ويرايش شدنقل قول:
اينم عكس زرنگ ترين سرباز من : لبخند بزن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ويرايش شدنقل قول:
اينم عكس زرنگ ترين سرباز من : لبخند بزن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفا اومدی از ورد6 چه خبر؟
بابا بسه دیگه چه قدر کار میکنی
دنیا ارزش نداره بابا
آخرش سرت را میزاری زمی(بعد N سال )این وردها سر ارث باهم دعوا میکنن و فقط فحش و ناسزاشون براتو میمونه:27:
بچه ها
اونجايي كه از من مي پرسهRecipien:t چي بايد بنويسم؟
دوستان من یک سوال خیلی مهم دارم لطفا کمک کنید .....
من سیتر یکی شدم که قرار هست برنگرده ... و نمیتونم نوبلش کنم به این زودی ها .... باید چیکار کنم؟
با این قوانین جدید که گذاشتن ممکن هست اکانت هام رو پاک کنند ؟
لطف کنید یکی جوابم رو بده ... ممنونم
محسن ياهو هستم الان
ببين، گمونم بعد از دو ماه يا سه ماه كه سيتر باشي ميتوني نوبلش كني، دقيق يادم نيست، قوانين رو ميخونم بهت خبر ميدم
آي دي تو بگو همه رو با هم قاطي كردمك
نقل قول:
به سلام محمود جون چطوری ؟
کار هست ولی پول نیست !!!!
همشو این وورلد 6 هیف و میل میکنه !!! دیروز زدش باماشین به دیوار یکی از دهکدهام کلی خرج رو دستم گذاشت
بیخیال
چه خبر این دو روزه که من نبودم ؟ خبر جدید چی بود ؟
خیلی ستمه من 50 صفحه رو بخونم !!! جنگی منگی ؟ نوبلی ؟
خلاصه هرچی خبر باحال بود بگو
بقيه نگاه نكنن!
amin138498
مخمود مگه قرار نبود نگاه نكني؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدوبدو ايدي ياهو مسنجر حراج كرديم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام صفا جان
خبر داغ اینکه من از کا71 پاشدم اومدم تو کا 82 یه روستا گرفتم.
قراره اینجا حکمرانی کنم ........... ( زیاد جدی نگیر این قسمتو )
بچه های قدرتمند ورلد 10 یه مدتی هست که کم کار شدین.
نه به خاطر اینکه کمتر میاین اینجا، به خاطر اینکه ریسورس نمی فرستین.
فقط hanniball: ببين، بيا يه كاسبي را بندازيم، من هي ID ميدم، تو بفروش بعد نصف نصف. چطوره؟
دستت درد نکنه .... فقط دوستان دیگه هم اگر اطلاعی از قانون جدید دارند بگن .نقل قول:
یکی گفت باید به میل بزنی به ادمین ...رفتم خوندم دیدم نوشته اگر بگی نمیاد درجا پاکش میکنن ! :2:
ايدي چي YM يا TWنقل قول:
استاد صفا كم مياييد:31:نقل قول:
خبر هم اينكه من نوبل شدم تو 12 بعد زئوس يه لطف بزرگ در حقم كرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
akhe khengh , man ke zadam MCD ro saf kardam , to ke hichi nemidoonee harf nazan .
bloodhood 2 mahe leave karde bood in ye chalenge beine MCD va EGGS! bood
kholde Uldor pishnehad dad be Baron ma ke ozve tribe ma beshiin .
dar zemn R-man va -iran- ke bann shodan sare resource transfer bood , + kha** malee shoma vase hoodoo hich taseeree nadasht .
dar zemn man 5 ta village az MCD noble kardam , va 45 ta noble koshtam .
alan kole MCD players vaghtee Uldor man
ro too tribe didan shakh dar avordan hamashon behem tabrik ghoftan va az baziim lezat borde boodan .
inam begham to ke shoma ro az MCD endakhtan biroon chon inactive boodee , yani arzesh nadasht 1/100 jaro bedan beto .
are man be uldor ghoftam ke az to khastam jasoosee konam va oonam ghoft mohem nist azizam
dar sanee ally haye MCD behesh khianat kardan va oon az khodash bood ke players haye profesional EGGS ro recruit kone .
noob
Yahoo! Messenger
خبر جدیدی نیستنقل قول:
این آموزشه که تموم شه دیگه اتز حجم پستها کم میشه
تو10 فکر کنم باید برای جنگ آماده شین
12 همچنان سوت و کوره
بابا من که الان اومدم چرا تهمت میزنی؟:41:نقل قول:
ايولنقل قول:
تمام كار درستا اومدين نزديك من :31: . من هنوز اول كارم اما وقتي مثل شماها كارم درست شد (احتمالاً يك سال ديگه) راهم نزديكه.
بساز من همين جا ميفروشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا من که الان اومدم چرا تهمت میزنی؟:41:[/quote]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من كاراگاه هانيبال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب تحقيقات من نشون ميده كه ديزگاه بيگناهه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشكل ديگه اي داشتيد كاراگاه هانيبال در خدمته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 ماه گذشت و هنوز مشكل پست ها حل نشده الان من بايد 1000تا پست داشته باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اگه خیلی ناراحتی برو تو قسمت انتقادات و پیشنهادات که تاپیک بزن و اینارو بگونقل قول:
شاید درستش کردن:5:
به به آقا بابك به ما ضعيف ضعفا هم سر ميزني!
خدارو شكر twstats همه چيزو نشون ميده، برو اون جا رو ببين همه چيز دستت مياد!
اون دو رفيق كه اخراج شدن، من هنوز ميل هام با hoodoo رو دارم، لذا خيالت تخت!
من w11 رو ترك كردم چون بچه بازي بود، همه آماتور بودن، البته به جز ايرانياش، ترجيخ دادم وقتم رو بذارم جاهاي ديگه
اگه ميخواي تهمت بزني، چون تا كارآگاه Hannibal هست حق ما ضايع نمي شه.
اگه شك داري به ما ايرانياي نامرد، برو از mirakel man بپرس. وقتي كه رفتم، يه روستا رو هم واسه niaLrem پاكسازي كردم
باشه:31:(پشتيباني كنيد از سرباز وفادارتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
hannibal من اعتراض دارم، اگه اون نديده، چه جوره Replyكرده؟؟؟؟؟؟؟
تاپيك ايجاد نميشه!! لطفا شما هم يه امتحان بكنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا داريم اسپم مسپم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زياد ميديم بعد ميان جممون ميكنن هانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ها خوب اين خودش قضيه ديگري دارد.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاجی منم اونجا یه شعبه زدمنقل قول:
کی نوبل شدی تو کدوم وورلد ؟نقل قول:
ديروز تو ورلد 12نقل قول:
آقا اگه اينجا بن بشيم، تو Tw هم بن ميشيم ؟
من ديگه كسي رو اذيت نميكنم، اون قبلي ها هم تقصير مصطفي بود، اون گولم زد، گفت انتقامشو بگيرم! ميل هاش رو هم دارم!
آقا يكي يه سوال بپرسه، خسته شديم.
سوال هايي بزاي كسب تجربه:31:نقل قول:
NAP چيست:19:
ياور پشهها روزا كجا استاد ميشن؟ :31:نقل قول:
اينم يه سوال پيشرفته
وقتي داريم كتاب ميخونيم بعد سرمونو بلند ميكنيم ميبينيم نوبل شديم چيكار كنيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها يه سري اسمايلي براي وقتي كه نوبل شديد ميتونيد از اينا استفاده كنيد خوباشو ميزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميدوارم بعد نوبل شدن از اينا لذت ببريد
Non-aggresive-pact اونايي كه دشمن قسم خوردت نيستن. و ميلي به تهاجم به تو ندارن.نقل قول:
اين سوال معمولا جهت سركار گذاشتن استفاده ميشود، موفق شديد
NAP مخفف Non Aggression Pact به معناي پيمان عدم تعارض مي باشد. اين پيمان بين دو قبيله بسته مي شود، كه آن دو متعهد مي شوند هيچ تعارضي عليه يكديگر نكنند. طي اين پيمان هيچ گونه دوستي شكل نمي گيرد، فقط براي مدتي دو قبيله به هم كاري ندارند و معمولا توسط يكي از طرفين شكسته مي شود!
ببينم شما اين همه سوال داشتيد و من خبر نداشتم؟
اگه ميدونستم درسم رو ميذاشتم كنار ميومدم اين جا پول در بيارم!
يكي يكي، بايد يه آگهي منشي هم تو روزنامه فردا بدم، مصطفي كجايي كه ببيني من دارم پول پارو مي كنم!
سوال بعدي
يكمي ميشه در باره ي قدرت اسفرد ها و نيزه دار ها و اينكه اگه در برابر هم قرار بگيرن تعداد يكي باشه كدوم قوي تره توضيح بدي لطفا لطفا ا گفتم لطفا:31: