-
نقل قول:
من تست كردم هيچ اشكالي نداره . شما با چي دانلود كردي از نرم افزار خاصي براي دانلود استفاده مي كني ؟؟؟ اگه با اينترنت اكسپلورر دانلود كردي اون هميشه همين مرض رو داره . من اغلب با موزيلا فايرفاكس ميام اينترنت و با همين دانلود مي كنم پيشنهاد ميكنم از همين استفاده كني تا كارت درست بشه .
آقا حامد بايد فايلا رو از فشرده درشون بياري و بريزي توي محل نصب بازي و بعد توي بازي shift و F12 رو بزني .
من از همين اينترنت اكسپلور استفاده مي كنم . ميرم تو گوگل سرچ كنم تا اون نرم افزاري كه شما گفتي رو بذارم ببينم چي ميشه.
مرسي.:10::11:
-
اقا محمد رضا اون مود رو که گفتی خرابه چه جوری باید ریخت تو بازی
-
آقاي محمدرضا متشكرم درست كار كرد.:40::11: ولي من از نرم افزاري كه گفتي استفاده نكردم. از نرم افزاري به نام orbit downloader super استفاده كردم. هرچي باشه از اينترنت اكسپلور كه بهتره. قبلا هم از دانلود منيجر استفاده مي كردم ولي تاريخش تموم شد.
باز هم متشكرم.:11::40::10:
-
نقل قول:
اقا محمد رضا اون مود رو که گفتی خرابه چه جوری باید ریخت تو بازی
منم كه گفتم خرابه . اما اگه منظورت اينه كه دانلود نشد بخاطر اينه كه سايت gtainside طوري شده كه با دانلود منيجر نميشه توش فايل گرفت . بايد همينطوري با مرورگر بگيري ...
-
منظورم اینه که چجوری میشه تو بازی اوردش در ضمن یه سرعت سنج سیاه است که اومده و فایل clo3 میخواد اون رو چجوری وارد بازی کنم و اگه میشه رمز این پژو تاکسی رو برای ادیت بده . ممنون
-
کاری از : محمد رضا . ویرایش : کار خودمه
-
خيلي تكتچرش خوب شده . من فكر كردم شما cleo رو از قبل داري . خوب اينم cleo :
کد:
http://cleo.sannybuilder.com/cleo3.rar
فولدر CLEO رو مي اندازي توي محل نصب بازي . بعد فايل هاي cleo.asi و vorbisFile.dll و vorbisHooked.dll رو بريز توي محل بازي يادت باشه توي پوشه CLEO نريزي . بعد هر مودي كه بگيري فايل هايي داره با فرمت cs كه همشون رو ميريزي توي CLEO . اما بر اساس مودت مثلا سرعتسنج ممكنه تكستچر داشته باشه كه بايد در قسمت models\txd بريزيش و يا طبق چيزي كي ريدمي نوشته . در مورد قفل آر.دي بعدا بصورت پ.خ بهت ميگم .
-
نقل قول:
خيلي تكتچرش خوب شده . من فكر كردم شما cleo رو از قبل داري . خوب اينم cleo :
کد:
http://cleo.sannybuilder.com/cleo3.rar
فولدر CLEO رو مي اندازي توي محل نصب بازي . بعد فايل هاي cleo.asi و vorbisFile.dll و vorbisHooked.dll رو بريز توي محل بازي يادت باشه توي پوشه CLEO نريزي . بعد هر مودي كه بگيري فايل هايي داره با فرمت cs كه همشون رو ميريزي توي CLEO . اما بر اساس مودت مثلا سرعتسنج ممكنه تكستچر داشته باشه كه بايد در قسمت models\txd بريزيش و يا طبق چيزي كي ريدمي نوشته . در مورد قفل آر.دي بعدا بصورت پ.خ بهت ميگم .
دستت درد نکنه . شما میدونی چه جوری میشه یه جسمی مثل صندق صدقات رو با med وارد بازی کرد . اگر تکستچر اردی رو هم خواستی بگو برات بزارم.
-
-
درخواست
میشه یکی لطف کنه و فایل effectsPC.txd که در پوشه ی models هستش برام بزاره .خیلی ضروریه:42::42::42::45::45::36: