سلام به همگی:11:
سلام دکتر جان
مشکلی نیست.....؛من الان یک فیلم جدید قرار میدم که به ویروس به اندازه کافی زمان داده شده تا هر کاری خواست بکنه. همون 5 دقیقه هم رعایت شده، حتی تعداد حملات دفع شده توسط کمودو هم نشون داده میشه که در نهایت به 356 میرسه، و بعد از اون دیگه ویروس کاری نمیکنه و بعد terminate میشه.(بازم میگم به اندازه کافی به ویروس توی سندباکس زمان داده میشه، توی فیلم میتونید ببینید، ضمناً تا قیامت هم اون تو باشه کاره ای نیست. پیش کمودو مثل یک اسباب بازیه)
دانلود:
کد:
http://www.upload4files.tk/download.php?file=0da4558256a6838c3944471dbd7575ea
==========
سلام مهدی خان؛
چطوری فهمیدی ناراحت شدم؟؟؟
من فقط از یک چیز ناراحت میشم> به جای اینکه شما بیایید و محصول را نقد کنید، در عوض بیایید و چشمتون را ببندید و هرچی تو دهنتونه به کاربر بگید و هزار انگ بهش بچسبونی> یکبار این عمل صورت گرفته. یادت هست؟؟
2- فیلمو ببین بعد بگو قابل قبول نیست. فقط دوست دارم که داستان حضرت موسی و قوم بنی اسرائیل اتفاق نیفته....!!
1-بازم که شروع کردی به زدن این حرفها و چسبوندن انگ!! آقا من کی گفتم کمودو بی نقصه؟؟؟ کی گفتم کامله؟؟ اگه سندباکسش کامل بود دیگه کمودو نمیومد اعلام کنه در ورژن 6 بیشترین تغییرات را در اتوسندباکس شاهدیم.
اصلاً نقل این حرفها نیست. یه ویروسی دوستان زحمت کشیدن و اینجا قرار دادن و گفتن که برخی فایلها را پاک میکنه. من هم به عنوان یک کاربر( و نه بیشتر) اومدم گفتم که هیچ فایلی از سیستم من پاک نشد. تا الان هم انقدر این ویروس را اجرا کردم و تست کردم که دیگه حالم داره بد میشه. اما دریغ از پاک شدن حتی یک فایل.
2-من کاری به تست بقیه ندارم. قبلاً هم که گفتم من با تنظیمات خودم تست کردم و سندباکس روس Limited هست و فایلی پاک نشده.( میخواهید قبول کنید و میخواهید قبول نکنید- دو تا فیلم هم قرار دادم)
باور کن وقتی این نوشته ها رو میخونم خندم میگیره، توی فیلم قبلی مگه ندیدی دفنس پلاس 100 تا حمله را دفع کرده بود؟؟ اگر فایل اجرا نشده بود که پس اون 100 تا لاگ چی بودن؟؟؟( بازم مشکلی نیست، فیلم جدیدو ببین ...)
====
سلام عزیز؛
هر کسی میتونه کمودو را قویتر و قویتر بکنه، شکی هم نیست که لولهای بالاتر سندباکس قویتره. من هم نظرمو در مورد اجرای ویروس و این فایل و غیره..... توی چند پست آخریم گفتم. میتونید دوباره برید و بخونید.
====
اما نکته آخر:
دقیقاً پستهای من در باره این مخرب برمیگرده به این پست:
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6392039&postcount=4037
جایی که جناب بتمن
از پست من نقل قول گرفت و بعد حرفشو در مورد ویروس زد و گقت کسی اجراش نکرده.
خب من هم پست دادم و گفتم که روی سیستم من فایلی پاک نشده و چون کسی زیر بار نمیره تا الان هم پستهام ادامه پیدا کرده.....
=====
مهدی جان گفتی منظورت از اینکه گفتم دلم براتون تنگ میشه چیه؟ جواب> هر اومدنی یک رفتنی داره دیگه...:11:
نقل ناراحتی و دلخوری نیست..... ؛؛ بحث مشغله کاری و زندگی و ... هست. خودت یه روز بهش میرسی عزیزم!