اگه بعد از انتخابات درست نشد این سرعت 128 من رسما ازشون شکایت می کنم
ظاهرا سریع رسیدگی هم می کنن
Printable View
اگه بعد از انتخابات درست نشد این سرعت 128 من رسما ازشون شکایت می کنم
ظاهرا سریع رسیدگی هم می کنن
نقل قول:
من رسما ازشون به سازمان تنظیم مقررات شکایت کردم
شکایت دیروز ثبت شد و کد پیگیری گرفتم
شنبه احتمالا جواب میدن
هرچی شد تو تاپیک میگم
سلام به همگی
یه مودم وایرلس (TP-link ) دارم مشکلم اینه که نه لپ تاپ و نه موبایلم نمیشناستش، لپ تاپ خیلی از وایرلسایی که دوروبرم هستو پیدا میکنه جز وایرلس خودمو، هم با CD و هم با IE کانفیگ کردم ولی باز درست نمیشه، مشکل از چیه؟ دو هفته ست درگیرشم، به شرکتم زنگ زدم (اندیشه) کمکی نتوستن بکنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما برای مودمتون SSID تعریف نکردین. باید جای SSID نام وایرلیس رو قرار بدید و در بخش Pre-Shared Key رمز عبور.نقل قول:
SSID و Pre-shared key رو با paint پاک کردم عزیز.نقل قول:
به هر حال بازم ممنون
من چطور از این مخابرات شکایت کنم 512 نامحدود سزعت 38 تا 40!!:n24:نقل قول:
ممنون 256 نامحدود و 512 نامحدود تعرفه اشون چنده؟ و سرعت دانلودشون چند کیلوبایته؟نقل قول:
من با 512 محدود همین قدر سرعتم بود. من اندیشه سبز خزر هستمنقل قول:
دوستان من نمیتونم شکایت کنم سرعتم از 25 کمتره درحالی باید 32 کیلو بایت باشه. دارم 28 تومن میدم بابت 256 نامحدود اندیشه!!؟
256 = 15750
512 = 25200
نقل قول:
سرعت دانلود 512 نامحدود مخابرات تو خط 7 چنده؟
چرا عزیز شما به راحتی میتوانید شکایت کنید از لینک که قرار دادم استفاده کنید و شکایت کنید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خط 727 دارم سرعت دانلود 39 تا 40.نقل قول:
الان درتمام مراکز مخابراتی 512 نامحدود نهایتا 40 هستنقل قول:
من هم 512 داشتم ماه پیش .نقل قول:
1.4 مگ بود .
:n04:
تو اطراف شهر رشت نمایندگی نداره 2020؟ فهرست نمایندگی هاش رو تو سایتش هست؟ اگه آره سایتش رو میدینقل قول:
من دارم شکایتم رو مینویسم ولی یهو نیان دم در منو ببرن :n02: به هر حال هیچ فایده ای نداره این کار!!نقل قول:
یکی از دوستان میگفتن که باید سرعتتون زیر 2 کیلوبایت باشه تا شکایت کنید :n04:
ویرایش: الان رفتم اصلا اسم شهرمون توش نیست :n08:
فایده نداره! در عرض کم تر از 20 دقیقه 2گیگ شارژ تموم میشه :n09:نقل قول:
یه چیز جالب تو این شکایت اصلا اندیشه سبز خزر نداره!! :n29:
این ادرس سایت می توانید اینترنتی ثپت نام کنید.اندیشه به شما سرویس داده مخابرات به راحتی به شما سرویس میده.در مورد نبودن اسم اندیشه سایر را انتخاب کنید که گزینه خالی است. شهرهم نزدیک ترین شهر به خودتان را انتخاب کنید برای شکایت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از همین 2020 بخر - گول اندیشه را نخوری --- حتی میتونی از 2020 حجمی 2048 بخری شبانه یکسره دانلود کنی
خدمت شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بچه ها چه سایتی را پیشنهاد میکنید برای دانلود فیلم های روز ؟ مخصوصا بلوری باشه والا موندم از کجا دانلود کنم . خسته شدم از بس بازی دانلود کردم
بفرما دوست عزیزنقل قول:
کد:www.iranfilm65.com
شما احتمالا ssid برودکست نکردی که تو لیست رادیوها نمیبینیش <-- وقتی اینرو نوشتم عکسی که متصل کرده بودید لود نشده بود و ندیدم , راه حل : مودم رو ریست کنید , در حالت بدون انکریپشن و پسوورد رادیو رو میبینید ؟ اگر آره بدون اینکه هیچ تنظیم دیگه ای رو تغییر بدید فقط ssid و key ست کنید و دوباره امتحان کنید باید کار بکنهنقل قول:
میتونید شکایت کنید ولی شکایتتون معتبر نخواهد بودنقل قول:
سرویس شما "تا 256" هست یعنی حداکثر سرعت و ممکنه هیچوقت به حداکثر سرعت نرسید
و نسبت شیرینگ در سازمان تنظیم 1 به 1 نیست
دوست عزیز اندیشه 2 نوع سرویس میفروشه 1 به 10 و 1 به 1 و با 2 قیمت متفاوت و ایشون از سرویس 1 به 1 استفاده میکنه.اگر نسبت شیرینگ 1 به 10 است پای اندیشه برای فروش سرویس 1 به 1 گیر است.نقل قول:
1024 نامحدود 1 به 1 هستش 2020 عالی واقعا میمونه ادم چی دانلود کنه . دوستان اگه هزینه براشون مهم نیستش حتما ماه بعد بگیرین
این برداشت شما از سرعتی هست که ارایه میشه والا نسبت شیرینگ ۱ به ۱ نیست ، انگار مفهوم ADSL براتون مجهول موندهنقل قول:
ممنون تا آخر ماه که دوره ام تموم شد حتما میگیرم شما بفرما که تو این چندماهه استفاده میکنی میانگین سرعت چقدره چه ساعاتی سرعتش بهتره و یا برعکس کمتره؟نقل قول:
والا همیشه ثابت بوده هیچ فرقی نداشته همون 200 تا فقط گاهی یک روز یا 8 ساعت خراب میشه شانسی هستش تو ماه چند بار این اتفاق می افته توی این شرابط
بد هم بشه 85 تا 100 میرسه که بعدش بازم خوب مبشه
نقل قول:
ممنوننقل قول:
دقیقا متوجه نشدم، یعنی مودمو ریست کنم ولی بدون پسورد کانفیگ کنم؟
منظورتون از Key چیه؟
بدون پسورد هم کانفیگ کردم ولی باز تو لیست نیست
عکسو دوباره میزارم امیدوارم لود شه واستون
1 به 1 نیست چون ماهیتش بهش اجازه نمیده 1 به 1 باشهنقل قول:
اون 32 هم حداقل نیست , حداکثره
نقل قول:
یعنی مودم رو ریست سخت افزاری بکنید و از صفر کانفیگ کنید
برای وایرلس هیج نوع پروتکل امنیتی تعریف نکنید و امتحان کنید که دیده میشه یا نه
اگر دیده نشد مودم ایراد داره و اگر دیده شد حالا با پروتکل امنیتی کانفیگ کنید
:n20: سعی میکنم دیگه عکس نذاریم دلتون آب نشه ولی دارید میبنید از غروب تا حالا یک کله داره دانلود میکنه چه جوری دمشون گرم انصافا
انشالله مودم بسوزه ... :n02:نقل قول:
512 نامحدود هست ؟ سرعتا درست شد ؟
داداش بردیا مودم asus دارم چشم شیطون کر محشره :n07:
من نه 1024 هستم .:n07:
نقل قول:
من نمیدونم از کجا اینا رو میگینقل قول:
من جواب دادم ادمین پاک کرد ( نکته جالب اینجاست جواب نقل قول شده شما رو پاک نکرد :n29: ))
حالا بیخیال
ولی اینی که شما میگی رو من نمیدونم از کجا آوردی:n18:
نوش جونت ...:n01:نقل قول: