از خداشم باشه:46:نقل قول:
Printable View
از خداشم باشه:46:نقل قول:
به به چه شود البته اگر بشود
سیستم کره ها هم مشخصه
مثل همیشه بازی میکنن.
ایران باید بازیو ببنده جلوشون.
درست کاری که آلمان با پرتغال کرد ولی ایران کجا آلمان کجا
باش تا برن.
منبعش یکی از روزنامه ها هستش.
حسین کعبی که بازیکن زیاد کلیدی هم برای پرسپولیس نیستش چون نیم فصل اول هم که نبودش خوب نتیجه میگرفت تیم
ولی به هر حال بیشتر جنگ روانی هستش
ایرانیا کلا تو نقل و انتقالات کلشون عیب داره
به جای اینکه منطقی یار بگیرن تا ضعفشون برطرف بشه میخوان روی بقیه تیما رو کم کنن
به گزارش خبرگزاری مهر، افشین قطبی که در پایان تمرین امروز پرسپولیس در جمع خبرنگاران سخن می گفت، ضمن بیان مطلب فوق افزود: خیلی دوست داشتم به پرسپولیس برگردم زیرا کار کردن در این تیم برایم بسیار لذت بخش است.
وی با بیان اینکه به خاطر صحبت های هدایتی به تیم برگشته است، ضمن تشکر قلبی از این عضو هیئت مدیره ادامه داد: من سال پیش قول دادم که با پرسپولیس قهرمان آسیا می شوم که این اتفاق بزرگ هم رخ داد اما امسال قول می دهم که با این تیم قهرمان لیگ حرفه ای فوتبال آسیا شوم و مطمئنا تنها کسب این موفقیت برایم راضی کننده است.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس همچنین خاطر نشان کرد: فصل سنگینی را پیش رو داریم و باید بیشتر تمرین کنیم تا بتوانیم در این مسابقات سخت به موفقیت دست یابیم. البته یک ماه از زمان را از دست داده ایم و از برنامه های خود عقب هستیم اما باید از فرصت باقیمانده برای آماده سازی تیم به بهترین شکل استفاده کرد.
قطبی درمورد برنامه های مهم آماده سازی تیم اظهار داشت: پیش از آغاز لیگ اردویی را در یکی از کشورهای اروپایی برگزار می کنیم تا از امکانات آن برای آماده سازی بیشتر پرسپولیس استفاده کنیم. همچنین یکسری کمبودهایی وجود دارد که مطمئنا با وجود مدیر بزرگی همچون مصطفوی این مشکلات برطرف می شود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا طی روزهای آینده مانع حضور بعضی از بازیکنان در تمرینات می شود؟ تصریح کرد: الان در خصوص بازیکنان صحبت نمی کنم زیرا باید با جذب نفرات شایسته در پست های مختلف خود را برای حضور در مسابقات سخت داخلی و خارجی فصل آینده بیش از پیش آماده کنیم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در پایان کادر فنی این تیم را یکی از بهترین کادرهای فنی ایران برشمرد و گفت: طی روزهای آینده با بازیکنان تیم نشست مهمی را برگزار می کنیم. آنها باید بدانند برای من در این فصل نظم و انضباط بیش از همه مسائل اهمیت دارد زیرا کسی که می خواهد در پرسپولیس بازی کند دیگر نباید به تصمیمات کادرفنی اعتراض کند.
تهران IranSport.Net - على كريمى بازيكن ايرانى تيم القطر كه اين روزها شايعه حضورش در پرسپوليس بيشتر از روزهاى پيش به گوش مى رسد، روز گذشته با تكذيب حضورش در پرسپوليس گفت: قرارداد من با تيم القطر قطر ۲ ساله بوده كه هنوز يك سال ديگر آن باقى مانده است و در فوتبال حرفه اى چنين بحث هايى نمى تواند چندان صحت داشته باشد.كريمى گفت: تيم القطر براى يك سال باقيمانده از قرارداد من مبلغ ۲ ميليارد تومان را به من پرداخت مى كند كه اگر من قصد بر هم زدن اين قرارداد را داشته باشم بايد چنين مبلغى را به عنوان غرامت به آنها بپردازم و اين در حاليست كه زندگى حرفه اى چنين اجازه اى را به من نمى دهد، چرا كه شكستن اين قرارداد نه به نفع من است و نه به نفع پرسپوليس.كريمى گفت: از اينكه پرسپوليسى ها و هواداران فهيم آنها به من لطف دارند، از آنها سپاسگزارم و به آنها قول مى دهم كه چنانچه قصد بازى در ايران را داشته باشم، انتخاب اول و آخر من پرسپوليس خواهد بود.كريمى گفت: شايد باورتان نشود اما به نوعى خود را مديون پرسپوليس و طرفداران پر تعداد اين تيم مى دانم و قول مى دهم كه روزى با حضور دوباره در پرسپوليس محبت هاى آنها را جبران كنم.على كريمى درباره زمان حضورش در قطر گفت: بزودى راهى قطر خواهم شد تا به همراه تيم القطر براى برگزارى يك اردوى ۱۰ روزه به يكى از كشورهاى صاحب نام اروپايى عازم شوم.
خبرگزاري فوتبال ايران - مدافع ايراني تيم ليورنو در آستانه حضور در پرسپوليس قرار داشت اما پيشنهاد مالي بالاي رحمان رضايي باعث شد پرسپوليسيها قيد حضور اين مدافع را بزنند.رحمان رضايي البته در گفت و گو با خبرگزاري فوتبال ايران تاكيد كرد كه پيشنهاد بالايي به پرسپوليسي ها نداده و البته اين انتقال هنوز منتفي نشده است.
- گفته مي شود با پرسپوليس به توافق نرسيدي؟
بله، مذاكراتي داشتيم اما بر سر مسائل مالي با مسئولان اين تيم اختلاف داشتم.
- گويا پيشنهاد مالي بالايي به پرسپوليس ارائه دادي؟
نه ، پيشنهاد بالايي ندادم.
- اما گفته ميشود 650 ميليون تومان از پرسپوليسيها درخواست كردي.
نه پيشنهاد مالي من اين قدر نبود و پايينتر از اين ارقام بود.
- حضورت در پرسپوليس منتفي شد؟
هنوز حضورم در پرسپوليس كاملاً منتفي نشده است.
- واقعاً چه رقمي را به پرسپوليس پيشنهاد دادي؟
نميتوانم رقم مورد نظرم را بگويم اما از رقمي كه مطرح كرديد رقم درخواستي من پايينتر بود.
- اگر پرسپوليس نشد به چه تيمي مي روي؟
من به غير از پرسپوليس هم از داخل ايران و هم از تيمهاي خارجي پيشنهاد دارم.
- چه تيمهايي؟
اجازه بدهيد اگر مذاكراتم به مرحله نهايي رسيد حتماً نام آن تيم را مشخص ميكنم.
- يكي از تيمهاي خواهان تو استقلال نيست؟
نه استقلاليها هيچ صحبتي با من نكردند.
بابا چرا برای هر خبر یه تاپیک جدید میزنید خوب چرا شما این رو توی تاپیک پرسپولیس نزاشتی؟
تهران IranSport.Net - پس از قرعه كشى رقابت هاى مقدماتى جام ملت هاى آسيا ۲۰۱۱قطر، على دايى گفت: اين روزها در فوتبال جهان هيچ بازى آسانى وجود ندارد. پس از قرعه كشى رقابت هاى مقدماتى جم ملت هاى آسيا و قرار گرفتن ايران در كنار تيم هاى اردن، سنگاپور و تايلند سرمربى تيم ملى فوتبال كشورمان با تاكيد بر غير منتظره بودن رخدادهاى فوتبال امروز گفت: «ممكن است گروه ما گروه آسانى به نظر برسد اما همه ما مى دانيم كه تمامى تيم ها مى توانند تيم مقابل را در هر روزى از رقابت ها با مشكل مواجه كنند اما ما تيمى خوب و همچنين بازيكنانى خوب و جوان در اختيار داريم.وى افزود: از اينكه در عرصه مربيگرى به فعاليت مى پردازم خوشحال هستم، فكر مى كنم طى چند ماه آينده تيم هاى بسيارى را شگفت زده خواهيم كرد. على دايى ادامه داد: اين گروه براى ما خوب است و شانس زيادى براى صعود از اين مرحله داريم. در اين گروه بخت اصلى صعود هستيم زيرا براى رقابت در گروه E حريفى توان مقابله با ما را ندارد. به نظرم براى صعود يك رقابت واقعى پيش روى نداريم.