمال کنم باید در این 13 روز مصرف کنم؟ با زمانش رست میشه و یک ماه میشه؟؟
جشنواره جدید صبا نت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متوجه سوالتون نشدم میشه بیشتر توضیح بدین ؟نقل قول:
این بسته ها 30 روزه هستن یعنی اگه شما تو اون 30 روز مصرفتون بیشتر از 15 گیگ باشه باید ترافیک جدا بخرین دوباره تا بعد 30 روز دوباره بتونین بسته جدید اعمال کنید
عجب جشنواره مزخرفی ! هم حجمش کمه هم شبانش رایگان نیست !نقل قول:
امیدوارم همون صبحانت یا چیزی مثل اون رو دوباره راه بندازه !
دوستان دو تا سوال:
1- سرویس 8 صبا سرعت بالای 1 میده یا نه؟
2- چرا سرویس 12 رو دیگه ارائه نمیده ؟
یعنی اون بسته 15 گیگ رو الان نمیتونم اعمال کنم؟ باید اون 13 روز تموم بشه بعد اعمال کنم؟نقل قول:
متوجه سوالتون نشدم میشه بیشتر توضیح بدین ؟
این بسته ها 30 روزه هستن یعنی اگه شما تو اون 30 روز مصرفتون بیشتر از 15 گیگ باشه باید ترافیک جدا بخرین دوباره تا بعد 30 روز دوباره بتونین بسته جدید اعمال کنید
اون بسته ها 30 روزه هستن یعنی اگه هر چی از این 30 روز از دوره قبل باقی مونده باشه ، باید صبر کنین تا 30 روزش تموم بشه بعد میتونین بسته جدید اعمال کنیدنقل قول:
دوستاني كه صبانتي هستن:
تا بحال شده اين قانون دانلود شبانه دست و پاگير بشه براتون اذيتتون كنه؟
"شرایط بهره برداری از این سیاست تشویقی به این صورت بوده که مشترک می تواند با همان سیاست سرعت سرویس در روز، 2 برابر ترافیک سرویس عمومی خریداری شده خود را بصورت کاملاً رایگان دریافت نموده و بعد از اتمام این ترافیک سرعت شبانه سرویس مشترک محدود شده و مشترک می تواند بصورت رایگان با سرعت محدود از شبانه سرویس خریداری شده خود بهره برداری نماید."
اينم كسي جواب نداد: الان سرويس 8 سرعت دانلود چند داره ميده به شما؟
ببین شما کلا سرعت شبانه رو 120 کیلو حساب کن ( چون بعد مقدار کمی دانلود به 120 کیلو محدود میشه )نقل قول:
با این سرعت هم شبی حدود 2.2 گیگ میشه گرفت
مثلا برای من که شبی 2 گیگ نیار دارم کاملا مناسب هست
سرشب ها سرعت خیلی کم میشه ، قبلا اینجوری نبود انگار دچار مشکل کمبود پهنای باند شدن
این تست تک کانکشن الان :
سلام. محدودیت سرعت شبانه تا چه موقع برقراره؟ طرح یکساله جشنواره دارم.
تا آخر سرویسنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
آدرس سایت رو بده منم یه تست بگیرمنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
تا آخر یکسال؟ عجیبه:n04:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه شد سر شب تست بگیر
اره پهنای باند کلا ندارن باید عوض کرد دیگه مخصوصا گیمر ها یه سالو یه ماه بودم اینجا بد نبود ولی الان دیگه نمیشه بیشتر صبر کرد
سرویس های جدید اضافه کرده
این تست من سر شب هست وضعیت تا قبل تابستون خوب بود دیگ ترکیده
دوستان کسی تو مرکز مخابراتی امامت (تهران) سرویس داره ؟ کیفیت و سرعت و پینگ چطوریه ؟
من چند ساله های وب دارم ولی سرویس رایگان شبانه رو حذف کردن و دیگه صرف نمیکنه که بخوام بمونم روی های وب به همین دلیل میخوام صبانت بگیرم ولی تو مرکز امامت پورت ها پر هست و مدتی طول میکشه که نوبت من بشه.
میشه بفرمایید که سرعت دانلود شبانه چجوریاست و هر شب چقدر میشه دان کرد.
ممنون
سلام.گـــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــول صبـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــانـــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــت نخورین.نت صبانت اصلا بدر بخور نیست و توصیه نمیشه.این هم تست نت 16 مگ من!!
ترفندهای دیگه ای هم بلدن که اگه تا فردا سرعتم درست نشد پتشون رو آب میندازم.از دست کلاهبرداری ایرانسل فرار کردیم و از چاله دراومدیم افتادیم توچاه.
ایرانسل از همون اول نصف حجم کم میداد اما صبانت بدتر ایرانسله.
گــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــول شبانه رایگانش نخورید که چند برابر پولش ازتون میگیره بعد 10 کیلوبایت سرعت دانلود میده اونهم ساعت 4 صبح به بعد که همه خوابن.نمیدونم والا رایگان ساعت 4 صبح اونهم باسرعت 10 کیلوبایت به چه درد میخوره ؟
والا این منطقه ای که گفتین رو من اطلاعی ندارم ولی در مورد شبانهنقل قول:
سرویس جشنواره صبحانت سرعتش رو 120 هست - شبی تقریبا 2.2 گیگ میتونین دانلود کنید
البته مثل اینکه صبانت فعلا این جشنواره که شبانه رایگان داشته رو حذف کرده !
من نمیدونم شما کدوم سرویس رو دارین که سرعت شبانتون 10 کیلو هست ! ولی سرویس جشنواره صبحانت حداقل سرعت شبانش 120 کیلو هست که اونقدرا هم بد نیستنقل قول:
صبانت تخفیف برای حجم ها نمیزاره دوباره ؟ چند وقت پیش گذاشته بود
اقا وضعیت شبانه صبانت چطوره کلا صرفه داره سرویسم از شاتل بیارم صبا؟