در مورد اومدن فابرگاس به نظر من اتفاقا خوبه اون به همراه تیاگو اینده بارسا رو تضمین میکنن به هر حال یادمون باشه این فصل خیلی بدردمون خورده تجربه خوبی داشته و داره حالا یک بازی یه مقدار اونجوری که باید ظاهر نشدهنقل قول:
بازی اصلا راضی کننده نبود
وقتی از 15.16 تا شوت نتونن یکیشو گل کنن خیلی بده
بد شانسی پشت بدشانسی
توپی که اشلی برگردوند،دو تا ضربه تیرک
سانچز و فابزگاس هم که افتضاح بودن
بقول یکی از دوستان واقعا مدیون هستن این دو تا
قبلا گفتم بازم میگم
اومدن فابرگاس باعث شد کلا سیستم بارسا عوض بشه
همین باعص شد که دیگه بارسا،بارسال پارسال نباشه
جالبه
ابیدال نیست
داوید ویا نیست
پیکه به خاطر شکیرا نیمکت نشینه
ژاوی و پویول هم که ماشاالله از 6 تا بازی 10 تاشو مصدومن
دفاع چپ متوسط داشتیم که مصدومه
الان اصلا دفاع چپ خوب نداریم
ادریانو هم قابل اعتماد نیست
نیاز شدیدی به گرت بیل داریم
کاش بیاد بارسا
ژاوی و کاپیتان خداییش با این سنشون خوبن نباید ازشون انتقاد بشه خیلی از بازی ها پپ فاب رو میاره تو تا با تیم بیشتر اخت بگیره برای اینده بالاخره ژاوی بازنشست خواهد شد
هنوزم بارسا همون بارساست هنوزم عاشقشیم و این باخت که کاملا برتر بودیم نمیتونه هیچی رو عوض کنه
گرت بیل رو هم احتمال زیاد میخریم مخصوصا این که هم خودش ابراز تمایل کرده هم دفاع چپیه که زیر نظر دارن یک مهاجم نوک هم میخوایم بخریم احتمالا فان پرسی رو میخرن دوست دارم که بیاد بارسا کلا ازش خوشم میاد
در مورد ادریانو فراموش نکنین خداییش بازی کن بدی هم نیست که انقدر ازش بد میگین من قبول دارم مثل ابیدال نیست ولی خیلی خصوصیات خوب دیگه داره مثل دو پا بودنش مثل چند نفوذ دیشبش
ما که طرفدار بارسا هستیم جای روحیه دادن و امیدواری اینجوری باشیم وای به حال دیگران...!
باختیم ولی هیچ تاثیری رو شایستگی ما نداشت نشون دادیم که بارسا هنوزم تیم بزرگیه و چلسی رو 90 دقیقه تو زمین خودش حبس کردیم جز یک بد شانسی که فکر میکنم بهتر میشد روی اون صحنه عمل کرد.من فکر میکنم پیکه رو هم روی تاکتیک گذاشته کنار برای بازی بعدی