آقا بیشتر از دوم میاد سوم میاد یا پیش ؟ دقیق یادم نیست قبلا یکی داشت تعداد سوالات رو به تفکیک هرپایه و درس رو میگفت
کسی میدونه؟
Printable View
آقا بیشتر از دوم میاد سوم میاد یا پیش ؟ دقیق یادم نیست قبلا یکی داشت تعداد سوالات رو به تفکیک هرپایه و درس رو میگفت
کسی میدونه؟
بطور میانگین نصف سوالا از پیش و نصف دیگه از دوم و سوم هست....البته بعضی مباحث تو هر سه پایه مشترکن .نقل قول:
کسی میدونه؟
سلام
سال پیش این موقع من کنکور دادم
یادش بخیر
شبش خوب بخوابید
آرامشتونو حفظ کنید
و بدونید که خدا هواتونو داره
چرا راه دور میری من خودم شب کنکور فقط تونستم 1 ساعت بخوابم اونم از ساعت 5تا 6 شبای قبلش تا 3 بیدارمی موندم شبه کنکور 1 رفتم بخوابم هر کاری کردم خوابم نمی برد افتضاح ترین شب زندگیم بود امیدوارم واسه شما بهترین شب زندگیتون باشهنقل قول:
عزیزان و دوستان من در تاپیک کنکور 90:31:
بچه ها بیایید ID های یاهومون رو به همدیگه بگیم که بعد کنکور هم باهم ارتباط داشته باشیم
اگه موافقید بگید:31:
فقط 1 روز دیگه/.........................
نکته های مشاور شاه عباس:
۱-طبق برنامه کنکور ۷ درهای محل آزمون یک بار ۷ باز میشه تا هر کسی که قبل ۷ اومده بره تو.بعد بسته میشه تا ۷:۳۰ .بعدش ۷:۳۰ تا ۸.
۲-برای تقسیم بر ۵ عدد رو ضرب در ۲ کنید و تقسیم بر ۱۰ . برای ضرب در ۵ هم نصف کنید و ضرب در ۱۰. خیلی به درد می خوره. اینو قبل اون کنکور ۷ هم می دونستم! خواستید برای اعداد دیگه هم یک کتابچه دارم .(گرچه الآن زیاد به درد نمی خوره)
۳- این کارشناس فرصت برابر می گفت حتما با مداد بزنید چون دستگاه های سازمان سنجش مثل کنکور آزمایشی ها نیست و با اتود مشکل پیدا می کنه.
نقل قول:
موافقت میشه :31:
سلام دوستان ...
من كارتم رو پرينت گرفتم ... الان بيش از نصفه ورق A 4 شده !! واشه شما همينقدره؟! اونوقت اينو چجوري بايد وصل كنيم به خودمون ( بزرگه )
+
اين برگه ي مشخصات تحصيلي رو هم بايد ببريم ... همون سوابق تحصيلي رو ميگم؟
بچه ها یه سوال فوق العاده مهم دارم. با بچه های خرخون قرار گذاشتیم بریم کوه (دربند) . میخوایم بعد از اینکه از تله سیتی پیاده شدیم، بریم وسط کوه یه دو سه ساعت بشینیم تنفس کنیم. منظورم اینه که نمیخوایم بریم نوک کوه پدر خودمونو در بیاریم.
به نظرتون کار درستیه؟ فرداش تو کنکور اذیت نمیشیم؟؟
به خدا دلم نمیخواد دلتو بشکونم ولی واسه خنده:31:پارسال کنکور ریاضی(اولین کنکور)10تیر بودنقل قول:
اگه ناراحت شدی ببخشید
ماله همه همینجورهنقل قول:
سر جلسه هم صحنه جالبی هست
نه.......نقل قول: