روزبه برگرد مخابرات:n08:
Printable View
روزبه برگرد مخابرات:n08:
مخابرات که دارم :n09:نقل قول:
چه سرویسی؟نقل قول:
پینگش دیروز رو 130 بود تام اوت هم نداشت البته باسرویس 128 نامحدود
512 نامحدود،اینم پینگ مخابرات 4.2.2.4 همین الان :n09:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام رفقا . نمیشه کاری کرد که تایم رایگانو افزایش داد یا حداقلش اعمال محدودیت بره کنار ؟ :n02:
زنگ زدم 1565 یه بنده خدایی گوشیو گرفت و همینارو گفت :
; حقیقتش در طول روز خیلیا زنگ می زنن و در مورد اعمال محدودیت و کمبود تایم رایگان انتقاد می کنن ما هم خیلی دوست داریم که مشترکین از ما راضی باشن . البته یه یه ماهی میشه که رو این موضوع داریم تمرکز می کنیم تا این مشکل یه جورایی حل بشه . ;
حالا چیکار می خوان بکنن اونو دیگه خدا می دونه . :n13:
سلام مهران جان/نقل قول:
هر شرکتی سیاست خودش رو داره..حالا اینا ابتدا گرفتن ساعات رایگانو رو کم کردن شد 3ساعت.
حالا هم جدیدا گرفتن سرعتارو کردن کف سرویس....
مطمین باش مسئله بخاطر پر بودن پهنای باند و تعداد بالای یوزر نیست.
ساعات رایگان جوری تنظیم شده که 128 و 256 از ساعت 2تا5 و سرویس 1مگ از 4 تا 7 باشه.
همین خودش ترافیک بالای شبکه رو کم میکنه.
مسئله اینه که این شرکت دنبال سود بیشتر هست.تا از طریق فروش گیگ فشفشه سود بیشتری به جیب بزنه و کاربر از تایم رایگان کمتر بتونه استفاده کنه./
مطمین باش منظورش من بوده:n02:نقل قول:
حقیقتش در طول روز خیلیا زنگ می زنن و در مورد اعمال محدودیت و کمبود تایم رایگان انتقاد می کنن
از تالار های وب بگیر تا تماس تلفنی و...
تقریبا با همشون چندین بار صحبت کردم و انتقاد کردم
سلام مهدی جون . خوبی ؟ یه سوال داشتم یه فشفشه 5 روزه گرفتم . نمی دونم !؟ تا بیام یه سوک سوک کنم 200 -300 مگ کم می کنه حداقل با یه وبگردی ساده . :n15:
اینم از سیاستشونه ؟ :n02:
مرسی عزیز.نقل قول:
مهران جان برای کنترل دقیق حجم مصرف شدت از Du meter استفاده کن تا مقدارش رو بفهمی...
سیستم های وب یه مقدار بیشتر نشون میده ولی حداقل میفهمی چقدر مصرف کردی.
ديگه خودشون رسماً دارن ميگن.نقل قول:
مسئله اینه که این شرکت دنبال سود بیشتر هست.تا از طریق فروش گیگ فشفشه سود بیشتری به جیب بزنه و کاربر از تایم رایگان کمتر بتونه استفاده کنه./
تو سايت اصلی نوشته به "جای بازه رايگان از فشفشه استفاده کنيد و نگران افت سرعت نباشيد."
حيف،من خوشحال بودم اينا مثل بقيه isp های دزد نبودن که فقط دنبال سود باشن.ولی مثل اين که هستن.:n03:
512 در ساعت غير رايگان