ببخشید یه سوال دارم
من میخوام روی سیستمم یه win xp sp2 و یه win vista بریزم به نظر دوستان این کار روی یه هارد 250 به صرفه هست ؟
Printable View
ببخشید یه سوال دارم
من میخوام روی سیستمم یه win xp sp2 و یه win vista بریزم به نظر دوستان این کار روی یه هارد 250 به صرفه هست ؟
من یه بار نسخه ی بتا ویستا رو کامپیوتر نصب کردم چون سرعتش پایین بود پاکش کردم دوباره اکس پس ریختم.الان وقتی میخوام دوباره ویستا نصب کنم ویندوز درایو های منو شناسایی نمیکنه؟(تو یه وبلاگ سوال و جواب کامپیوتری پرسیدم گفتن مشکل از همون یکبار وستا نصب کردنه و هاردت ساتاست وقتی ویندوز داره برای نصب آماده میشه دکمه ی f6 روبزن و درایور هاردت رو از وبسایت مادربورد بگیر بعد هارد ساتا شناسایی میشه ولی توی ویستا مثل اکس پی اصلا" f6 وجود نداره)به نظر شما من باید چکار کنم؟(درایوهای من ntfs هست)
کسی نیست جواب بده
منظورتون از به صرفه چیه؟نقل قول:
اگر منظورتون فضای اشغال شده هست که هیچ مشکلی نیست.به راحتی میتونید هر دو را نصب کنید و احساس کمبود هم نمی کنید.
سلام به شما.نقل قول:
در قسمت Run عبارت msconfig را تایپ کنید تا کادر System Configuration باز بشه.
حالا تو برگه Services مطمئن بشید که سرویس Windows Update در حال اجراست.(Running)
اگر خاموش(Stopped) بود از قسمت سرویس ها فعالش کنید.
سلام
من تو vista بعضی کارهای کلیدی رو ندارم
مثلا پنجره با tab رو وقتی با هم می گیرم صفحه ها رو نشون نمیده
ایا باید دوباره vista رو نصب کنم یا کاری دیگه هم می شه بکنند
نقل قول:
باید قبلش حالت aero رو فعال کنی .
control panel / personalizyion / windose color and apperance / windowse aero / ok
سلام ویستا سرویس پک 1 من بالا نمیاد میگه product key بده و ویندوزت جنیون نیست حالا چجوری بیارمش بالا که کرکش رو فعال کنم ؟
اگه پروداکت کی دارید بذارید لطفا...
ممنون
سلام دوستان من یه مشکلی با ویستای لپ تاپم دارم
وقتی 2-3 ساعت باهاش کار میکنم خیلی کند میشه و بادی ریستش کنم تا سرعتش دوباره زیاد شه.آیا نرم افزاری هست که بتونه سرعتشو بدون ریست به حالت اول برگردونه؟
اینجا بحث شده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سرعت پایین سستم
ممکن است براي شما نيز پيش آمده باشد که هنگام کار با کامپيوتر ، ويندوز شما بسيار کند و آزار دهنده عمل کند. مي توان با اطمينان گفت که تمامي اين مشکل ها از نحوه نادرست عملکرد شما با ويندوز صورت گرفته است. قصد داريم تا شما را با چند ترفند مفيد آشنا کنيم که با استفاده از آن ها ميتوانيد از ويندوز خود حداکثر استفاده را ببريد.
1- مطمئن شويد که آنتي ويروس مناسبي را بر روي سيستم نصب نموده ايد، بصورت اتوماتيک آپديت شود و کليه فايلهاي تازه وارد به سيستمتان را چک کند. اگر ويروسي هراه فايلي باشد يا تعمير يا قرنطينه و بلوکه شود. بدليل اينکه ويروسهاي جديدي هر روز توليد مي شوند بايد طوري ويروس کشتان را تنظيم کنيد که بطور اتوماتيک بروز شود. دو برنامه قوي ويروس کش که ما توصيه مي کنيم عبارتند از: McAfee و Norton .
2- نرم افزارهاي antispyware/antiadware را روي سيستم خود نصب کنيد، اين دو دسته نيز براي سيستم شما کاملاً ضروري هستند، تا از نصب برنامه هاي جاسوس بر روي سيستمتان جلوگيري کنند. که دو نرم افزار رايگان و مفيد عبارتند از: Spybot Search & Destroy يا Ad-aware
3- نصب ديواره آتش سخت افزاري، بهتر از فايروال نرم افزاري است. بدين صورت اطلاعات سيستم شما از دسترس هکرها مصون مي ماند و نمي توانند برخي نرم افزارها را بصورت ناخودآگاه بر روي سيستم شما نصب کنند که يا به سيستم شما آسيب برسانند و يا اينکه سرعت کار با سيستم کاهش پيدا کند. ديواره هاي آتشي که ما توصيه مي کنيم عبارتند از:
Linksys, Netgear, D-link
4- شرکت مايکروسافت هر از چند گاهي نرم افزارهاي خود را بروز مي کند. اين امر برخي اوقات بدلايل بالابردن امنيت است که توصيه ما اين است سيستم خود را طوري تنظيم کنيد تا بصورت اتوماتيک بروز شود.
5- فايلهاي اينترنتي موقت ( Internet temp files ) خود را هر يک ماه يکبار پاک کنيد. اين امر به بالابردن سرعت سيستم شما منجر خواهد شد.
6- هر 4 ماه يکبار هارد خود را defrag نمائيد.
7- هر موقع مي خواهيد چيزي را از اينترنت دانلو کنيد حتماً شرايط آنرا (terms and conditions ) بدقت مطالعه نمائيد. هيچ ارزاني بي حکمت نيست. ممکن است همراه نرم افزارهاي رايگان مواردي از قبيل adware يا spyware نصب شوند.
8- ايميلهاي غريبه، عجيب، و نا آشنا را باز نکنيد. ممکن است همراه باز شدن آنها adware يا spyware بر روي سيستمتان نصب شوند يا همراه ويروس باشند. توجه کنيد حالت پيش نمايش نرم افزارهاي outlook همانند باز کردن آن است، پس آنرا غير فعال کنيد.
9-دست آخر اينکه اگر سيستم شما را دزديدند يا سيستمتان به نحوي از کار افتاد، کليه داده هاي خود را از دست مي دهيد. راه حل کار اين است که هميشه از اطلاعات مهمتان بر روي CD يا بر روي ميزبانهاي اينترنتي نسخه پشتيبان تهيه کنيد.
نقل قول:
همچین چیزی وجود نداره ؟؟ :41: