چرا لینک ویرایش فعال نمیشه من دارم میمیرم:18:
چرا لینک ویرایش فعال نمیشه من دارم میمیرم:18:
امسال سازمان سنجش خیلی بی نظم شده:41:
من امروز عصر کار دارم ولی هنوز نخوابیدم و منتظر لینک ویرایشم:41:
از طریق سیستم پاسخگویی هر چی مینویسم یه مشت جواب از قبل تعیین شده برام میفرستند فحش مادرشونم بدی همون جواب برات میاد!
هنوز که هنوزه هم نتیجمو دوباره تصیح نکردن
دوستان یه سوال
استان بومی من رو زده زنجان ولی من تهران سکونت دارم و اول خود تهران و اطراف تهران رو انتخاب کردم و بعدش زنجان و اطرافش.این که مشکلی نداره؟
مشکلی نداره ولی خب اونوقت بومی تهران نیستین و شانستون برا تهران کمتر میشه.نقل قول:
استان بومی من رو زده زنجان ولی من تهران سکونت دارم و اول خود تهران و اطراف تهران رو انتخاب کردم و بعدش زنجان و اطرافش.این که مشکلی نداره؟
کلا درست انتخاب کردین و بهش دست نزنین. البته به نظرم بهتره به سازمان سنجش زنگ بزنی و بگی که بومی تهران هستی چون اونوقت شانس قبولیت بیشتر میشه.
گسی میدونه دانشگاه قم خوابگاه میده یانه؟
پس چرا یه لینکی چیزی برای ویرایش نمیذارن؟
امسال سنجش بدجوری اذیت کرده
نقل قول:
salam
روزانه یا شبانه؟
تو توضیحات دفترچه هم درج شده.
تو سایتش اینو نوشته بود.نقل قول:
(فقط همون اول نریدا! شلوغ میشه سایت دوباره:27:)نقل قول:
عنوان لینک ویرایش، تصحیح و یا حذف کدرشته های انتخابی آزمون سراسری سال 1390 چه زمانی بر روی سایت فعال خواهد شد؟ پاسخ لينك ويرايش، تصحيح و يا حذف كدرشته هاي انتخابي آزمون سراسري سال 1390 در ساعت 14 ( 2 بعد از ظهر ) فعال خواهد شد.
نقل قول:
salam
از لینک زیر اقدام کنید.
کد:http://srv1000.sanjesh.org/ersarasari90/erfrm_strEdit1.aspx
نکته :
هرداوطلب در صورت نياز مي تواند فقط يكبار از تاريخ بيست و پنجم مرداد ماه 90 تا بيست و ششم مرداد ماه 90 نسبت به ويرايش اطلاعات انتخاب رشته خود اقدام نمايد.
موفق باشید
---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
نقل قول:
سلام مشکلی نیست ولی در گزینش بعضی رشته هایی که گزینش ناحیه ای یا منطقه دارن میتونه تاثیر بزاره
موفق باشید.
دانشگاه اردبيل خوبه؟؟