بله، تایید میشه.:n01:نقل قول:
Printable View
بله، تایید میشه.:n01:نقل قول:
نقل قول:
انصافا در کل بهتر از همارا نیست ؟
به نظر من که مکس نت در کل بهتر از هماراست
مرد مومن این که دیگه معلومه مکس نت بهتر از همارا سیستم :دینقل قول:
باز میگفتی مخابرات یه چیزی :دی
[QUOTE=vahidcorleone;8006391]بامداد امروز هم با اینکه ماکس زده بود که مشکل خواهد بود ولی خوشبختانه مشکلی حداقل واسه من به وجود نیومد و دانلود رو زدم.
TE]
میشه بگید سرویستون چیه و سرعت دانلودش چقدره؟
من امروز سرویس 1 مگ محدود یک ماهه رو گرفتم سرعت دانلودش 160 ایناس اگه میدونستم اینجوریه همون سرویس Class رو میگرفتم
بله. البته گرون فروش تر هم هست. مخابرات تو زمان اوج 444 رو با 105 تومن میداد، این 439 رو با حدود 125 تومن.نقل قول:
در کل راضیم و تا وقتی که این شرایط ( منظورم دانلوده، پینگ زیاد واسه من مهم نیست ) پابرجا باشه هم سرویس رو جمع نمی کنم. مگر اینکه بلوط بیاد و یه قلقلکی بده.:n02:
سرویس وی آی پی ـه که سرعتش هم همونطور که ثبت شده 439 هستش.نقل قول:
از دیشب دارم همین بهت میگم دیگه. زده جشنواره واسه کسایی که جدید ثبت نام بکنننقل قول:
اخه من تو چند راهی موندم !!!نقل قول:
فردا قراره برا خطم از مرکز شهریار یه نیگاه بکنن اگه آدم شد خط رو نگه میدام وگرنه میفروشم و بعدا تصمیم میگرم چی بگیرم :n02:
ولی اگه این صبا رو بگیرم بد حال میده !!! چون یه سری باگ هم بلدم که میشه مفت دانلود کرد :n02:
نمی دونم چرا با سایت های https مشکل دارم در حالی که با یه پی سی دیگه رو همون خط هیچ مشکلی نیست هر کاری هم کردم درست نشد
فیسبوک هم عجیب غریب باز میکنه:n27:
از اینا بگین ما هم استفاده کنیم:n02: مخابرات باگ نداره؟نقل قول:
احتمالا تایم سیستمت درست نیس:n15:نقل قول:
نه خیر نداره :n02:نقل قول:
از سایت های ایرانی که چیزی پیدا نکردم اون مورد ساعت هم امتحان کردم درست نشدنقل قول:
بالاخره اینو از یه سایت خارجی پیدا کردم مشکلمو حل کرد
دوستان اگه با https مشکل دارین حتما امتحان کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n19:
ْْْاين وسط يك مسئله مهمي هست، اونم اينه كه من با ك ر ي و ميتونم آسان همه سايتها رو باز كنم! ولي بدون اون پي سي ورلد كه سهل است
خود سايت همارا هم باز نميشه:n19: مچـــــــــــــــــــــــ ـــــــكريم كلهم اجمعين:n02:
لامصب خطم بیشتر از این آپ نمیشه ورگنه بیشتر دانلود میکردم :n02:
خدا خدا کنید این باگ روی مخابرات جواب بده :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این واسه مخابراته؟نقل قول:
:n02:
دوستان کسی میدونه چی شده؟
یاهو هم بالا نمیاد!!!!
سایتای ایرانی + gmail میان
هیچ سایت خارجی دیگه نمیاد!!!!
دوستان اگه من یه خط جدید بگیرم ممکنه کیفیت بهتری داشته باشه ؟؟ الان 4.5 بلوط گرفتم ولی سرعت دانلودش حداکثر 400 هست ، اگه خط جدید بگیرم و سرویس رو انتقال بدم به جدیده فرقی میکنه یا نه ؟؟
مشکل وجود داشته. نت من از 2:45 دقیقه قطع شد و ظاهرا تا 4 4:15 هم نوسان داشته.نقل قول:
بستگی داره که مشکل از کجا باشه. اگه مشکل از نویز خطتون باشه، یعنی نویز نذاره خطتون به صورت حداکثر آپ بشه، بله با تعویض خط امکان داره مشکل حل بشه ولی بعید می دونم مشکل از این باشه.نقل قول:
به نظر من علت اینکه با حدود 400 دانلود می کنید اینه که خطتون رو از طرف شرکت رو 6 مگ نبستن و رو مثلا رو 4 مگ بستن.
مهدی جان کجایی؟ دستم به دامنت!:n02:
آقا دیشب من تا ساعت 4 مشکل دانلود داشتم. می خوام بدونم شما هم مشکل داشتی؟ یا مشکل از سرور دانلود من بوده که بعد وصل شدن اینترنت، نتونسته سرعت رو فول کنه!
این وضعیت دانلود دیشب منه،
پـــ نــــ پــــ :دینقل قول:
من موردی ندارم ! ایراد از نت خودته ! مخابراته؟نقل قول:
:n02:نقل قول:
سلام.
نه،من تا فقط تا 6 دانلود داشتم و تا اون موقع هم در تمام بازه ها 442 رو فول گرفته.
حالا این باگه کار کارد یا نه؟:n02::n09:نقل قول:
اینترنت از ککدوم شرکت بگیرم بهتره؟؟ و چه سرویسی رو میگین؟؟ مخابرات دارم الان 128 نامحدود :n07:
یه وضعیتی شده هی زود زود سرورهای خارجی قطع میشه بعد وصل میشه بازم قطع میشه
اعصاب نذاشته واسه آدم.... :24:
بگیـــــــــــن دیـــــگـــه...........:n15:
مکس نت 128 نامحدودنقل قول:
یا 512 برنزی نامحدود البته با پول بیشتر
یکی از نامردای روزگار همین مخابراته :n22:نقل قول:
هر چی باگ بلد بودم تست کردم !!! ولی بیشتر از 20 دقیقه جواب نمیده !!! با همین باگها تو شاتل و صبا و بقیه میشه کلی دانلود کرد :n14:
ببخشید اینا سرعت دان چنده و پینگاشون چطوره؟؟نقل قول:
فک کردی!! شرکت دولتیه هااااا همون 20دیقه هم خوبه ها مفته خور:n15:نقل قول:
آدام پخیل اولماز! :n02:نقل قول:
از این باگها بگو ما هم استفاده کنیم!
تا حالا حساب کردی چقد به این شرکتهای اینترنتی بدهکاری؟:n02: آگاه باش که هرقدر دانلود غیر مجار کردی باید همون قدر تو قیامت آپلود کنی:n02:
پخیل اوزونسن!!!:n02:نقل قول:
هر کی شاتل یا صبانته بگه !!! بهش بگم چیکار کنه :n02:
در مورد جمله آخرت انقدر خندیدم که نگو :n08::n08::n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:eh:مشكل شما ديگه خيلي حاد شد:n28: در غم خود مارو هم شريك كن:hmm: :34:نقل قول:
بچه قصد ثبت نام سرویس VIP مکس نت رو دارم الان خودم 128 صبا دارم که هر شب 4.5 گیگ دانلود میکنه و روی هم رفته بد نیست.دوستان لطفا یه راهنمایی بکنید با صد تومن از کدوم شرکت بگیرم بهتره؟
فقط دانلود شبانه بیشتر مد نظرم هست و نه چیز دیگه ای
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه بلوط منطقه شما رو ساپورت میکنه که بلوط وگرنه، همون وی آی پی مکس نت .نقل قول:
دوست عزیز با VIP مکس نت تفاوتی خواهد بود نسبت به صبانت؟نقل قول:
اگه صبانت 2 مگ بگیرم دانلود شبانه اس بیشتر میشه نسبت به 128
با وی آی پی شما حداقل 8 و حداکثر تا 9 گیگ میتونین از ساعت 2 تا 8 صبح دانلود داشته باشین،غیر از جمعه ها که تا ساعت 10 هست تایم دانلود و در نتیجه دانلود بیشتری هم میتونید داشته باشین.نقل قول:
دقیقا سرعت دانلود روزانه و شبانه تون چنده؟نقل قول:
اگه برنامه مونیتورینگ دارید تو برنامه سرعت چند ثبت میشه؟
و اینکه با دانلود زیاد لیمیت نمیکنن؟
سرعت VIP مکس 439 تا هست و اینکه دوستان میگفتن سرعتهای بالاتر صبانت فقط تو روز هست و تو شب تفاوت چندانی با 128 نداره
ممنون VIP مکس نت رو میگیرمنقل قول:
دوست عزیز برنامه ای نصب نکردم واسه منیتورینگ تو خود پنل صبانت نگاه میکنم هر شب بدون هیچ محدودیتی 4.5 گیگ دانلود میکنه و روزها هم 250 تا 300 سرعت داره و پینگ هم با سرور های خارجی خیلی کمه و در کل نسبت به هزینه سرویس عالی هست اما من فقط به خاطر دانلود شبانه بیشتر میخوام برم مکس نت بگیرمنقل قول:
دوستان من دو تا خط تلفن دارم 5 ماه پیش سرویس همارا داشتم که تموم شد همون موقع رفتم دفتر اصلی همارا درخواست جمع اوری دادم الان بعد از 5 ماه هنوز جمع اوری نکردن خط من الان 5 ماه رانژه هماراست و دست ور دار نیست چه راهی هست از دست همارا خلاص بشم؟
پسرخالم صبانته تو بگو من بهش یاد میدم!:n02:نقل قول:
قضیه باگ 20 دیقه مخابرات چیه؟ اونم باید توضیح بدی! :n02: