راستی در مورد lvl 3 این هیرو (Nerubian Weaver) که Orb Effect هست اگه براش آرمور منفی (Stygian Desolator) ببندی دیگه lvl 3 هیرو کار نمیکنه؟؟؟؟
Printable View
راستی در مورد lvl 3 این هیرو (Nerubian Weaver) که Orb Effect هست اگه براش آرمور منفی (Stygian Desolator) ببندی دیگه lvl 3 هیرو کار نمیکنه؟؟؟؟
یه چیز دیگه اگه جلویه این هیرو Gem of True Sight بخری!وقتی که هیدن میشه اتکش کنی بازم اتکها block میشه؟
در مورد لول Geminate Attack بايد بگم هركي براي اين هيرو آرمور منفي ميره كاملاً آدم ......
هستش
اين لول يكي از بهترين لولهائي كه من دوستش دارم بجاي اون آرمور منفي كه ميخواد بره اول راديانس بره بعد ْآيتماي كلفت جمع كنه ببينه چي ميشه
بعد هم بايد بگم بجاي ژم كه داري ميخري آيتماتو كامل كن بهتره
اصلا جلوی Neruubian خریدن gem اشتباهه. گیرم که دیدیش... که چی؟ میخوای MS اش رو چی کار کنی؟! معمولا تو پوزیشن جلوش Doom میرن
بازم اگه ببینیش حداقل میتونه اتکش کنی در ضمن ms هیرو فقط موقع در رفتن به دردش میخوره!
در مورد ایتم هم راجع به سبز و کریستالیس چی میگی؟
یعنی اگه کسی ارمور منفی ببنده دیگه lvl 3 ش کار نمیکنه؟
Games Services announced today the list of the selected international males and females’
champions for the upcoming ESWC Masters which is set to take place during the Paris Gaming Show, July 4-6, 2008.
The ESWC Masters will host 6 international tournaments which will gather
more than 300 players coming from over 20 countries and 5 continents.
Stakes will be high in Paris as champions will compete to win their qualifying slots for the
ESWC Grand Final organised during the NVISION in San Jose
()کد:www.nvision2008.com
, but also for an overall prize-money of 65,000 US$.
The selections were made among hundreds of applications sent to the ESWC
Organizing Committee, according to various criteria such as: level and achievements,
the international diversity of the attendees, and the national opportunities champions
have to qualify for the ESWC Grand Final. The other French champions
which will take part in the ESWC Masters will be announced on June 4 according
to the ESWC French rankings
().کد:www.eswc.com/france
For Defense of the Ancients:
(Tournament gathering 12 teams: 2 French teams + 10 International teams)
* Ehome (China)
* Evil Geniuses (U.S.A.)
* Meet Your Makers (Denmark)
* Mousesports (Sweden)
* Plusfortysix (Denmark)
* PMs clan (U.S.A.)
* Reborn (Iran)
* SK Gaming (Sweden)
* Storm Games Clan (Slovakia)
* The Elder Gods (Romania)
Please visit [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for more details.
Here are the rules and regulations: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دیگه از اون حرفا بود!! اولا که نروبین ویور بیشترین کاربرد ویندش به خاطر دنبال کردنه. دوما، اصلا تو فکر کن هیچ وقت نمیخوای هیرو دنبال کنی. مگه موقع در رفتن بده که ms ات بالا باشه. هر جوری در نظر بگیری گم فایده ای نداره. (خودت یکم فکر کن) بهترین کار سایلنس کردنشه.نقل قول:
ms هیرو فقط موقع در رفتن به دردش میخوره!
باترفلای که هیچ مشکلی نداره. به خاطر دابل اتکش خیلی هم خوبه. ولی چرا کریستالایز؟! اگه کریتیکال میخوای چرا کاملش نمیکنی؟! (2.2x ) این آیتمت مثل پرسورنس میمونه که دیده ام بعضی ها تا آخر بازی نگه میدارن!! lolنقل قول:
ر مورد ایتم هم راجع به سبز و کریستالیس چی میگی؟
حالا یه سوال اساسی:نقل قول:
چرا خودت امتحان نمیکنی؟! هر سوالی که داری یراست نیا اینجا یا از دوستات بپرس. یک بار بشین خودت امتحان کن. (تو مپ استیبل) البته ببخشید میگم ها. یوقت ناراحت نشی. من واسه خودت میگم. چون اینجوری بهتر یاد میگیری. وگرنه واسه من که فرقی نمیکنه بپرسی یا نه! یا جواب میدم یا جواب نمیدم!! ولی رو حرفم فکر کن.
من اول و آخرش خودم امتحان میکنم و این که اینقدر سوال مطرح میکنم برا بالا رفتن سطح تاپیکمون و اینکه دیگران هم یه چیزی یاد بگیرن و کلا آموزشه. اگه شما ناراحت میشین من دیگه سوال نمیکنم!؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوب دوستان کسی نیست بخواد دوتا بازی کنه!؟تویه gg_client آیدیم: akiwarlock