شرمنده بابت پستهای زیاد !
نتونست پست قبلیو ویرایش کنم !
نظرتون راجع به 3013 & hqr 3000 & 3015 چیه ؟؟؟
یعنی خیلی رو مخن؟ برا ویبره میخوام !
مرسی
شرمنده بابت پستهای زیاد !
نتونست پست قبلیو ویرایش کنم !
نظرتون راجع به 3013 & hqr 3000 & 3015 چیه ؟؟؟
یعنی خیلی رو مخن؟ برا ویبره میخوام !
مرسی
من 3013 رو دارم، ویبره ش خیلی خوبه البته تو صندوق 206 ماشین سدان رو نمیدونمنقل قول:
ممنون از راهنماییتون !نقل قول:
یدونه ـست؟ ماشین پراید 131 ـه!
کیفیتش چطوره ؟ رو ولوم بالا سردرد میاره ؟!:n04:
سلام،من 3000 دارم ویبرش اوکیه فقط باکسم بده که باید 53لیتریش کنم،وگرنه اوکیه،تو 131نقل قول:
ممنون دوست عزیز !نقل قول:
پخش و آمپ و ... چیه ؟
ساب یدونه یا جفت ؟
کیفیتش چطوره ؟
سلام هادی جاننقل قول:
تفاوت ک داره ولی خوب در حد انتظار شما همون 8604هم مناسبه
انشالله ک ب نتیجه مورد نظرتون برسید ، در اخر اگر ممکن بود بعد از خرید و نصب قطعات نظرتون رو در مورد صدا بفرمایید .
سلام
خسته نباشید
یه جفت کواکسیکال تا 350 چی پیشنهاد میدین ؟
+ یه پخش هم تا 300
فعلا همینا
در آینده آمپ هم اضافه خواهد شد
کیفیت صدا بر بلندی آن ارجعیت داره
با تشکر . . .
با نام خدا و سلام
دوستان بنده در زمینه سیستم صوتی مبتدی و هیچی حالیم نیست :دی
میخواستیم راهنماییم کنید و سیستم تا 1 تومن بخام ببندم چی پیشنهاد میدید ؟
با سپاس
ماشینتون چیه؟ بودجه رو میتونی یه خورده افزایش بدی؟ اگر حدود 150 تومن افزایش بدی آمپ 4 کانال بگیری مثل پایونیر 8604 بعدا که دوباره پول دم دست بود میتونی برای استیج جلوی ماشینت هم یه جفت کامپوننت ببندی حالشو ببری اگر هم نه که سیستم زیر پیشنهاد میشه به شما:نقل قول:
پخش: x400 کنوود - 310 تومن
کواک : jvc7158 - حدود 235 تومان تو این رنج قیمتی یکی از بهترین باند بیضی ای هست که میتونید بگیرید.سراغ کنوود 718 و 6975 های پایونیر (سری جدید) هم نرید.
آمپلی فایر : pioneer 5602 حدود 290 تومان
با accessory و هزینه ی نصاب حدود 1 تومن براتون در میاد.
(قیمتشون همین هست با تلورانس +- 10) .حواستون فقط باشه ازین قیمت دیگه گرونتر بهتون ندن.
موفق باشید:n11:
با تشکر بابت راهنمایی ،نقل قول:
اگه بخام کارکرده بگیرم چطوری پیشنهاد می کنید (شما فرض کنید بخام کارکرده بگیرم با این اوصاف و در نظر گرفتن کم شدن قیمت کارکرده تا همین بودجه 1 تومن چی پیشنهاد میدید ؟؟)
اصن پیشنهاد میکنید کاررکده بگیرم !!!
معمولا جنس کارکرده سالم و تمیز حدود 20-30 درصد آف میخوره.البته بستگی به طرف داره و جنس مورد نظر
برای خرید جنس کارکرده حتما و حتما و حتما باید طرف رو بشناسید و کاملا اطمینانی باشه و جنس رو هم با تضمین بهتون بده.در غیر اینصورت اصلا پیشنهاد نمیشه و در اکثر موارد ضرر خواهید کرد.دیگه بستگی به شانستون داره در این مواقع:n01:
برای خرید قطعات الکترونیکی در صورتیکه فرد مورد نظر اطمینانی و تضمینی نبود ریسک نکنید و حتما جنس آک رو تهیه کنید.خیال خودتون راحت تر خواهد بود
کارکرده :
البته اگر بتونید گیر بیارید (کواکی که پایین ذکر کردم حمید جان فکر کنم یه دونه کارکرده در حد نو داره قیمت 60-350 فکر کنم) :
کواک : co609آدیو سیستم
امپ mline 100.2 ادیو سیستم
پخش هم همون x400 کنوود
بازم میگم بعید میدونم بتونید راحت گیر کارکرده شونو گیر بیارید.کلا شانسیه:n02:
قیمت کارکردشونو حساب کنیم همون حدودای 1 تومن در میاد.
------------------------------
شما انتظاراتتو نرو بفرمایید از سیستم تا بشه بهتر نظر داد.
مثلا یکی عاشق بیسه فقط و حجم صدای زیا دمیخواد و کیفیت رو چندان توجهی نداره
یکی فقط کیفیت میخواد و بیس براش چندان مهم نیست.
یکی کیفیت معقول و بیس معقول میخواد و ....
کلا تو این رنج قیمتی نمیشه زیاد مانور داد.1 تومن دیگه قیمت پایه برای بستن سیستم های اینچنینیه که کیفیت و بیس خوب و معقولی داشته باشه.
بازم سپاس بابت راهنماییتون،نقل قول:
خب من کیفیت و بیس رو به صورت معقول میخوام، همچنین امکان داره بعدا بخوام یه مقدار دیگه هزینه کنم و یکم سیستم رو ارتقا بدم
بودجتون رو بایستی افزایش بدید یه نمه
مثلابه جای آمپ دوکاناله مذکور که فقط یه جفت اسپیکر میتونید باهاش راه اندازی کنید یه امپ 4 کانال بگیرید که بعدا بتونید یه جفت کامپوننت برای استیج جلو ماشینتون هم استفاده کنید.
در اینصورت آمپلیفایر پایونیر 8604 رو مد نظر داشته باشید.حدود 430 تومن
پخش که همون x400 کنوود 310 تومن
اسپیکر هم همون 7158 حدود 235 تومن
بعدا برای درهای جلو یه جفت کامپوننت خریداری میکنید تا از موزیک بیشتر لذت ببرید.(کامپوننت ها کیفیت و تفکیک صدای فوقالعاده بالاتری نسبت به باند بیضی دارند ولی بیس باند های بیضی رو ندارند) و تو درهای جلو ماشین ها به خوبی نصب میشن و در نتیجه شما لذت خیلی بیشتری از موزیک تو ماشینتون میبرید چون ماهایی که رانندگیمیکنیم و جلو میشینیم گوشهامون به سمت جلوست و فقط یه جفت باند بیضی رو طاقچه نصب باشه کسانی که صندلی عقب میشینند لذت بیشتری از موزیک میبرند.)
اگر دو جفت کامپ بخواید بگیرید یکی طاقچه یکی هم استیج جلو سیستمتون ساب لازم میشه و هزینش هم میره بالاتر.
امیدوارم توسته باشم به شما کمک کرده باشم.
ولی پیشنهادی که من میکنم اینه که یه خورده صبر کنید و کم کم پولتو نرو بیشتر کنید بتونید سیستم بهتری خریداری کنید.من خودم همینکار رو انجام دادم و وضعیتم دقیقا مثل شما بود.اگر عجله ایه که خدممتتون عرض کردم در بالا و پست ها ی قبلی.
با سلام خدمت دوستان پی 30 ورلد بخصوص آقا حمید گل و قبولی عزاداریها تمامی دوستان در درگاه حضرت اباعبدالله الحسین
توضیحات زیر تجربه اینجانب در زمینه نصب و راه اندازی یک نیمچه سیستم صوتی در تندر90 هست، اولین مرحله انتخاب هدیونیت مناسب بود، پس از بررسی و مشاوره با دوستان این فروم و فرومهای دیگه هدیونیت کنوود 7056 انتخاب شد وچون از ابتدا تصمیم جدی به عدم دستکاری و برشکاری در بدنه و قطعات رو داشتم برای انتخاب اسپیکر دو جفت کامپوننت مد نظرم قرار گرفت که کیفیت صدا نیز خوب باشه، مدت چند ماه انتظار برای آدیوسیستم و آمپها نتیجه نداد بنابراین گزینه بعدی یعنی هرتز مدنظر بود آمپ HDP4 به همراه دو جفت هرتز سری انرژی ESK165L.5 خریداری شد هرچند خرید کامپها با ترس و لرز بود چون در مورد حجم صدا مورد تردید بودند اما خوشبختانه برای من که از کواک 6975 بدون آمپ به کامپوننت کوچ کرده بودم واقعا راضی کننده بود.
از بابت کیفیت پایین عکسها از دوستان معذرت میخوام پارکینگ نور کم داشت موبایل بنده هم کیفیت عکسهاش خیلی کمه
ووفر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تویتر
هرتز hdp4
سیم پک و آر سی
تجربه نصب سیستم هم اولین تجربه من بود و دست تنها و با مزاحمتهای وقت و بی وقتم برای آقا حمید بود که از همون ابتدا برای انتقال سیم از موتور به داخل اتاق تا مراحل آخر نصب بود.
پک سیم استریت وایرز به همراه 12 متر سیم اسپیکر با جنس خوب برای سیم کشی سیستم استفاده شد، چون قفل در صندوق عقب تندرالکیه تصمیم گرفتم برای امنیت بیشتر آمپلی فایر رو زیر صندلی ببندم علاوه بر کیفیت و قدرت آمپلی یکی از دلایل انتخاب این آمپلی اندازه کوچکش بود که براحتی زیر صندلی ماشین جا میشه، صندلی شاگرد رو باز کردم و یک تیکه mdf رو زیرش بستم چند تا واشر بزرگ تهیه کردم و mdf رو به فنرهای زیر صندلی بستم و آمپلی رو با پیچ خاری به mdf بستم سیم کشی با توجه به قطر سیمها با کمی سختی انجام دادم فکر میکردم روز جمعه بعد از ظهر بشه نصب سیستم رو تمامش کرد اما فقط سیم کشی انجام شد. سیم برق از سمت راننده و نزدیک صندلیهای عقب به سمت شاگرد کشیده شد و تمام سیم گیج 4 پک مصرف شد سیم رو هم به جز برای نصب فیوز هولدر تکه نکردم. برای اتصال منفی هم جای پیچ عقب صندلی شاگرد طرف کنسول وسط رو کاملا سنباده زدم و رنگ پاکش شد و فلز براق دیده بشه متاسفانه ازش عکس نگرفتم.
تست صدا از استیج جلو کیفیت صدا واقعا خوب بود و حسابی داشت خستگی رو از تنم بیرون میکرد که متاسفانه نویز از ولوم 15-16 به بعد تو حجم معینی از صدا حالمو گرفت سیم کشیها و آر سی ها رو چک کردم مشکلی نبود اما صدا باز مشکل داشت مشورت با آقا حمید هم انجام شد فردا مجدد بررسی کردم سیم اتصال بدنه پخش رو انجام دادم نتیجه نداد تقریبا یکبار دیگه نصب انجام شد و نویز از بین رفت اما مجدد دو روز بعد نویز برگشت چون قبلا یکبار تو جاده با باندها فابریک همچین نویزی افتاده بود شکم به پخش بود که دوستان تندر دارم هیچکدام پخش رو تغییر نداده بودن به ناچار به ماشین رو دادشم برد پیشه یک نصاب برداشته بود دو تا سیم هر کراس کامپها رو یک جفتشو به منفی و یک جفتشو به مثبت زده بود و نسبت به کاتالوگ کاملا اشتباه بود اما کیفیت صدا خوب بود سیمها رو من خودم مجدد طبق کاتالوگ نصب کردم نویز برگشت و چراغ آلارم روشن شد دیگه داشت باورم میشد که هرتز سیمها رو داخل آمپلی 800هزار تومانی اشتباه وصل کرده، با شرکت کندلوس الکترونیک نمایندگی هرتز تماس گرفتم آقای تهمتن تاکید کردن غیر ممکنه همچین چیزی و نصب باید طبق کاتالوگ باشه و نمایندگی همدان رو معرفی کرد که طرف اصلا هرتز رو نمیدونست چیه و گفت ما اصلا اجناسشو نمیشناسیم و مارک متفرقه است!!! خلاصه وقتی فهمید که نمایندگی این محصولات رو هم داره و خودش خبر نداره یه نصب معرفی کرد ایشان هم کمی با آمپلی وپخش ور رفت و گفت ممکنه سیمها اشتباه باشه وبی نتیجه برگشتم، شب با آقا حمید در مورد نویز مشورت کردم و قرار شد کامپهای عقب رو هم که آکبند بودن باز کنم و رو صندلی عقب ازشون تست صدا بگیرم تا مشخص بشه نویز از آمپلیه یا نصب کامپها رو طبق کاتالوگ نصب کردم و صدا خوب بود پس ایراد از نصب بود ووفر کامپها جلو رو یکی یکی باز کردم و تست گرفتم بله مشکل از ووفرها بود چون سوراخهای فابریک کوچک بود ووفرها رو که میبستیم ترمینال ووفرفاصله خیلی کمی در حد یک میل داشته و با تکان ماشین میچسبید به بدنه و این اتصال باعث نویز میشد و اینکه بعضی وقتها نبود هم علتش این بود ترمینال رو حسابی چسب کاری کردم و زیرش mdf گذاشتم که تکون نخوره و ترمینال رو بالا انداختم و نصب رو با نصب استیج عقب کامل کردم از نویز خبری نبوده.
سیمهای برق و اسپیکرها زیر صندلی شاگرد
سیم اسپیکرها بردنش به داخل در کمی اذیت کرد چون سیم زخیم بود آخرش خرطومی رو از در و بدنه جدا کردم تا ردشد ازش
روردی رو به خاطر آبندیش اصلا باز نکردم
mdfها برای تثبیت ووفرها که مراحل آخر اضافه شد البته رینگ بهتر نتیجه میده ولی باید رودری باز بشه یا رینگ دو تکه استفاده بشه من چون عجله داشتم اینها رو استفاده کردم
تخته آمپلی زیر صندلی
این هم آمپلی بسته شده رو mdf که بعدا نویز باعث شد باز بشه اما آخر کار دوباره برگشت سرجاش یعنی زیر صندلی شاگرد. فقط سیم اتصال منفی اجازه نمیده کاملا صندلی تا انتها عقب بره که با کابلشو بزرگتر میشه حلش کرد اما تا همین حد هم برای خود من که 184 سانت قدم هست صندلی جلو کاملا راحته و نیاز به عقب رفتن بیشتر نیست.
این هم فیوز و فیوز هولدر فکر کنم یه مقدار سیم بین فیوز و سرباطری رو کوتاه گرفتم
تویترهای جلو سعی کردم هر طرف رو به سمت طرف مقابل تنظیم کنم با چسب دو طرف رو داشبورد چسبانده شد قاب ستون رو مجبور شدم باز کنم تا سیمشو انتقال بدم
این هم ووفرهای جلو. تو بسته بندی اون دوتا نوار مشکی مشابه چسب دو طرفه مشکی بود که کلی مخمو مشغول کرده بود که به چه دردی میخورن تنها کاری که نصاب کرد این ابهام رو برام از بین برد معلوم شد قیرند و برای فیکس کردن گریل استفاده میشن!!
این هم نصب جناب نصاب سیمهای بالا مثبت هستند و پایینیها منفی بالاییها ماله چپه پایینیها ماله راست جالبه این کار نویز رو از بین برده بود و چراغ آلارم آمپلی رو خاموش کرده بود حالا چطورمن که نمیدونم کسی میدونه؟؟
قنداق پیچ کردن ترمینال در چسب و بالا نصب کردنش نویز رو از بین برد
این هم استیج عقب که پسر خوبی بود و اصلا اذیت نکرد
کراس اورهای عقب که با چسب پارچه ای به نمد پشت صندلیهای چسبانده شد که راحت هم جدا بشه ماله جلو هم به پیشنهاد آقا حمید داخل پلاستیک و بالای نمد زیر فرمان برای طرف راننده و پشت داشبورد برای طرف شاگرد گذاشته شد تا اصلا به چشم نیان
عکس آخر آمپلی فایر در زیر صندلی مقداری سیمها رو بلندتر گرفتم تا درصورت نیاز راحتتر آمپلی خارج و تنظیم بشه
اما کیفیت صدا:
کیفیت و حجم صدا از نظر من خیلی خوبه هرچند کمبود بیس حس میشه اما برای من بیس چندان مهم نیست یه مقدار هم تویترها به نظر من رو مخ بود و نمیشد با صدای بلند طولانی مدت آهنگ گوش داد که با تنظیم رو منفی 2دسیبل از داخل کراس تویترها صداشون خیلی خوب شد و الان فقط دوست دارم با ولوم بالا آهنگ گوش بدم تفکیک و شفافیت صدا هم خوبه و قابل مقایسه با کواک رو پرایدم نیست با توجه به کل هزینه انجام شده که حدود 2 میلیون است و صدای گرفته شده راضیم در ابتدا فکر میکردم تناسبی بین آمپ و کامپها وجود نداره اما الان حس میکنم که درسته هزینه زیادی برای آمپلی کردم اما ارزششو داشته ودستمو برای ارتقا کامپها باز گذاشته. نکته دیگه در مورد این سیستم کیفیت فایل موسیقی است که واقعا در صدا تاثیر گذاره قبلا هر فایلی رو پخش میکردم با کواک اصلا تفاوت چشمگیری احساس نمیکردم نهایت چند واحد ولوم صدا به حد فایل با کیفیت میرسید بهمین علت بیشتر فایلهام کم حجم و حتی wma بودند اما الان فقط فایلهای با کیفیت و ریپ 320 از رو سی دیهای اصلی رو میگردم جمع آوری کنم چون با کامپ تفاوت یک فایل بی کیفیت و با کیفیت فوق العاده زیاده چه در ولوم پایین چه در ولوم بالا میشه گفت تمامی صداها خطی افزایش می یابند پس هر چه فایل نویزش کمتر باشه صدا دلنشین تر خواهد بود.
در پایان از آقا حمید عزیز تشکر میکنم که واقعا حسابی مزاحمشون میشدم و ایشان هم دوستانه با سعه صدر جواب سوالات منو میدادند امیدوارم دوستان عزیز هم از راهنماییهای ایشان کمال استفاده رو ببرن و از سیستم صوتیشون لذت وافر ببرند.
@reza77
مبارکه عزیز !
آمپ رو از کجا تهیه کردین ؟ قیمت ؟
سلام
یکی کمک کنهنقل قول:
ممنون دوست عزیز به خاطر اینکه تبلیغ نشه خصوصی عرض کردم خدمتتوننقل قول:
دوست عزیز حیفه اون کاپاها که به آمپ مارشال میخوای ببندیتشون چون دو اهمه یه آمپ ضعیف از پایونیر یا کنوود هم به خوبی درایوش میکنه من باشم عمرا باند کیفیتی500 هزار تومانی رو به آمپ مارشال میبستم صبر میکردم تا آمپ خوب براش بگیرمنقل قول:
السلام و علیک یا ابوالفضل العباس(ع)نقل قول:
سلام خدمت سروان خودم.فرارسیدن شب عاشورای حضرت اباعبدالله حسین (ع) رو خدمتتون تسلیت عرض میکنم.
دوست خوبم در مورد اون موزیک و Xmax ساب باید عرض کنم هر گاه دیدی ووفر بیش از حد داره بازی میکنه یا کلا ووفر حرکت میکنه و صدائی ازش شنیده نمیشه بدانید که داره فرکانس مزاحم وارد کوئل ساب میشه و بسیار آسیب پذیر هست.ف ی ل ت ر ساب سونیک رو برای همین فرکانسهای مخرب طراحی و میسازند.پس بیخیار زیر 30 بشیم بهتره تا اینکه به ساب آسیب برسونیم.
در مورد تایپ X و این مدل 177Rمن خودم خیلی موافق نیستم. البته سریه 17Pro کیفیت صدای خوبی داره ولی این مدل نه.
من جای شما باشم SQX 165 ُslim میگرفتم.هم تکنولوژی ساخت بالاتری داره و هم کیفیت صدای بهتر.دو جفت از این کامپوننت با یه آمپ 4 کانال خوب واقعا صدای فوق العاده ای بهتون میده.
مخلصم رضا جان.15free تو باکس بزرگ بیداد میکنه.با کن وود مقایسه نکن رضا.دقت موزیک خیلی مهمه.باید نتهای باس رو حس کنی.بیس موزیک با بیسی که طبل میزنه خیلی متفاوته.نقل قول:
به نظر مکن تو این رنج 7158 جی وی سی انتخاب معقولیه. ارزونتر هم هست.پخش هم X400 میتونید بگیرید حدود 330 تومن.نقل قول:
دوست عزیز کالای مارشال از کیفیت بالائی برخوردار نیست. توانی هم که اعلام میکنه واقعی نیست.لذا بنده پیشنهاد میکنم برای کاپا از آمپلیفایرهای معتبر و دارای استاندارد لازم بهره ببرید.مثل 5602 یا آمپلیفایرهای بهتر. از هرتز.راکفوردو...نقل قول:
رضا جان دستت درد نکنه.بسیار عالی کار کردی و مزد زحماتت رو هم گرفتی. آفرین به همت و تلاش شما دوست بزرگوارم.در مورد نویز واقعا تجربه جدیدی بود چون اصلا تصورش رو نمیکردم. به هر حال خوشحالم که به مقصود و نتیجه دلخواهتون رسیدید. بنده هم کار خاصی نکردم و تمام زحمات رو خودتون کشیدید.
یه لطف هم بفرمائید برای اینکه به عنوان رفرنس از نصب سیستم شما سابقه داشته باشیم پست و عکسهارو در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیز کپی بفرمائید.
متشکرم.
درود
آقا حمید سابهای کنوود رو کلا زیر سوال بردین ! طبل کنوود !:n02:
آخه گلیدن آمپ قوی میخواد ! مگر اینکه بریج ببندم با hdp4 !
ولی p2 راحتتر از گلیدن راه میفته !:n01:
این hdp4 به نظرتون به اهداف من میخوره ؟ بریج برا ساب و کواکم ؟؟؟ قدرتش پشت کیفیتش پنهون نشده ؟:n17:
برای آمپ بستن هم مناسبه این باند؟نقل قول:
از کاپا 693.9 بهتره ؟
سلام
من حدود 400 پول دارم میشه ی ضبط و باند معرفی کنین
اگه از این پایونیر یا کنوود های بدون سی دی هم باشه مشکل ندارم چون کاربردم بیشتر فلشه..کیفیت صدا برام مهمه
سلام...دوستان میخوام ی پخش بگیرم...بین x400 و 7650 یکی رو میخوام بگیرم...از صدای کنوود و فلت بودنش اینجا زیاد تعریف شنیدم میخوام بدونم با تنظیمات میشه صدای پایونییر رو مثل کنوود کرد و تیزی صدا رو گرفت؟و اینکه ۷۶۵۰ به اندازه ایکس ۴۰۰ اپشن و تنظیمات داره؟
سلام رضا جان.نقل قول:
من کن وود و منظورم نیست کلا سابهای رده پائین اینجوری هستند.
در مورد راحت درایو شدن راکفورد اتفاقا اشتباه میکنی. p2 درسته 400 واته ولی تا دو برابر توانش هم بدی یازم ممکنه کامل درایو نشه. کلا راکفورد اینجوریه. من خودم سابم (P2) توان RMS ش 200 واته ولی 450 وات بهش دادم بدون مشکل کار میکرد.بعدا براش مونو 8105 کن وود گرفتم 300 وات واقعی میده ولی کاملا مشخصه که بیشتر ورودی نیاز داره.
گلیدن 15 با بریج HDP4 درایو میشه. آمپ خوبیه ولی برای استریو اگر AB بود بهتر بود.
نه از کاپا بهتر نیست. بین 60-100 وات میتونید بهش ورودی بدید.نقل قول:
پخش رو U2359 قیمت 215 و اسپیکر هم جی وی سی 7158 حدود 230-40 فکر کنم شده.دقیق قیمت ندارم.نقل قول:
پایونیر ذاتا تیزه و بعد میدونم با تنظیمات بشه اون رو کاهش داد.زیاد دست کاری کنی کلا صدا خراب میشه.نقل قول:
پخش رو U2359 قیمت 215 و اسپیکر هم جی وی سی 7158 حدود 230-40 فکر کنم شده.دقیق قیمت ندارم.
مرسی از جواب ...حالا چند تا سوال
1 این پخشی ک پیشنهاد دادین کنوود هست درسته ؟؟؟ و اینکه من اگه بخوام پولمو بیشتر کنم تا 300 ایا ارزش داره x400 کنوود بگیرم چقدر تو صدا تاثیر داره؟؟
2. این قابلیت میکس دیجی تو پخش ها ی پایونیر دقیقا کارش چیه و اصلا ارزش داره؟؟
3. این باندی ک پیشنهاد دادین اگه بخوام در اینده امپلی اضافه کنم امکانش هست یعنی همخونی داره؟؟؟
4. امپلی تو صدا چقدر تاثیر داره؟؟؟
5. این مدل پخش کنوودرu256 , و پایونیر 355 bt نسبت به مدل پیشنهادی شما چقدر اختلاف دارن؟؟
6.اینکه ارزش داره باند معمولی تر بردارم و یه امپلی بخرم؟؟؟
ببخشید سوالم زیاد شد ...ماشین هم پراید هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت آقا حمید
قربان یه راهنمایی فوری میخواستم,شرمنده
دوستم یه پژو206 داره که سیستمش اینه:
پخش 7056
718 ex
و یه آمپ mb acoustic چهار کانال داره.که گینش از 0.2 ولت داره تا 4 ولت.تنظیمات کاملی داره ولی میدونم این آمپ متفرقه است.
بدون آمپ باندا ویبره خوبی میزنه,ولی با آمپ انگار نه انگار که این باند 10*7 هست:n27:
حالا میخواستم بدونم مشکل از چیه؟؟؟
تنظیمات دقیق آمپ رو میشه لینکی بدید که انجامش بدم؟؟
ممنونم
سلام
بین باند های زیر کدوم ارزش خرید بیشتری داره و با ضبط x400 صدای بهتری میده (بدون امپ ) کیفیت صدا برام مهمه و اینکه صدا تیز نباشه
JBL GTO938
Infinity 693.9i Kappa
JVC CS-HX7158
سلامنقل قول:
اساتید باند 7158 رو پیشنهاد میکنن,حجم صدای خوبی داره بدون آمپ
ببخشید دیر دارم جواب میدم اینترنت قطع بود،والا پخش 7650 آمپ هم پاور بیس (مونو)هس،ساب هم تک هست تو باکس پورتد که ویبره خوبی میده البته میخوام تو لوله ای بندازم که ویبرش بیشتر شه .نقل قول:
سلام
واقعا شرمنده آقا حمید! بخدا دیگه خجالت میکشم سوال بپرسم ازتون!
آقا حمید هرچی گشتم پیدا نکردم اون کلیپ رو! :n03:
آقا حمید تو سیلد 40 لیتر ویبرش در چه حدیه؟
یه چیزی میخوام که تمایل بیشتری به ویبره داشته باشه اما کوبش خوبی هم داشته باشه !
کواک رو هم موندم چیکار کنم ! چندتا کلیپ از کاپارو تماشا کردم ! دوسش دارم !♥ فقط درباره حجمش دو به شکم !
بازم ممنون:n16:
سلامنقل قول:
1-بله کن وود هست.کیفیت صدای X400 بیشتره و به نظر من ارزش داره هزینه رو افزایش دهید.
2-انتهای ترکهای موزیک رو به هم میچسباند.
3-بله با آمپ هم صدای خوبی میده.
4-بسیار زیاد.البته منظور آمپلیفایرهای معتبر و استاندارد هست نه کالاهای متفرقه.با آمپلیفایر هم کیفیت و هم قدرت صدا افزایش پیدا میکنه.
5-کن وود U256 ارزونترین مدل کن وود هست.صدای معمولی داره.355BT رو ندیدم تاحالا.
6-دیگه کمتر از این رو پیشنهاد نمیکنم.
مخلصم.نقل قول:
پست شماره 17 رو مطالعه کن.
938 بیس خشکی داره.نقل قول:
کاپا بیس نرمی میزنه.حجمش کمه
7158 اگه با آمپ قوی بسته بشه حجم بیس بالائی داره ولی رضا جان یکی از دوستان داشتند گفتند تو ولومهای بالا صدا تیز بوده. به خاطر تعداد زیاد تیوترها میتونه باشه.البته اگر اکولایزر رو فلت قرار دهید یا فرکانسهای بالا رو کاهش بدید ممکنه کمی بهتر بشه.
رضا جان دشمنت شرمنده.نقل قول:
خودم هم پیداش نکردم. یادم نیست کجاس.
رضا جان 40 پورتد براش کوچیکه.کلا پورتد کوبش تو قوی نیست.ذاتش اینه.نمیشه ویبره بالا داشته باشی و کوبش هم باشه.
باید تصمیمت رو بگیری.ویبره یا کوبش:n02:
آقا حمید باکس نهایتش 90 میگیره !
یدونه 50 یا 60 پورتد رو سفارش میدیم !:n02:
با ویبرش حال میکنم !
بعد میرم سراغ کوبش و خون تو رگ جاری شدن !
فقط کواک فکرمو مشغول کرده شدیـــــــد !:n03:
سلام میشه فرق لوله ای عادی با لوله ای 6 ضلعی رو بگید تو چیه ؟
فرق بین باکس پورتد و سیلد هم بگین ممنون میشم ، فرق پورتد اگزوز دار با خطی هم بگین واقعا ممنون میشم :D
رضا جان کلیپ ساب RS گلیدن با باکس 50 لیتری و تیون 35 هرتز رو تو تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود کردم.یه کلیپ دیگه هم هست اونم بعدا آپ میکنم. همراه عکسها.نقل قول:
سلامنقل قول:
منظورتون باکسه دیگه؟:n02:
فرقشون تو نوع ساختشون هست. شکل باکس هیچ تاثیری تو صدا نداره. البته یکی باکسهائی هست که ساب داخل آنها قرار میگیره و پورت به سمت پائین هست این باکسها به خاطر محل قرار گیری پورت تنین بیس و لو بیس بهتری دارن. اینگونه باکسها مخصوص سیستمهای سینامی خانگی هست.
پس تو باکسهای پورتد یکی حجم باکس و یکی فرکانس تیون پورت هست که در انعاکس صدای باس موثر هست شکل اون هیچ تاثیری نداره.
نکته مهم:
داخل کلیه باکسها ،لبه های دو قطعه MDF که به هم چسبانیده شده اند باید با چسب آکواریوم به صورت گرد در بیاید و هیچگونه زاویه 90 درجه ای داخل باکس نباشه.
باکس پورتد دارای یک یا چند پورت یا دریچه هست برای تبادل هوا ولی باکس سیلد کاملا بسته هست و هیچ روزنه ای نباید داشته باشه.
پورتها دو گونه اند
1- اسلات یا چهارگوش
2-استوانه ای
فرق این پورتها در تیون کردنشون هست. مثلا برای رسیدن به فرکانسهای پائین باید طول پورت افزایش پیدا کنه که اغلب از پورت اسلات و از طریق زاویه دار کردن پورت(L) به مقصود میرسند.
پست شماره 15 این تاپیک هم مطالعه نمائید:
50 خوبه بالاتر نرو.نقل قول:
کواک هم فعلا همون رو نگه دار اگر با اضافه شدن ساب راضی نبودی هرتز 690 میگیرم برات.
شب خوش.:n12:
شب عالیـ ، متعالیـ ! ♥
ممنونتم آقا حمید ! دیگه کار از زحمت گذشته !
آره ! با 50 هم کارم راه میوفته !
خودمم به این نتیجه رسیدم !
البته وسایل هم بیاد تازه مشکلات زیاد میشه ! آمپلی فایر !:n15:
تا آمپ نیاد ... !
ایشاللا اگه یه موقع هم خواستم عوض کنم کواک رو ( که مصادف با خرید آمپ هست ) که میشه چهار پنج ماه بعد :n03: co 609 رو میگیرم !
اگه تا اونموقع بار نرسه دیگه یه جریانی داره حتما !:n08:
آقا حمید برا ساب همون hdp4 بهتره یا جی بی ال 601 ؟ 8106 هم که ضعیفه براش فک کنم !
ممنون بابت کلیپ !♥ هدف از ، ببین اصلا بازی نمی کنه ، چیه ؟!:n02:
یاعلیـ♥
سلام
یه مشکلی واسم پیش اومده ممنون میشم کمک کنین وقتی فلش رو برای اولین بار زدم رو پخش اهنگ هارو خیلی راحت خوند حالا وقتی اهنگ های دیگه میزنم رو فلش دیگه اپدیت نمیشه همون اهنگ های قبلی رو میخونه! و وقتی اهنگ های قبلی رو پاک کنم مینویسه خالیه!
فرمت هم کردم فلش رو و همچنین ضبط دکمه ریست هم داشت زدم ولی بازم نشد :n03:
چک کنید فرمت آهنگهای جدیدتون mp3 یا هر چیزی که پخشتون میخونه باشه. شاید آهنگهای جدیدی که ریختین مثلاwma باشه و پخشتون نتونه بخونه.
Sent from my iPhone using Tapatalk