طبیعیه دوست عزیز, در مودم های TP-Link که من تست کردم روی حالت Bridge چراغ Internet مثله قبل (PPOE) روشن نمیمونه...نقل قول:
Printable View
طبیعیه دوست عزیز, در مودم های TP-Link که من تست کردم روی حالت Bridge چراغ Internet مثله قبل (PPOE) روشن نمیمونه...نقل قول:
شیراز مدرسنقل قول:
من ساعت ۲ شب و ۶ صبح اینترنتم قطع میشه٬ کسی هم این مشکل رو داره ؟
منم 4 5 روزه که شبی 5 گیگ دارم دانلود می کنم!1 مگ محدود،مرکز مدرس!!!البته همیشگی نیست صد در صد چون که توی این یک سال همیشه 2.5 گیگ ثابت دانلود داشتم.نقل قول:
نقل قول::n15:نقل قول:
سرعت دانلودتون از سرورهای ایران و غیر ایران در شب چنده؟خطتون(740) فیبر نوری هست یا نیست؟!
امروز ظهر که پینگ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 مرکز مدرس بالای 1500 رسیده بود!
وضعیت سرویس های نامحدود درست نشده ؟ این ماه بدجور به نامحدود نیاز دارم :n03:
منم یکی 2 شب پیش 5 گیگ دانلود کردم ولی فکر کنم اختلال بوده باشه چون ساعت 5 صبح به بعد سرعت از 124 میرفت رو 300-400 !نقل قول:
درست نمیشه دیگه تغییر دادن رفت!نقل قول:
برای سرویس های نامحدود پارس انلاین و در بعضی شهرها مخابرات توصیه میشه
من بیدار نیستم که سرعت رو ببینیم،اتوماتیک دانلود میشه..چند شبی میشه که 5 گیگ دانلود دارم!:n20:نقل قول:
خطمون 724 هست که فیبر نوریه اگر اشتباه نکنم..پینگ هم 280
آره منم چند بار چک کردم درسته، بیشتر از مقدار واقعی حجم کم می کنه !! یعنی حدود دوبرابر.. منم ازون به بعد نامحدود گرفتم که سرعتش افتضاحه.
نقل قول:
من که از سرویسم 130 روز مونده بود ..یه مشت دزدن ..کنسل کردم ..۱مگ مخابرات گرفتم نامحدود با سرعت ۳۰۰ دانلود میکنه ماهی ۴۰ تومن
جلو حجم باقی مانده من unlimited زده!
الان دانلود کنم از ترافیکم کسر میشه؟
داستان چی؟
در ضمن دیشب 8 گیگ دانلود رایگان داشتم :}
حجم کم میکنه!نقل قول:
آسیاتک برای شما هم مرده ؟ سایت دخلی هم زور باز می کنه .
من میرم Youtub زود شارژم می پره :n24:
آقا تو نامحدود چند روزه به من همون 200 مگ در روز با سرعت اسمیو هم نمیده !!!!!!
فقط میتونم تسلیت عرض کنم!نقل قول:
پست حذف شود!
خوش به حالت تو مشهد خیلی وقته نامحدود مخابرات جمع شده:n14::n14:نقل قول:
سرعت نامحدود واسه من (512) چند روزه گذشته رضایت بخش بوده - بین 50 تا 75 کیلوبایت. مشکل خط رو هم فعلا برام حل کردن و اگه همینطور ادامه پیدا کنه آسیاتک رو فعلا ادامه میدم. مخابرات و دیگر شرکتها در شهر ما سرویس بهتری ندارن... من اهل دانلود نیستم، برای معدود ویدئویی که در روز میبینیم و مرور وب و گوش کردن موسیقی آنلاین عالیه :)
رنج آی پی اسیاتک چند روزیه تغییر کرده
قبلا 5.22 بود
الان شده 79.127
چند ماه پیش 79 بود شد 5.22
سلامنقل قول:
رنج آی پی های ما همچنان 5.250 هستش
اگر آی پی اختصاصی خریداری بشه 79 میده
آی پی خریدید؟
یعنی وضعیتش بهتر شده؟؟نقل قول:
خیرنقل قول:
قبلا هم 79 بود
خیرنقل قول:
بله قبلا 79 بودهنقل قول:
منتها الان اگر آی پی خریداری کنیم آی پی 79 میده به ما
دوستان این بن تخفیف 20 هزار تومنی مودم D-link رو فقط مشتریانی که تازه ثبت نام میخوان بکنن میتونن استفاده کنن ایا؟
با درود دوستان سوال فوری سرعت 4 مگ برنزی چقدر هست با idm ? تورو خدا سریع لازم دارم جواب بدهید
طلایی یا برنزه یا نقره ؟ کدوم رو داری؟نقل قول:
شما تو یک روز 300 مگ دانلود کن بعد ببین سرعت دانلودت تو اون روز چقدر میشه
این سرعت 60 برای سرویس 512 فقط تا 300 مگ هست در صورتی که حتی طبق تعرفه خودشون ( حداقل 12 گیگ تبادل ) باید روزی 400 مگ با سرعت 60 دانلود کنید که یعنی ماهی حداقل 3 گیگ از شما دزدیده شده حالا ببینید چند تا مشترک داره در ماه میشه چند گیگ؟؟؟؟ بعد همون حجم رو گیگی 5000 تومان میفروشن ببینید دزدی دیگه تا چه حد. تازه این با تعرفه مسخره نامحدود با حداقل تبادل هست که اگر 24 ساعت دانلود کنید با سرویس 512 روزی دو گیگ دانلود میکنید ( 300 مگ با سرعت 60 و ساعتی 80 مگ با سرعت 25 ) در صورتی که با نامحدود واقعی در 24 ساعت 5 گیگ می تونستید دانلود کنید. به عبارتی شرکت دزد آسیاتک روزی 3 گیگ و ماهی 90 گیگ از هر مشترک سرویس 512 فقط ( حساب بقیه سرویس ها رو ندارم ولی خودتون می تونید حساب کنید ) دزدی میکنه و این حجم رو به قیمت گیگی 5000 تومان می فروشه. یعنی به ازاء هر مشترک 512 نامحدود با این تغییرات ماهی 450 هزار تومان به جیب میزند. امیدوارم این پول حروم از حلقشون پایین نره
دوستان اسیاتکی سرعت دانلود شما از دانلود ها زیاده ؟ با توجه به اینکه از اسیاتک هاست گرفته ؟!
محدود یا نامحدود ؟نقل قول:
---
امروز زنگ زدم به پشتیبانی گفتم الانم 512 سرعتش رو 20 کیلوبایت میچرخه ؟ گفتش شیرینگش 1 به 8 ه (برنزی) ! گفتم خب دقیقاً چنده ! گفت 64 تقسیم بر 8 کن !! اینطوری ک 512 طلایی هم سرعتش ب 64 نمیرسه ! این دیگه چ قانونیه !
---
دوستانی که نامحدود برنزی (512) دارن ، تو 12 ساعت چند مگ میگیرید ؟ به غیر از اون 200 مگ سرعت بالا !
نمیدونم همین 512 محدود 10 گیگ رو بگیرم یا 512 نامحدود ! دانلودم زیاد نیس ولی چیزایی که میخوام دان کنم همشون مهمن برام :n27:
عایا میرزه 512 نامحدود بگیرم تو روز دان کنم یا اینکه 512 محدود بگیرم شبانه دان کنم ؟
حدودا تا یک ماه پیش، سرعت از دانلودها خیلی بیشتر از حد معمول بود، اما الان شده مثل بقیه... هرچند در حال حاضر سرعت شبانه فضایی شدهنقل قول:
با تشکر از شما اینو با چند تا فحش میفرستم برای پشتیبانی برا من همش زنگ میزنننقل قول:
من چند روز که اصلا سرعتم بالا نرف ت باید به کی بگم
نقل قول:
512 نا محدود برنزی:سرعت در حالت عادی روی 20 نوسان داره......................روزی 100 مگ می شه با سرعت 60 دانلود کرد.
در روز می شه حدود 1.5 گیگ دانلود کرد به شرطی که 24 ساعته دستگاه روشن باشه.
به نظرت نامحدود بهتره یا همینی که دارم ؟ 512-محدود 10 گیگ !نقل قول:
قطعا نامحدود مفت نمی ارزه:n21: فقط محدود اونم فقط 2 مگ 10 گیگی که من تا ماه قبل هر سه شب یکبار 5 گیگ دانلود میکردم:n02::n02:نقل قول:
الان رفتم یه سرویس دیگه که هر روز 4 گیگ رایگان دانلود میکنم:n09:
دوستان از اونجایی که خیلی از سایت های بزرگ مثل دانلودها و میهن دانلود از آسیاتک سرویس گرفتن، سرعت شبانه شما (=سرویس های محدود) به طور میانگین از این سایت ها چنده؟
خیر.......نقل قول:
آسیاتک 2 - 3 ماهی هست که سرعت ش از سرور خارجی تقریبا با سرور داخلی برابر هست. یعنی اگر سرور خارجی کم باشه داخلی هم کم هست، اگر داخلی خوب باشه خارجی هم تقریبا خوب هست. در مورد دانلود ها هم من فرقی ندیدم به شخصه. مثل بقیه داخلی ها هست.نقل قول: