سلام
مخابرات تهران سرویسهای حجمی هم میده با فقط نامحدوده؟
Printable View
سلام
مخابرات تهران سرویسهای حجمی هم میده با فقط نامحدوده؟
به شدت خراب شده دوباره ping 400
بچه ها گه از وی-پی-ان یا سا-کس استفاده میکنید لطفا بگید وضعیت پورتها چه جوریه ؟ کدومهاشون باز هستن؟
نقل قول:
ولی همچین چیزی امکان نداره که از اینترنت کسه دیگه استفاده کردو...
سلام دوستان
عرضم به حضورتون که هر کسی که اینترنت مخابرات داره و قصد داره که بدون هیچ مشکلی و هیچ بروکراسی اداری اینترنت 1mb نامحدود از مخابرات بگیره برام پیغام خصوصی بفرسته !
فقط مشترکین استان تهران و البرز
نکته مهم این که تا فردا شب بهم پیام بدید ! چون 4 شنبه براتون OK میشه !
در مورد هزینه هاش هم برید تو سایت مخابرات نگاه کنید !
دوستان بالای 100 پست پیام بدن
خیلی از روتر ها قابلیت ریموت اکسس به صفحه کنسول رو دارند. و در خیلی از روتر ها این قابلیت به صورت پیش فرض فعال هست!!! :n04:به خصوص روتر های tp link. اکثر مردم هم رمز کنترل پنل روتر رو عوض نمیکنند!نقل قول:
یعنی شما هر جای دنیا باشید میتونید وارد کنترل پنل این مودم ها بشید و یوزر/پسورد اکانت طرف و همینطور رمز وایرلس رو بخونید!
متاسفانه هر کسی که حتی اطلاعات کمی هم در مورد شبکه داشته باشه خیلی راحت میتونه این کار رو انجام بده!
سرویس های مخابرات هم طوریه که هر اکانتی رو میشه روی هر خط تلفنی استفاده کرد!
بچها امشب کسی مشکل نداره من ۱ مگابایت مخابرات دارم دارم ولی سرعت دانلودم نوسان شدیدی داره ۹۰ بیشترم نمیشه اونم فقط با دانلود منیجر
هر روز از ظهر به بعد کاهش شدید سرعت، بدون استثنا!نقل قول:
من مشکلی ندارم ! همون سرعت همیشگینقل قول:
درود1- از لحظه حضور در مرکزمخابراتی و ثبت درخواست تا لحظه وصل سرویس با توجه به تجارب دوستان حدودا چقدرزمان میبره ؟ :23:
دوستان چند سوال داشتم که متشکر خواهم شداگر جواب بدید : :11:
2-قطعی هایی که برخی دوستاندر این تاپیک از بابتش نالان هستن آیا به صورت اپیدمی و شایع هست یا فقط گاه گاهی و به نرت اتفاق می افته؟ (به عنوان نمونه مرکزمخابراتی مالک اشتر و پیام نور در این مورد چطوره ؟ ) :n13:
3-سرعتهای واقعی آیا دقیقامطابق با سرعتهای اسمی ارائه شده هستند ؟ (نمونه: 256 =32 و 128 =16) یا در ساعاتکم ترافیک یا پرترافیک امکان افزایش سرعتها بیش از میزان اسمی یا کاهش سرعتها موجوده؟:17:
4-با توجه به اینکه مخابراتپشتیبانی درست و درمانی نداره آیا اصولا اتفاقاتی نظیر
crash نرم افزاری وغیره که احتیاج به ری استارت کردن پورتهااز طرف پشتیبانی داره (و لزوما می بایست از طرف پشتیبانی برطرف بشه) برای شما اتفاق افتاده یا نه ؟ :14::7: