دورد
یه هدفون خوب تو رنج قیمت 50-40 تومن مبخواستم .
ضمنا تفاوت برند AKG و فلیپس چیه ؟
کدوم یکی رو پیشنهاد میدید ؟
سپاس
Printable View
دورد
یه هدفون خوب تو رنج قیمت 50-40 تومن مبخواستم .
ضمنا تفاوت برند AKG و فلیپس چیه ؟
کدوم یکی رو پیشنهاد میدید ؟
سپاس
واقعآ اینا رو دارند؟!
شما هم موفق باشید.کد:http://www.audioartreference.com/
دوست عزيز از من ميشنوي برو اوديو تكنيكا m20 بگير قيمت 80 تومن آدرس هم خواستي تو تهران بهت ميدم soundstage عالي داره ميد خيلي خوبي هم داره و خوب رو گوشها فيت ميشه و از يه برند بسيار معتبر صدا هم هست البته از آقا رضا هم يه مشورت بگير درمورد اين هدفون.نقل قول:
شرمنده شما شدم البته تقصیر من نیست چون هر بار اینجا هستم ریفرش که میکنم پست جدید برای من به نمایش در نمیاد! چرا نمیدونم و اغلب اوقات این اتفاق می افته و همیشه از آخرین پستی که دادم شروع میکنم به خوندن و متاسفانه قبلی هااز دست می رننقل قول:
به هر حال کم توجهی از من هست و شما ببخشید.
خواهش می کنمنقل قول:
خیلی از راهنماییتون ممنونم! ولی من میخوام از داخل بخرم و همین philips SHP8900 رو که گفتم مشخصات رو چک کنین! عالیه و به قیمت هم هست (57 تومان)! تو رنج قیمت 60 تا 70 تومان با مشخصاتی که توپست قبلیم اشاره کرده بودم، چیزی تو ذهنتون هست؟ و کجا؟ وگرنه شما گفتین هدفون Open رو میشه closed کرد، چجور؟ صدا distort نمیشه؟ رو پاسخ فرکانسی و صدمه به گوش تاثیری نمیذاره؟
واقعا از وقتی که گذاشتین و میذارین ممنون و سپاسگذارم!
مشخصات هدفون philips SHP8900 برروی کاغذ خوب هست اما نمیشه نظر قطعی داد که صدای خوبی داره یا نه تا تست نشه و چون تست نکردم نمی تونم به خودم اجازه بدم نظر اشتباه به شما بگم چه بسا کیفیت متفاوت با اون چیزی که تصور می کنم داشته باشه
به هر حال اکثر مدلهای این برند توی بازار ما تقلبی هستند و اینکه اصل این هدفونها اکثرآ بی کیفیت هستند چه برسه به تقلبی اگر شما بتونید به شخصه تست کنید که خیلی بهتره
اگه کمی به بودجه اضافه کنید Audio Technica M30 می تونید انتخاب کنید که %100 بهتر از همین مدل فلیپس انتخابی شماست از همه مهمتر که احتمال تقلبی بودن این مدل بسیار کم هست و به نوعی می شه گفت اصله البته نمایندگی فروش داره که می تونید از اونجا خرید کنید
و پیشنهاد دوم AKG K77 هست که فقط بیس قوی برای سبک های الکترونیک نداره هر چند اگه سلیقه شنوایی شما طوری باشه که بیس پسند نیست که باز هم نسبت به فلیپس انتخاب خیلی خوبی به نظر میاد
برای اینکه Open به Close تبدیل بشه راهکار زیاد هست اما برعکسش نیاز به آسیب فیزیکی هدفون داره.
معمولآ زمانی که هدفونی Close میشه جزییات از بین میره که بستگی به خود هدفون داره همینطور پاسخ فرکانسی هم در فرکانسهای بالا دچار افت می شه اما فرکانسهای مید معمولآ دست نخورده باقی خواهند ماند ولی بیس بسیار پرقدرت تر از قبل خاهد شد و در نهایت صدای کلی حالت محو و با بیس قوی مثل بقیه هدفونهای Close میشه و برای جبران کیفیت افت کرده باید با اکولایزر کمی فرکانسهای بالا تقویت شوند البته پیشنهاد بهتر اینه که بیس تضعیف بشه چون نتیجه تضعیف به مراتب بهتر هست و در این حالت Reflex هدفون به کمترین حد خواهد رسید چون بدنه Cup هدفونهای Open چندان ضد آکوستیک خوبی مثل نمونه های Close نداره و . . .
به هر حال ریزه کاری زیاده اما اگر با دقت عمل کنید نتیجه عالی میشه
در آخر یک اشتباه رایج که نمی دونم از کجا اومده همیشه وجود داره و اون: آسیب انواع Close و Open به گوش هست
هیچ هدفون Close و Open قادر به آسیب زدن به گوش نسیتند مگر اینکه شما با صدای بسیار قوی گوش کنید!
به هر حال برخلاف تصور شما پر اشکال ترین و در عین حال آسیب زننده ترین هدفون نمونه های تو گوشی هستند نه فول سایزهای Close یا Open
مرسی از نظر بسیار مثبت شما
شما هم موفق باشید.
درود بر شمانقل قول:
مزایای فلیپس:
1. فوق العاده متنوع هستند
2. زیبایی در کنار ارزانی
3. انواع مختلف سایزها از یک مدل خاص
4. قیمت بسیار ارزان و به صرفه
ایرادهایی به فلیپس:
1. فلیپس هدفون ساز نیست
2. فلیپس محصولات رده آماتور تولید میکنه
3. فلیپس بازار هدفش = کلای به ظاهر زیبا و ارزان
4. اکثر هدفونهای فلیپس تنها چیزی که ندارند کیفیت مناسب قیمت هست
5. کیفیت ساخت بسیار پایین
6. شماره گذاری مدل که فکر کنم روزانه مثل کنتور افزایش پیدا می کنه و از منطق شماره گذاری اون اطلاعی ندارم!
مزایای AKG:
1. برند هدفون ساز و با تجربه چند ده ساله در این مورد
2. داشتن چندین مدل مرجع در بین لیست بهترینهای هدفون دنیا
3. صدای مانیتور و یا فلت و یا یکدست و واقعی
4. به سختی از رده خارج کردن مدلهای قدیمی تر
5. کیفیت ساخت حرفه ای و مناسب کاربرد تجاری نه خانگی
6. راحتی استفاده از هدفونهای تولید این برند
ایرادهایی به AKG:
1. تنوع محصول
2. قیمت به کیفیت ساخت
3. مدلهای با کیفیت پایین
فکر می کنم جواب سوال دوم تون رو بتونید با لیست بالا پیدا کنید
اگه از انواع توگوشی می خواهید و برای سبک الکترونیک کریتیو Ep830 و برای سبکهای مختلف Sony MDR-ED12 , Sony MDR-E10 بهترین هایی هستند که ارزش خرید دو چندان دارند و اگه فول سایز مورد نظر شماست AKG K77 و یا Audio Technica M20.
اگر مدلی معرفی میشه که کمی بالاتر و پایین تر از بودجه دوستان هست تنها دلیل اینه که توی اون رنج بودجه در نظر گرفته شده یا مدل خاصی نیست یا اینکه ارزش هدفونهای معرفی شده مناسب همون بودجه هست و یا اینکه با افزایش بودجه میشه هدفون بسیار بهتری تهیه کرد به همین خاطر لطفآ از پیشنهاد من نوعی شاکی نباشید چون واقعآ پیشنهاد دادن با توجه به لیست بسیار محدود موجودی بازار کار سختی هست و این پیشنهاد ها هم صرفآ تست شده اند و امتحان خودشون رو پس داده اند تا جای هیچ شک و شبه ای نباشه
شما هم موفق باشید.
از نظر بسیار مفیدتون خیلی متشکرم! خیلی راهگشا بود! philips shp8900 رو یکی از بچه ها تست کرده و گفته که رنج فرکانسی و دقت و بیس خیلی خوبی داره ولی openه! گفتین برای close کردن هدفون راکارهای زیادی هست! میشه بفرمایین چطوری؟ مثلا روش چسب بزنیم یا بازش کنیم و پشت درایورش طلق بگذاریم؟:31: بازم از وقتی که شما و دوست خوبمون تو پست قبلی گذاشتن سپاسگذاری میکنم! راستی دکمه تشکر کجاست؟!!! هرچی گشتم پیدانکردم!!!!!!!:11::10:نقل قول:
من الان تو یه چیز موندم.
این هدفون:
میخوام بدونم بیسش در چه حده؟ تعریف شما از بیس چیه؟ یعنی این هدفون یه ذره هم صدای بم در بیس نمیده؟ من با هدفون 14 تومنی بوم بوم رو دارم در تراک های دنس..یعنی این در حد معمولی هم بیس نداره؟کد:http://tehranmelody.com/headphone/akg-headphone.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=204&category_id=58
با این مدل فیلیپس بخوایم مقایسه کنیم کدومش بهتره؟
هر دوش به یه اندازه گوش رو میپوشونه؟ به نظر فیلیپس بزرگتر میاد...کد:http://www.mea.philips.com/c/headphones/powerful-bass-shp8500_00/prd/
اساتید به نظر شما این چه جور هدفونیه خوبه؟؟ یه معرفی میکنید
مرسی
کد:http://www.ownta.com/original-maq-pm650-bluetooth-wireless-headphone.html
مرسی از لطف و نظر مثبت شمانقل قول:
دوست عزیز من نوعی بارها نشون دادم که به هیچ برند یا مدل خاصی تعصب ندارم و مهم اینه که اون هدفونی که انتخاب می شه نسبت هزینه به کارایی قابل قبولی داشته باشه چه بسا روزی از یک برند بسیار بد ساخت هدفون تهیه کنم و ارگ خوب باشه تمام خصوصیات خوبش رو برای شما و همه تشریح کنم به هر حال فلیپس غیر از چند مدل خاص تست نکردم و به نظرم اومد که نیازی به تست کردن مدلهای بسیار متنوع اون نیست هر چند ممکن بود همین 8900 رو تست کرده ودم و صدای خوبی داشت به شما اول از همه پیشنهاد بدم اما مشکل اینه که نمی تونم تمام هدفونهای بازار رو جمع کنم و تست کنم دوست من
شما تست کنید و اگر پسندتون بود که خیلی عالی و اگر نه نیازی نیست خرید کنید به هر حال تجربه خودتون رو با ما هم درمیان بگذارید تا دیگران رو بهتر راهنمایی کنیم
اینجا محل دادوستد مجانی تجربه های کوچک و بزرگ هست ام در این مورد خاص تجربه ای به کوچکی یک ذره هم نداشتم البته می تونید درباره تمام هدفونهایی که توی امضاء هست + چند ده تای دیگه که دارم ازم سوال بپرسید ولی این یکی باعث شرمندگی هست
برای اینکه هدفون تبدیل به Close بشه نباید از چسب و طلق استفاده کنید بهترین کار استفاده از فوم و پنبه فشرده و چیزهایی از این قبیل هست که به راحتی باعث جذب صدا می شوند نه چیزی مثل طلق که باعث انعکاس شدید توی Cup هدفون بشه
برای شروع بهتره از لایه های دستمال کاغذی نازک استفاده کنید حتمآ باید نازک باشه چون قرار هست چندین لایه روی هم قرار بگیرند هیچ وقت سعی نکنید سریعآ برید گام آخر و تمام درزهای هدفون رو کیپ کنید بهترین نقاطی که باید پوشیده شوند آنهایی هستند که در حالیکه ولوم بالا هست و جلوی Cup را هم مسدود کرده اید البته فرقی نمی کنه با چه ابزاری خوب گوش کنید و اون قسمت ها رو مشخص کنید با استفاده از لایه لایه های مختلف دستمال سعی کنید صدای نشتی بیرونی رو به %50 برسونید همینکار رو برای اون یکی Cup انجام بدید و هدفون رو روی گوشتون بزارید و کیفیت صدای اون رو نسبت به قبل مقایسه کنید اگر بیشتر از 30 درصد فرکانسهای بالا از بین نرفته باشه دوباره مراحل قبلی رو تکرار کنید تا جایی که تمام درزهای هدفون پوشیده بشه البته هر بار که تست و مقایسه انجام میدید اکولایزر های رو کمی افزایش بدید که صدا واضح باشه
چون خیلی زیاده اگه میل بودید ادامه داره . . .
شما هم موفق باشید.
دوست عزیز هدفونهایی که مانیتور یا استودید اسم گذاری شده اند منظورشون اینه که سعی می کنند صدای یک دست و بدون تغییرات پخش کنند. واین هدفون هم جزوء همین گونه هدفونها هست البته نمی شه گفت که %100 پاسخ فرکانسی یکدستی داره بلکه سعی بر این دارهنقل قول:
تعریف بیس در واقع = محدود از فرکانسهای صوتی هست
اما بم در واقع تعریف کردن نوع صدا هست یا به طور ساده تر هیچ وقت عنوان نمی شه صدا بیسه در حالیکه عنوان می کندد صدا بم هست یعنی اینکه فرکانسهای بالا درچار افت شده اند و بیشترین فرکانسهای قابل شنیدن همون فرکانسهای یا محدوده بیس خواهد بود
امیدوارم با این توضیح نتیجه مطلوب رو گرفته باشید.
به هر حال ممکنه برای یک فرد با توجه به گراف شنوایی اون یک هدفون با صدای بیس قوی باشه اما برای یکی . . .
هر چه گوش شما حساس تر باشه فرکانسها رو با دقت بیشتری می شنوه و چون موسیقی ترکیبی پیچیده از فرکانسهای مختلف هست هر چه هدفون پاسخ یکدست تری داشته باشه می تونه این ترکیب پیچده رو بهتر بازتولید کنه
در آخر متاسفانه تجربه ای با هدفون فلیپس مورد نظر شما نداشتم
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------
لینک برای من باز نشد لطفآ چک کنید یا اینکه مدل مورد نظرتون را برمایید شاید کسی از دوستان تجربه ای عملی با اون داشتنقل قول:
شما هم موفق باشید.